Skocz do zawartości

Tylny Błotnik Do Gsx/gsf ?

Blink
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W dodatkowych akcesoriach do mojego GSX-a istnieje coś takiego jak tylny błotnik. Czy jest sens to montować czy to tylko taki bajer , który nic nie daje ?

blotnikiS-przyklad.jpg

Fajnie wygląda i amortyzator jest czysty :)

daje to co powiedział Mazi + czystrze kopytka plecaczka od wewnętrznej strony no i + 10 pkt. dla lansu :D

Argument "+ 10 pkt. dla lansu" przekonał mnie całkowicie do tego zakupu :)

Ile ten bajer kosztuje i gdzie go kupujesz?

Ile ten bajer kosztuje i gdzie go kupujesz?

Na Allegro sprzedają nie malowane ( nick PLASTBIKE lub ricambi-weiss-pl ). Koszt około 130 zł lub na www.puig.pl ale tu już wychodzi 430 zł za czarny z polikarbonu.

>> http://www.puig.pl/b...zarny-p688.html

widziałem produkty PLASTBIKE na żywo na motobajzlu w Warszawie, spoko wykonane, ja jak bym dla siebie nie przytargał z Łusa :) to bum od nich kupił.

Widzę Blink że jesteśmy z tych samych stron, ja od dzieciaka mieszkałem na Niedźwiadku, lecz od 8 lat tam nie mieszkam ale jestem codziennie :D to taki mały :offtopic:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.