Skocz do zawartości

Co To Za Kufer?!

Gość Sulik
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadłem przypadkiem na coś takiego i nie mogę znaleźć na allegro.. bo w zasadzie nie wiem czego szukam.

Wydaje się to nie być custom ale z drugiej strony idealnie spasowany i nie psuje linii dziora jak standardowy kufer.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2002-Suzuki-Bandit-1200cc-GSF1200-/270857700572?pt=US_motorcycles&hash=item3f106084dc#v4-41

Ktoś wie jak tego szukać?

może się tych spytaj? Koleś pisze, że to od nich..

http://www.corbin.com/suzuki/bandit_bag.shtml ?

A jak nie to zadaj kolesiowi pytanie bo to chyba jakiś custom build chyba..

ok dzięki, nie doczytałem.

Już napisałem do producenta, ciekawe ile takie cacko kosztuje. Niestety nie mają tego na stronie więc to chyba drogi custom.

a możeby tak samemu....? :P

Umiem sam zrobić model 3D w 3Dmaxie, odlew z plastiku nie jest drogi, wykleić w środku też nie problem... jakieś zamknięcie trzeba by wykombinować tylko.

Dobry temat na zimę :)

pytanie czy warto w zamian za miejsce dla pasażera robić schowek na portfel i paczkę fajek.. o ile myślisz to zrobić tak jak tutaj czyli kanapa idzie do totalnego przerobienia

ee fajny pomysł na customa ale nijak się ma do codziennego użytkowania

wykonanie samo w sobie rewelacja

fajny pomysł, tylko pytanie czy warto?

Na małe podręczne przedmioty, nie lepiej byłoby kupić tanbak?

a w zasadzie wystarczy tylko portfel

9062927-poj-cie-pick-up-prezerwatyw-z-portfela.jpg

:D :D

pytanie czy warto w zamian za miejsce dla pasażera robić schowek na portfel i paczkę fajek.. o ile myślisz to zrobić tak jak tutaj czyli kanapa idzie do totalnego przerobienia

ee fajny pomysł na customa ale nijak się ma do codziennego użytkowania

wykonanie samo w sobie rewelacja

Pasażera i tak nie będę miał, bo żona odmawia ;) zresztą 400tka z pasażerem nie jest za fajna do prowadzenia.

Szukam sposobu żeby fajnie zagospodarować to nie wykorzystywane miejsce a standardowe kufry są klocowate i psują linię motocykla, to samo tank bagi.

No nie podobają mi się takie dodatki ;) eleganckie moto zmienia się w muła jucznego.

wiem... wiem.... esteta się znalazł ;P

To ja czekam aż podeśle producent cenę :D

Żeby sie nie okazało, że kosztuje 50% wartości tej czterechsetki ;)

Jesli kasa nie gra roli i musi to byc sztywne a ma miescic drobiazgi to tutaj masz taki patent

http://allegro.pl/polkom-torba-na-siedzenie-ztechnik-bmw-honda-yam-i1924530791.html

Ja osobiscie wybralem tansze rozwiazanie

http://www.sklep-motocyklowy.com.pl/torba-na-siedzenie-flm-speedbag-sozia-p-3909.html

Z tej drugiej torby jestem mega zadowolony , nie gryzie sie z linia moto pojemnosc 5 litrow nie jest to zwykla szmata tylko usztywniana po bokach z regulowana przekladka wewnatrz , nie raz sie dziwilem ile tam idzie upchac ;)

W obu przypadkach nie rezygnujesz z miejsca dla pasazera bo idzie zdjac w kazdej chwili.

Ja najpierw przeczytałem 59zł, myślę sobie fajnie by mieć coś takiego za tą cene. Wracam na początek strony i szok:D