Skocz do zawartości

Tęsknota Wykrwawia Serce

Gość marcinbobek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Tęsknie za nią niemiłosiernie. Jezu jak jej musi być smutno tak samej w tym ciemnym garażu :(

A najbardziej najmocniej to tęsknie za uśmiechami dziewczyn które przepuszczam na przejściach

P.S od kiedy ją mam odstawiłem napoje procentowe i inne używki. Teraz kiedy nadchodzą dni bez mojej

miłości popadnę znów w nałóg :(

P.P.S Chodzenie w kurtce motocyklowej nie jest jakieś foppa prawda?:)

Edytowane przez marcinbobek
  • Upvote 1

Ale ale, w pogodzie piszą, że weekend będzie ładny, słoneczny i ciepły. Można wyciągnąć suzuke z ciemnego garazu by złapała trochę słońca ;)

To musisz ją często odwiedzać..bo jak jej zacznie brakować Twojego towarzystwa to może odmówić posłuszeństwa:)

My się widzimy codziennie nawet po kilka razy, ale możliwości każdy ma inne.

Ja kiedyś chodziłem na codzień w kurtce motocyklowej i jakoś nie czułem się z tym źle a nawet lepiej;)

Miało być ciepło, a wyszło jak zawsze. Póki co mam 5C a liczyłem na chociaz 80km jazdę... No jeszcze poczekam, bo mojemu bandziorowi daleko do spania i tylko pod pokrowcem w garażu sobie stoi

tak mnie kurna korci... zwłaszcza, że zalałem do pełna 98 i normalnie przez 5 minut jazdy do garażu innym motocyklem jeździłem chodź wiem, że to moja kochana bandziorka była. Powód number dwa ^^ taka jedna no wiecie dziewczyna ^^ dziś gra koncert takie tam bla bla dni kultury bla bla długa historia a ta wiadomość o tym koncercie była niczym wygrana w totka. No i sobie myślę aby zupełnym absolutnie przypadkiem tam zajechać i z wielkim zdziwieniem powiedzieć " och Pani Kasiu co Pani tutaj robi ? " i dalej to już wiecie... :P i teraz nachodzi pytanie czy aby moja jedyna TRUE LOVE FOREVOR nie będzie zazdrosna ? Już raz dała mi popis swoich umiejętności jak pisałem wcześniej o kraniku paliwa ^^

Jak dla mnie dzisiaj jest za zimno ale jak się ociepli to może jeszcze wyjade. Bo jak mam się męczyć i marznąć to wole siedzieć w domu.

A wczoraj miałem wielką ochotę po pracy wyjechać bo już ze trzy tygodnie nie jeździłem ale zanim się najadłem i wyszykowałem to się ciemno zrobiło.

Moja pani mówi że chyba jestem głupi żebym w takie zimno jeździł, bo jej jest zimno nawet latem jak jeździmy i słońce zajdzie albo wiatr jest mocniejszy:D

A sezon uważam za otwarty jeszcze.

zajebista piosenka :P

Hej dziewczyna rób zagryche,

flaszke ja w kieszeni mom.

Wypijemy, pojadymy,

wiater poprowadzi nos.

Wiecie co ? Kocham Was ! Jesteście moją jedną wielką kochaną rodziną :* czuję się tutaj lepiej niż na ojczystym forum :)

zawszę mogę liczyć na porady rady i dobre słowo :D

podejdź do niej powiedz hej maleńka, zlustruj ją od głowy do pasa :P nie pytaj o nic tylko złap za rękę mocno by nie uciekła i porwij ją na dziorze

baby Wam trzeba bo az sie tego nie da czytac........ :D

Edytowane przez Ojciec Pij-us

baby Wam trzeba bo az sie tego nie da czytac........ :D

heheh racja.zachowujcie się jak ......Już tacy zamazani że naprawde jakby was ktoś nie wiem co...na 10 do wieźni apostawił.Serca krwawią no naprawde nie róbcie scen .

• Upvote 1

Trzeba było dzisiaj pojezdzić! Pogoda mimo zimna - super! Olałem widok termometru generalnie mówiąc. Jak bandzior już się rozgrzał, to szedł jak burza. O dziwo opony też gorące jak latem, po dłuższej jezdzie. Nie jest źle, ale na mokre liście rozrzucone po poboczach trzeba uważać.

heheh racja.zachowujcie się jak ......Już tacy zamazani że naprawde jakby was ktoś nie wiem co...na 10 do wieźni apostawił.Serca krwawią no naprawde nie róbcie scen .

nie często się zgadzamy ....... trza to uczcic :piwo:

JA PITOLĘ

10 stopni w cieniu... Latałem pół dnia w pełnym słońcu

A tu gorzkie żale :placze: jak w środku zimy...

TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ

JA PITOLĘ

10 stopni w cieniu... Latałem pół dnia w pełnym słońcu

A tu gorzkie żale :placze: jak w środku zimy...

TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ

:oki::piwo::brawa:

Dla jasności - jestem zmarźluch i nie znoszę przeciągów :faja:

...Bluza Oxford (230 zł) [swoją kupowałem latem i znalazłem taniej]

+ zimowe rękawice Probiker (120 zł) i po temacie :chytry:

oxford_chillout_bluza.jpg

Mnie się nudziło, to dziś zabrałem z garażu zastawki serca (gaźniki) Bandziora do domu. Wyczyszczę... dopieszczę... i może jeszcze w tym roku pośmigam trochę

ale grzeszycie z ta tesknota rozkrwawiajace serce. to ja bym tu mogla umrzec z tesknoty i to nie za jakas RZECZA NABYTA!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.