Skocz do zawartości

Playstation 3

Gość Å»uras
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby ktoś jeszcze nie zauważył, to tu jest temat odnośnie ligi PBC w GT5 na PS3:

http://polishbanditcrew.pl/topic/11790-ps3-gran-turismo-5-liga-pbc/

W temacie lista z nickami na PSN, chętni proszeni o wpisywanie się. Pierwsza ustawka wstępnie dzisiaj na ok. 22 :)

Gt 5 gram troszku.Musze zakupić fajere bo na padzie kiepsko.

Ale za to FIFA 12 to jest to.

Gram w każdy weekend jak zjade z trasy.

Mój nick "pmakumba"

Ja od niedawna jestem posiadaczem tego cudeńka:) Narazie miażdżę Mortal Kombat 9 :)

pykamy rundkę dzisiaj wieczorem? :)

Hmm jak mnie panna nie ubije za siedzenie wieczorami od soboty codziennie przed PS3 zamiast z nią, to nie widzę przeszkód ;) Zgadamy się na shoucie ok. 21?

okey, moja mi ostro kibicuje i skacze z gołymi pomponami jak się ścigamy, chyba chce mnie w ten sposób rozproszyć :D

okey, moja mi ostro kibicuje i skacze z gołymi pomponami jak się ścigamy, chyba chce mnie w ten sposób rozproszyć :D

ale masz fajnie

i dlatego wiecznie przegrywam :D hehehe

No moja mi nie kibicuje, tylko właśnie z gołymi pomponami lata i grozi, że pójdzie spać ;) się skupić nie można na jeździe ;)

i co graliście wczoraj?

Majki to na allegro, to albo drogo, albo ja jakąś niewiadomo jaką okazję trafiłem. Kupiłem wersję slim z kompletem Uncharted za 899 w Empiku do tego GT5 i jazda :). Tam można dostać fajne zestawy. W sumie w Twoim przypadku już nieaktualne, jakby ktoś szukał... Ja czasem grywam, może w weekend się podłączę. Nick: CZLOWIEK_PIZMAK

remki - nie znajduje Twojego nicku na PSN i nie da się do Ciebie wysłać zaproszenia.

Majki, nie graliśmy wczoraj. Jakby co, mnie od jutra do niedzieli wieczorem na pewno nie będzie.

Tak w ogóle, proponuje wysyłać zapytania o chęć pogrania przez system wiadomości konsoli, bo ja np. jak odpalam pleja to już na forum nie patrzę ;)

Edytowane przez VooR

Dopiero dziś zobaczyłem że Voor to kolega z forum.

Duzo ludzi przysyła zaproszenia " dodaj do znajomych"

z którymi zagrałem i nie dodaje których nie znam.

Ale jako z Poznania jesteś to pewnie Lechem dajesz

a ja Naszą Legią.

Jak wrócę na weekend to możemy pograć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.