Skocz do zawartości

Szybka Puig Do Wersji N.

Gość Fir
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam kupić do mojej czarnej 600 taką szybkę. Tylko się zastanawiam: czarną czy przyciemnianą??? Pomóżcie mi wybrać. Może macie jakieś za i przeciw???

Pozdrawiam

ja mam czarną, a moto mam niebieskie,

czarna jest całkowicie czarna, zero prześwitów, nie przezroczysty plastik, na samym początku troszkę żałowałem że nie kupiłem przyciemnianej, ale mi przeszło i nawet da się zaakceptować. pasuje np do bocznych osłon no i delikatnie do wypełnień pod zbiornikiem, chociaż te pod zbiornikiem są matowe, a szybka z połyskiem ale da się przeżyć

Ja mam owiewkę Puig Wave:

0_07999bf0deeb2da0428a981f61f03bb0.jpg

00000005.JPG

Całkiem fajnie się prezentuje. Nie powiem Ci jednak jak działa, bo dopiero co kupiłem moto, owiewka już była, ale gość mówił, że daje sporo. Co do koloru to jest mocno przyciemniana ale nie całkiem czarna.

Bierz przyciemnianą, polakierować na czarno zawsze możesz. ja mam z "louisa" puiga za 85zł i zdaje się być rewelacyjna.

Przez szybke raczej nie będziesz patrzeć na droge więc kolor/przyciemnienie nie ma znaczenia. Wybierz taką, która po prostu lepiej pasuje do Bandziora ;) Ja do swojej czarnej N'ki też rozglądam się za szybką... niby czarną, ale przyciemnianą nie pogardze.

Jak dla mnie do lansu jest ok ale przed wiaterkiem nie osłoni , ja tez mam puiga lecz wyższą i naprawde jest gicio , chyba ze czesciej smigasz na miejscu i po miescie to ok.

Tras raczej nierobie. Po prostu uważam że fajnie wygląda z tą owiewką ( tak bandziorsko ) , i chyba jednak wezmę czarną bo będzie pasowała do koloru bandziora.

Dzięki za podpowiedzi

pozdrawiam

Ja mam bandziora czarnego i szybkę czarną i pasuje idealnie, Powyzej 100km/h chroni troche przed wiatrem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.