Skocz do zawartości

Wrocław - Stara Fabryka Albo Parking

Gość soli
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka :)

Od zeszłego sezonu jestem szczęśliwym posiadaczem Bandyty. Niestety w tamtym roku za szybko przyszła zima i nie zdążyłem zrobić prawka.

Zostało mi do wyjeżdżenia kilka godzin po mieście i miesiąc czekania na egzamin, a jak wiadomo sprzęcik kusi...

Stąd pytanie, czy znacie jakieś miejsca w okolicach Wro, gdzie można by poćwiczyć jazdę (hamowanie awaryjne, przeciwskręty)? Nie musi być to jakiś długi odcinek, wystarczy kawał asfaltu, brak ochroniarzy i mała szansa na przyjazd Miśków :)

To mój pierwszy post, staram się śledzić forum na bieżąco i wydaje mi się że ten temat nie był jeszcze poruszany, jeśli był to przepraszam.

Witam,

Mamy taką zasadę, że wypada się przedstawić w "przywitalni" :-)

Bo zaraz Cielak będzie krzyczał :-))))

PS

Ciężko we Wrocku o takie miejsca do pojeżdżenia - jedynie może późnym Bielany i parkingi przed marketami. Jednak też trzeba uważać bo często ochrona jak widzi "kombinujących" coś motocyklistów dzwoni po policję....

maslice..jest praktycznie zamkniety odcinek drogi o dobrym asfalcie + małe rondo..z policja jest roznie..jak jest cieplo to chłopaki tam wpadaja i swiruja co nie koniecznie podoba sie działkowcom ktorzy w tym czasie sadza marchewki w swoich ogrodkach, nie jestem zwolennikiem jazdy bez prawka ale jak chcesz mozemy sie ustawic i poleciec tam z Toba w celu udoskonalenia swojej techniki jazdy..

No i jest jeszcze wersja zupelnie legalna - platna. Tor Rakietowa.

Chociaz teraz jak pomysle - sprawdzaja jak ktos wjezdza czy ma prawko?

jj

prawka raczej nikt tam nie sprawdza, ale placic 100 czy 150 zl za wjazd zeby pojezdzic po wszech obecnym tam piasku (niech mnie ktos poprawi jesli jest tam czysty asfałt i nie kieruje tego do tych co byli na moto szkole bo wtedy padało wiec kurzu nie było ) ale ile razy tam byłem zawsze był kurz i mnie to strasznie zniechecało od wizyty tam na moto

@cleaner - już nadrobiłem zaległości w poczekalni, myślałem że przywitania zostaną w jakiś sposób zaimportowane ze starego forum

@wojtecki - jeśli miał byś kiedyś wolną chwilę to bardzo chętnie. Ja też nie jestem zwolennikiem jazdy bez prawka, ale sprzęt na miejsce mógł by dowieźć kumpel, który już to prawko posiada.

heh, luz..nie na kabluje na Ciebie ;) pójdziesz w "środek" (jak kolwiek to brzmi) i sie dotoczymy ;) moze weekend jesli bedzie pogoda ?

Mam prawko, mam Bandytę, poszukuję umiejętności więc jak pociągniecie temat a ja odbiorę moto z warsztatu to lecę z Wami...i ja stawiam...colę...

no wkoncu sie cos rusza we wrocku ;) cieszy mnie to bardzo..wiec tak jak mowie jesli pogoda sie utrzyma to chetnie w weekend sie przelece na maslice, obys Pimo miał juz moto

Edytowane przez wojtecki

Ale Ty Wojtek z tyłu :-)

Bo jak z przodu to na pewno nie powstrzymasz się przed odkręceniem :-))))

jj

spoko, jak trzeba to umiem i wolno jechac..tym bardziej jak jedzie ktos mniej doswiadczony ;) az tak źle jeszcze ze mna nie jest..chetnie bede zamykal grupe ;)

spoko, jak trzeba to umiem i wolno jechac.

:D :D :D dobry żart... jakby coś to tez się podłączam pod wyjazd.... polecimy większa wycieczką i policja będzie się nas bać...może Grzesiu też sie pojawi, to wtedy on jedzie na końcu... :)

Rafał jak jezdze z wami to praktycznie zawsze jade wolno :lol: przeciez nie bede potem czekał..

Edytowane przez wojtecki

no to we Wrocku zaczynają się ustawki, za tydzień lub dwa wybieram się do waszego miasta niestety puszką na kilka dni, ale może kogoś upoluję :D

Wojtecki, wy tam za dużo prostych macie, ciekawe czy tak ci u nas pójdzie, już ja ci znajdę odpowiedniego OS-a :D

Swoją drogą, chyba nie chcę wiedzieć jak jeździłeś kiedy ja byłem na Waszym rewirze, choć o ile pamiętam byłeś raczej z przodu peletonu ;)

Zaq przekonamy sie wiesz gdzie...;) wtedy bylem na przodzie z musu ze wy wrocka nie znaliscie ;p

no to wypad na maslice poszedł sie j***ć ... kocham zime

Edytowane przez wojtecki

jak tylko będzie tak chociaż z +5 i sucho....i wiem że to może głupie...ale chyba wezmę samą szczotkę od miotły...jak pare dni temu pojechałem sobie na pętle autobusowa obok siebie to aż sie przeraziłem...plaża dzika plaża...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.