Przedmiotem sprzedaży są trzy gadżety fotograficzne:
- obiektyw Canona EF 100-400 f/4,5-5,6L IS USM

Kto się interesuje, ten wie co to za sprzęt, nie jest to żadna plastikowa rurka, tylko porządny japoński sprzęt. Autofocus, tryby ostrzenia 1.8 - i 6.5 - więc do fotografii przyrodniczej idealnie. Nie będę się rozpisywał, bo jeśli ktoś szuka dobrego obiektywu to na pewno słyszał o tym obiektywie. Założony dobry filtr UV Nie jest zużyty, używany jakieś 2 miesiące, bo korzystałem z innego sprzętu. Pudełko mam, jest też oryginalny futerał. Cena jaka mnie interesuje: 4500zł
-extender Canon EF 2x II

Super urządzenie, podwaja ogniskową, więc z czterysetki można sobie zrobić 800mm. Przy tym obiektywie jednak trzeba jednak ostrzyć ręcznie, autofocus działa z obiektywami z wyższej półki. Do tego oryginalne pudełko Cena: 1000zł.
Za cały zestaw: 5 tysięcy, czyli 5 stówek rabatu.
Pare fotek mojego autorstwa zrobionych tym gratem:

jemiołuszka pierwsza..

.. i druga

Biebrzańska Długa Luka

pan łosoś

Ostatnim proponowanym sprzętem jest obiektyw Tokina 80-400/4.5-5.6 + filtr UV.

Ten obiektyw przeznaczony jest do aparatów firmy Nikon, takie też ma mocowanie. Nie jest to super wysoka półka, ale jeśli ktoś chce mieć czterysetkę w dobrej cenie to jak najbardziej na początek zabawy z teleobiektywem się nada. Na allegro chodzą powyżej 1500zł, ja bym chciał 1200. Pudełeczko jest.
Każdą cenę można oczywiście ponegocjować, ale nie ręczę za skutek
Pozdrawiam,
remki
Użytkownik remki edytował ten post 04 luty 2012 - 17:11

Temat jest zamknięty