Skocz do zawartości

Hit Na Zamówienie Suzuki ?

chudy
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj przez przypadek trafiłem na wpadający w ucho (przynajmniej moje nie wiem jak wasze wrażenie po odsłuchaniu ) kawałek Sydneya Polaka SKUTER z płyty CYFROWY STYL ŻYCIA . Z tego co widziałem, płyta wyszła w marcu 2009 więc już kawał czasu na rynku ale jakoś wcześniej nie miałem okazji usłyszeć. Dla chętnych link do youtube: http://www.youtube.com/watch?v=gGA5xqrbLQM Swoją drogą jestem ciekawy czy firma Suzuki maczała w tym palce czy może Sydney Polak jest miłośnikiem Burgmana do tego stopnia żeby napisać o nim piosenkę :) Gość jest nieźle zakręcony.

z tego co wiem to lubi skutery, choć nie wiem czy to jeszcze skutery... ;)

Kawałek całkiem fajny :) Ale to nie moje klimaty :P

Masakra! Tak jak chcialem kupic ten skuterek tak po tej piosence go nienawidze.

Masakra! Tak jak chcialem kupic ten skuterek tak po tej piosence go nienawidze.

ee tam, mala strata ;)

rozejrzyj sie lepiej za Yamaha T-Max :good:

Niestety należę do tych osób, które na coś takiego jak skuter (i czy to jest T-Max czy Burgman) nawet nie spojrzą. :huh:

I mimo, że do skuterowców nic nie mam, niech sobie każdy jeździ na czym chce, to ta piosenka jak dla mnie jest ewidentną reklamą produktu.

I sądzę, że każdy szanujący się artysta powinien takie czegoś unikać jak ognia. A samą piosenkę oceniam na 3 tyle, że w 10cio stopniowej skali (za standardowe laski w teledysku dostała 2pkt ;) ).

Niestety należę do tych osób, które na coś takiego jak skuter (i czy to jest T-Max czy Burgman) nawet nie spojrzą. :huh:

to uwazaj jak Ci kiedys taki statek smignie ze swiatel ze tylko tylne swiatla zobaczysz :)

czemu masz taka awersje do skuterow ? jakies przezycia z mlodosci?

Edytowane przez jacekrysiek

Moim zdaniem teledysk jest, zwłaszcza w pierwszej części, zrobiony całkiem przyzwoicie.

Naturalnie momentami jest to widać w studiu, ale...

Dziewczyny w nim są fenomenalne. W ilu teledyskach widzicie dziewczyny, w których można się zakochać? Raczej dominują "suczki" czy też... a nie, nie będę innych określeń używał.

Muzyka totalnie nie dla mnie. Jeśli była założona jako pół-kabaret, to 10 razy wolę Schaby i "Da da da". Jeśli nie była, to oczywiście straszna.

Tym niemniej dałbym 7/10. 6 za dziewczyny, 1 za montaż.

PS. Mam właśnie dziewczynę w typie tych na skuterkach i właśnie się na Vepę skłaniamy;)

Dobra jak mnie objedzie kiedykolwiek jakiś skuter to będę na nie spoglądać - żeby nie zaspać drugim razem :blink:

Po prostu mi się to w ogóle nie podoba.

Coś jak Melex i puszka B)

Melex.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.