Skocz do zawartości

Zapora Dymna Na Zimnym Silniku

Gość Wencek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Bo na ssaniu sie nie jeździ. Nieźle was tam nauczyli w tej szkole :vroom:

Jasne. Lepiej stać pół godziny zanim złapie temperaturę.. :blink:

Jak na czarno kopci to zdecydowanie za bogato... Może filtr powietrz brudny...

logicsys: co TY wyczyniasz ze swoim dziadem? kolektory bardziej opalone niz u mnie ;)

Jak na czarno kopci to zdecydowanie za bogato... Może filtr powietrz brudny...

A ktoś z was pomyślał o tym, że dawka paliwa jest ustawiona na pracę pod obciążeniem, a nie na kręcenie sobie do odciny na luzie? Owszem, jeśli daje jak ze starego ropniaka, to wiedz, że coś się dzieje, ale jak trochę dymek czarny poleci to ok.

logicsys: co TY wyczyniasz ze swoim dziadem? kolektory bardziej opalone niz u mnie ;)

Jezdze poporstu jezdze :D, ale jest plan zeby je troche odswierzyc o ile sie uda bezinwazyjnie odkrecic te nieszczesne sruby.

Ogólnie to nie dymi na czarno wcale, czy na ssaniu czy bez. Ale jak już się silnik rozgrzeje i mu przegazuje do czerwonego pola to puszcza czarny dymek. Trochę mnie to martwiło, zwłaszcza kiedy mecher powiedział, że jest to oznaka zużytych pierścieni :blink: czy coś tam...

Za bogato mam na pewno, bo sam mi powiedział, że ustawił tak bo nie mógł sobie poradzić z regulacją.

Ale widzę, że chyba nie ma się czym martwić

Edytowane przez Bangout

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.