Skocz do zawartości

Pomocy- Liczniki Do Sprawdzenia We Wro:)

Gość SOQL
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czy któryś z wrocławskich forumowiczów pomogłby mi w sprawdzeniu licznika z B6 N 01 na swoim moto. Jeszcze na starym forum opisywalem swoj problem z elektryka i w sumie zaczynam od nowa poszukiwania sprawcy moich problemow. Chodzi mi tylko o podlaczenie i sprawdzenie czy dziala (dzieki temu droga eliminacji dojde do tego czy problem moj tkwi w instalacji czy w samym liczniku- dzialaja wszystkie podswietlenia i kontrolki, a nie funkcjonuja obrotomierz i predkosciomierz. Brak jest rowniez testu przy przekreceniu kluczyka). Pozdrawiam i z gory dziekuje za wszelka pomoc. :)

Heja,

A skoro się już odezwałeś to się chciałem spytać czy nie masz przypadkiem klosza

lampy przedniej na sprzedaż po tej zeszłorocznej przygodzie?

Całe szczescie nie mam :) Lampa nietknięta, zresztą bandyta juz prawie złożony. Tak przy okazji:P Szukam felgi na przód

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.