Skocz do zawartości

Motocykle 3D Jazda Na Krawędzi

Gość lopez500
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Na NapiProject patrzyłeś? Skąd masz ten film? Muszę pójść do kina zobaczyć to w 3D, normlanie nie przepadam za filmami robionej w tej technice (prócz avatara) ale na ten muszę iść!

film jest np. tutaj dl7.torrentreactor.net/download.php?id=7399489&name=TT3D+Closer+To+The+Edge+2011+Xvid+DVD+Rip

Edytowane przez siwy669

film jest np. tutaj dl7.torrentreactor.net/download.php?id=7399489&name=TT3D+Closer+To+The+Edge+2011+Xvid+DVD+Rip

:prosze:

Film jest super - oglądam go juz od miesiąca... Ale tez napisy by sie przydały - ten język ciężko czasem zrozumieć - i to dla ludzi co gaają dużo lepiej niż ja...

Dla mnie film mega:D ogladalem juz juz 3 razy i dalej nie nudzi. Polecam

Jesli chodzi o napisy to jeszcze nie ma w necie ( sa tylko angielskie), wie trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, lub slownik:)

właśnie ściągnąłem z tego linka co podałem i potrzebne jest hasło :(

o k**wa. anulować ściaganie ! :lol:

i cofam podziękowania :P

Jakby było to w kinie puszczane, to możnaby było iść całą ekipa i siedzieć z kaskami na głowie. Byłby fun :D

Jakby było to w kinie puszczane, to możnaby było iść całą ekipa i siedzieć z kaskami na głowie. Byłby fun :D

chyba, że masz akcesoryjną szybkę do 3D :lol:

i mocowanie do browara.jak będzie w kinie można się ustawić na wsólne oglądanie.myśle tu o tych Bandziorach z pomorza.chyba,że pojedziemy ekipą na fylm w polske

i mocowanie do browara.jak będzie w kinie można się ustawić na wsólne oglądanie.myśle tu o tych Bandziorach z pomorza.chyba,że pojedziemy ekipą na fylm w polske

to jesteśmy umówieni:p

Gdyby nie opieszałość naszych deweloperów to już dawno byśmy się nie musieli napisami przejmować bo polska premiera miała być 30 września 2011, ale oczywiście jak to u nas - w terminie się nie da i będzie dopiero w kwietniu 2012......

Ma ktos linki do tego filmu w tej jakości poza torentem ??

Zainstaluj utorrent, kliknij w link, jutro rano jak się ściągnie odinstaluj utorrent.

i oglądaj :D

co prawda nie sciagam poniewaz wole obejrzec i podniecic sie dopiero w kinie ale do sciagania tez polecam UTORRENT wg mnie b prostu w obsłudze wlaczasz i wylaczasz go kiedy ci pasuje i ogolnie super sprawa

http://thepiratebay.org/torrent/6858137/TT3D.Closer.to.the.Edge.2011.720p.BluRay.x264-HD - ja mam z tego miejsca - bylo bez hasła

uwaga - duzy plik!

cleanerku jakość dobra choć nie wiem jak u Ciebie ale u mnie dzwięk minimalnie się rożni od obrazu

Edytowane przez Wojtuniunia

A też sobie zobaczę.

cleanerku jakość dobra choć nie wiem jak u Ciebie ale u mnie dzwięk minimalnie się rożni od obrazu

Wojtku, u mnie jest OK.... Specjalnie teraz sprawdzałem żeby być na 100% pewny... Cały czas masz przesunięcie czy moze rośnie ono w czasie jak oglądasz?

Spotkaliście się z jakimiś oficjalnymi informacjami odnośnie premiery tego filmu w Polsce?

Spotkaliście się z jakimiś oficjalnymi informacjami odnośnie premiery tego filmu w Polsce?

Przepatrz cały temat to znajdziesz.

Dobre wieści - pojawiły się napisy do filmu :D

Edytowane przez jacek12212
  • Downvote 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.