Skocz do zawartości

Playstation 3

Gość Å»uras
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jest ktoś użytkownikiem tego cudownego urządzenia to wpisujcie się w co gracie i jak coś to loginy. Może się spotkamy na necie aby sie sprawdzić w jakąś gierkę :D

:rolleyes:

Login: Marcinus_No1

Gram w Fifę 2012, Fight Night 4, GTA 4 Episodes from Liberty City

Najwięcej gram w Fifę

Login: Denzel1200

Aktualnie pykam w GranTourismo 5. Mamy z kuplami z kaliskiego forum - ligę GT (w sumie 15 osóB). Co tydzień o 22:30 wyścig na jednym z góry ustalonym torze. Liczba okrążeń ustalona tak żeby było koło 40 minut jazdy. Zajawka i adrenalinka naprawdę fajna ;) Polecam ;)

M3G4-TR0N_Rou i głównie gram w Assassin's Creed Brotherhood multi i Assassni's Creed Revelation tez multi.

PSN: Lukersxx

obecnie gram głównie w Battlefielda 3 (oczywiście multi) :)

PSN: Oktanski

Moje gry:

1. Gran Turismo 5

2. Tekken 6

3. Mortal Kombat

4. GTA IV: EFLS

5. Red Dead Redemption

6. Red Dead Redemption: Undead Nightmare

W Gran Turismo gram nałogowo :)

@Denzel możemy sobie zrobić ligę czasów, kto lepszy wyczesze na danym torze, danym autem albo porównać te z Zawodów Sezonowych :)

Wczoraj kupiłem PS3 jeszcze nie odpaliłem ale się tutaj odezwę.

PSN: rejniak79

1: Gran Turismo 5 (chętnie bym się z kimś pościgał :D )

2: NFS Shift 2

3: NFS Hot Pursuit 2 (chociaż nie polecam za szczególnie)

4: inne - najczęściej RPG

Swoją drogą szkoda, że nikt jeszcze nie stworzył takiego Gran Turismo na motorach :vroom:

Jak coś to wysyłajcie zaproszenia i piszcie że z PBC ja będę akceptował może się zgramy w coś :D

Wszyscy widzę grają w GT5 ja tą grę pamietam jak miałem PS1 wtedy było GT2 :D

Może też się skuszę i zakupię

Swoją drogą szkoda, że nikt jeszcze nie stworzył takiego Gran Turismo na motorach :vroom:

Jak to nie? :D Polyphony Digital zrobiło nie tylko GT, ale również Tourist Trophy. Genialna gra, krótko mówiąc GT o motocyklach. Ciorałem w to jak szalony. Szkoda, że tak dawno wyszła i jest tylko na PS2...

Powinni zrobić TT II, na PS3 :D byłby hit (nie wiem dlaczego, ale np. MotoGP nie trawię :/ ), ale pewnie teraz cały nacisk idzie na GT.

Siemka

Mój login Maniekxj

również gram na PS3 ale głównie strzelanki ale jak co zapraszam na wspólne granie obecnie BF3 lub 2

pozdro

Jak to nie? :D Polyphony Digital zrobiło nie tylko GT, ale również Tourist Trophy. Genialna gra, krótko mówiąc GT o motocyklach. Ciorałem w to jak szalony. Szkoda, że tak dawno wyszła i jest tylko na PS2...

Powinni zrobić TT II, na PS3 :D byłby hit (nie wiem dlaczego, ale np. MotoGP nie trawię :/ ), ale pewnie teraz cały nacisk idzie na GT.

Jak do tej pory nie spotkałem się jeszcze z tym tytułem. PS2 jakoś mnie ominęło :mellow: W takim razie czas nadrobić stracony czas póki jeszcze wiosny nie widać :D

login: CZLOWIEK_PIZMAK

gry: gran turismo 5, uncharted, call of duty black ops, battlefield 3

a moje PS3 zarosło kurzem, bo ostatnio zamiast grać to słucham vinyli non stop.

Co do GT5: grał ktoś dla porównania w Forzę Motorsport na Xbox ?

Grałem w Forzę, bardzo mi się podobała, a jak wypada GT5 ? Warto ?

login: VooR_PL

obecnie cisnę Uncharted3, wszystkie części Guitar Hero, chyba przyinwestuję w GT5 i FIFA12 w najbliższym czasie (albo mikołaj mi przyniesie :P), ale czasu na granie za dużo nie mam raczej :/

login: VooR_PL

obecnie cisnę Uncharted3, wszystkie części Guitar Hero, chyba przyinwestuję w GT5 i FIFA12 w najbliższym czasie (albo mikołaj mi przyniesie :P), ale czasu na granie za dużo nie mam raczej :/

Problem z czasem ma chyba każdy. Ja ostatnio gram tylko w fifę 12 - przesiadłem się z F.10 i nie mogłem się przyzwyczaić ale teraz uważam, że gierka jest dobra :))

Jak kupisz to zapraszam na lanie :D

• 2 months later...

Mam juz fife12, zapraszam. :)

Aczkolwiek przesiadka z dziesiatki jest mocno bolesna jak na razie... ;)

Takie pytanie z innej beczki:

Czym się kierować przy zakupie używki z allegro? Wersją oprogramowania? Ilością gier, czy czym? :)

Żeby grać przez neta z ludźmi trzeba mieć oryginalne gry czy można to jakoś ominąć? :)

Wersja oprogramowania PS3 nie ma znaczenia - i tak pobierze Ci się aktualne.

Nie radziłbym łamanej PS3, podobno Sony ma sposoby żeby to wykryć i zrobić kuku userowi. Jak chcesz piracić, kup XBOXa - zdecydowanie prostsze i bezpieczniejsze, chociaż też podobno można się wkopać. No i masz dvd a nie blu-raye do nagrywania.

Co do grania online - w większości gier powinno dać radę z używek, ale sporo tych nastawionych na multiplayera ma online-passy - możesz kupić używkę, ale jeśli ma wykorzystany kod, to musisz kupić kod oddzielnie.

Ja bym to rozwiązał raczej tak - zastanów się w jakie gry chcesz grać i kup konsolę nową z daną grą w pakiecie. Przynajmniej wiesz co masz jeśli chodzi o sprzęt. A gry, które premierowo kosztują po 200 PLN po 2-3 miesiącach na allegro masz za 50-60% ceny, po pół roku możesz wyrwać nawet za 5 dych, więc masakry nie ma. Trochę jak z moto - chcesz jeździć, musisz tankować ;)

Kurcze to lipa, bo nowa kosztuje 1K a ja liczyłem, że za 500 udało by się wyrwać :) To sporo tym bardziej, że za pół roku będzie warta 500.

Majka poniżej 1k wyrwiesz nawet nówkę z grą, nie musisz grać w tysiąc gier, wystarczy że kupisz GT5 :)

Przyjemności kosztują ;) Odpuść sobie inne (chlanie, dziwki, bauns, koks, dawanie na tacę) i będziesz miał na tą konkretną ;)

A Pit dobrze mówi - jak wyczaisz dobrą promo to może nawet poniżej 1k się zmieścisz. A X360 to już w ogóle jest zdecydowanie tańszy.

Ja gram w BF3 namiętnie Login: niemiec15 chetnie z kims postrzelam

ps, dzisiaj wlasnie sprzedalem nowa PS3 bez gry za 800zl szkoda ze wczesniej posta nie widziałem...

Jest jakaś znacząca różnica między ps3 a ps3 slim?

Opylało by się to kupić za 900zł? http://allegro.pl/playstation-3-160-gb-gran-turismo-5-nowa-wroclaw-i2151301655.html

Bo rozumiem używką nie ma co sobie głowy zawracać tak? :)

spoko już się nie wysilajcie, dzisiaj kupiłem 320gb :)

To kup jeszcze G27 i zaraz jadę do Wro :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.