Skocz do zawartości

Motocyklowa Szkoła Bezpiecznej Jazdy - Kalisz, Kwiecień 2012

Denzel
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

@kacper1r6 - myślę że nie będzie problemu, ale na 100% będę wiedział za jakiś czas - potwierdzę. Póki co dopisuję Cie do listy:

1. archi

2. natan

3. boszat

4. amefisto

5. jab2

6. szoter

7. szoter 2 (czyli brat Dante)

8. Maniek

9. Nerwus

10. frikothc

11. Woytas

12. ekspert19

13. ruda

14. kacper1r6

1. archi

2. natan

3. boszat

4. amefisto

5. jab2

6. szoter

8. Maniek

9. Nerwus

10. frikothc

11. Woytas

12. ekspert19

13. ruda

14. kacper1r6

15. dzodzol

Ostateczny budżet będzie klepnięty w styczniu. Na pewno mamy kasę dla grupy 80 osób, walczymy o więcej kasy żeby miejsc było 120. Żeby nie było niedomówień osoby z listy do 14 miejsca maja udział w szkoleniu zaklepany na 100%. Późniejsze osoby załapią się jeśli tylko będzie taka możliwość ;) (robimy wszystko żeby była ;) )

1. archi

2. natan

3. boszat

4. amefisto

5. jab2

6. szoter

8. Maniek

9. Nerwus

10. frikothc

11. Woytas

12. ekspert19

13. ruda

14. kacper1r6

15. dzodzol

16. Kargul

Jeżeli jest taka szansa i nikt mnie nie pobije, to mam jeszcze dwójkę chętnych, niezrzeszonych z PBC. Wszyscy jestesmy z okolic Kalisza - więc gwarantujemy frekwencję:

17. Kargul - w imieniu kumpla z B6,5 który nie ma czasu na internet:P

18. Kargul - w imieniu kumpla przymierzającego się do zakupu na nowy sezon.

Edytowane przez Kargul

• 1 month later...

Denzel wiadomo juz cos wiecej? Powoli zaczynam planowac sezon 2012 i fajnie gdyby sie udalo zahaczyc o tor w Poznaniu, pozdro

• 2 weeks later...

Deeeeeeeeeeeeeeeeenzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! :) up

• 2 weeks later...

chyba kursu nie będzie :cry:

spoko nie martwcie się mam przecieki ze będzie :)

Edytowane przez szoter

spoko nie martwcie się mam przecieki ze będzie :)

Mam dziwne przeczucia że mamy przecieki z tego samego źródła :P Tak że pany cierpliwości.

Sorki Panowie za zwłokę, ale po części było spowodowane to moim zaangażowaniem w inne tematy.... W każdym razie dzisiaj udało mi się ustalić trochę faktów i niestety nie jest różowo... ;( Przeklejam maila kumpla który jest głównym organizatorem szkolenia:

"Temat jest aktualny, ale biurokracja jest straszna. Ponieważ idea była taka aby szkolenie było darmowe, ktoś to musi sfinansować - a tanie to nie jest. Zaproponowałem nawet że dołoże 10 tys zł, ale i tak ze względu iż jednym z organizatorów ( głównym ) ma być WORD, to automatycznie cała sprawa oparła się o radę BRD w Poznaniu. A rada taka zbiera się raz na jakiś czas, no i utknęło u jakiegoś urzędasa. Prawda jest też taka, że ostatnimi czasy miałem osobiste kłopoty zdrowotne, w międzyczasie poważny wypadek żony i nie miałem czasu cisnąć po urzędasach. Na domiar złego dzisiaj mój bracholek miał udar. Może być tak że termin zostanie przesunięty na wczesną jesień, bo latem chyba nikt nie będzie zainteresowany. Jeżeli ktoś będzie miał pretensje to tylko do mnie, gdyż ja miałem bezpośredni kontakt z decydentami."

Jak tylko cokolwiek drgnie w sprawie obiecuje dać natychmiast znać...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.