Skocz do zawartości

Gdzie Mogę Dobrze Ubrać Dziewczynę Na Moto

Łukasz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie ,potrzebuje dobrze ubrać dziewczynę na motorek czyli spodnie kurtka noi kask . Najlepiej i najbliżej mam do wrocławia wieć jak by ktoś polecił jakiś sklep, salon we wrocławiu . Wiem że była giełda niestety dziewczyna dopiero wróciła ,a do katowic troszke za daleko (w niedziele kolejna giełda).

jak chcesz nawybierac to polecam modeke!! tam maja od koloru do wyboru-kaski tez sa ale caberga i schubertha i akurat tego tam sie nie oplaca-ogolnie to cenowo w modece moze i nie najkolorowiej ale fachowa obsluga no i stroje specjalnie dla kobiet tez sa- nawet niektore rozowe:D

Łukasz ale tak łatwo nie będzie :)

No chyba że kasa nie gra roli.

Ja swoja ubierałem w kilku sklepach.Poświęciłem dzionek jak już wstępnie wiedziałem co mogę jej zaproponować Jeździłem od sklepu do sklepu gdzie wcześniej wyszukałem coś co mogłoby się jej ewentualnie podobać.

Kobiety są wymagające ale też trzeba jej troszkę doradzić.Moja po nastych spodniach o butach nie wspomnę w końcu się ubrała.

Łatwo nie było :)

Problemy to :

Za luźne za ścisłe za ciężkie zły krój a jak ja w tym źle wyglądam.

Za drogie za brzydkie jakieś pospolite a to za rzucające się w oczy itd. itp.

Posiedź najpierw z nią przy necie niech wybierze kilka modeli kurtek spodni butów które jaj się podobają i są w zasięgu cenowym.Staraj się jej podpowiadać że to lepsze a to gorsze bo.Potem dopiero znaleźć sklep gdzie to można kupić.

Co do adresów sklepów to już niech Wrocław się wypowie :)

Tomaszku:D dlatego poleciłem mu modeke - tam jest naprawde po parenascie modeli i w kazdych rozmiarach-jest w czym wybierac...sprzedajacy wiedza co sprzedaja i dobieraja modele w zaleznosci od przeznaczenia/rodzaju motocykla itp...pozostalem Wrocławskie sklepy smierdza zdechlym hujem!! naprawde-albo po jednej sztuce albo jak pani uslyszy ile chcesz dac to ci znajdzie dokladnie za tyle;// ale jakby kolega chcial to byl gdzies watek o sklepach wroclawskich na starym forum chyba-jak co to ja moge jeszcze poszukac mojej magicznej karteczki na ktorej mam wiekszosc wypisane.

Możesz też się wybrać na moto bazar do Pozka - z Wrocka nie jest aż tak daleko, a wybór będzie większy niż w jakimkolwiek sklepie. Motobazar

Oczywiście jak zwykle zgadzam się z Cielakiem (coś chyba ostatnio za często HA HA HA) no i z Tomkiem :-)

Najpierw musisz odrobić pracę domową i pogmerać w necie co się kobiecie podoba bo w większości przypadków to co Ty uznasz za spoko jej może sie nie podobać :-(

Oczywiście na to wszystko nakładasz filtr "kasa" i "bezpieczeństwo" oraz "osiągalność" :-)

Na starym forum było zestawienie kilku sklepów we wrocku: http://polishbanditcrew.pun.pl/viewtopic.php?id=4349

Też polecam modekę i motorbikera - tam chyba najwięcej rzeczy można dotknąć....

Jednak radzę też wybrać na motobazar - będzie łatwiej w krótkim czasie więcej rzeczy zobaczyć.....

Zastanów się też czy nie pojechać ubrać się do Berlina do Louisa i Polo - więcej rzeczy w jednym miejscu nie znajdziesz.... A nawet jak czegoś nie będzie to przymierzyć coś w innym kolorze i później zamówić.

jj

Z motorbikerem to tak średnio...ten sklepik ma powierzchnię jednego nie za dużego pokoju... wbrew pozorom ja spróbowałbym również w salonie suzuki...ja osobiście kupiłem tam kask HJCka dla dziewczyny... i ogólnie tez polecam zrobić po prostu rajd po mieście...przez motorland, motozone, motorbikera w sumie też, modekę i ja najbardziej bym polecił Biker's place na sołtysowicach...jest w miare blisko do motozony.

Dzięki chłopaki niestety zostało mi mało czasu a chce przygotować kobietę do wyjazdu do częstochowy , więc musze się uporać w tym tygodniu bo ostatnia szansa jest moto bazar w katowicach za tydzień. Potem jest akurat w sam wyjazd do częstochowy 18kwietnia odpada . Jak by ktoś jeszcze zapodał adresy sklepów we wrocku tych większych cena myśle że około 1000 starczy . Do wrocka mam jakieś 50km i zabardzo go nie znam , ale mam nawigacje :P Słyszałem jeszcze o Jeleniej Górze jest coś tam ciekawego? Oczywiście net jest już powierzchownie przegrzebany ale wiadomo .... kobieta ;)

Udało się odpalić stronę starego forum czyli adresy tych większych mam czyli motorland , motorbiker jeszcze jest coś godnego zobaczenia ?

Edytowane przez �ukasz

Nie zrozumiałem ile chcesz wydać na to wszystko? 1000?? No to nie ma szans..... :-/

A kask proponuje HJC-ka - sam mam i swojemu plecaczkowi też taki kupiłem. Uważam, że ze średnio-dolnej półki to bardzo dobre kaski. W niedziele kumpel kupił HJC CS-R1 Samurai za 460zł.

Kaski warto poprzymierzac i zamówić przez net. Wybierzesz marke, model i wielkosc a przez net dobierzesz kolorek :-)

jj

do modeki z takim budzetem to chyba nie masz cos isc-dobra kurtaska i spodnie to ok 1,5 do tego rekawice kask ....hmmm ja tam za taki komplet zostawilem 2,5...

No dokładnie...

Ja: kurtka 700, spodnie 350, kask 500....

buty 400, rekawiczki 200...

jj

No to widzę że trzeba będzie wyciągnąć zaskurniaki :P Pozdrowinonka dla wszystkich i dzięki za onfo ;)

Poświęć jeden dzień i wybierzcie się do Berlina, odwiedzisz LOUIS i POLO i na 100 % kobitka się tam ubierze. U nas nie ma takich sklepów gdzie wchodzisz i masz i całą rozmiarówkę, kolorystykę no i przede wszystkim duży wybór modeli.

Poświęć jeden dzień i wybierzcie się do Berlina, odwiedzisz LOUIS i POLO i na 100 % kobitka się tam ubierze. U nas nie ma takich sklepów gdzie wchodzisz i masz i całą rozmiarówkę, kolorystykę no i przede wszystkim duży wybór modeli.

Jakieś większe namiary na ten sklep czy to jest jeden czy dwa ?Jak to wychodzi czasowo i cenowo ? Do A 4 mam niedaleko więc do granicy nie będzie problemu a dalej jak?

Też tak pisałem wcześniej i jeszcze raz się pod tym podpisuję....

Damskie kurtki Polo

Damskie kurtki Louis

Jeżeli czegoś nie będzie w tym kolorze, rozmiarze to zamówisz sobie przez net.

jj

Jakieś większe namiary na ten sklep czy to jest jeden czy dwa ?Jak to wychodzi czasowo i cenowo ? Do A 4 mam niedaleko więc do granicy nie będzie problemu a dalej jak?

Z Wrocka trasa to 3 godziny - od wyjścia z domu do wejścia do sklepu - do Warszawy jest o wieeeeeele dalej.

LOUIS

Adres

Holzhauser Strasse 148-152

13509 Berlin-Reinickendorf

Tel 030-41 10 96 00

Fax 030-41 10 96 02

POLO jest na tej samej ulicy.

POLO-Shop Berlin

Holzhauser Str. 62-68

13509 Berlin

Ceny popatrz na sklepy.... http://www.louis.de/ http://www.polo-motorrad.de/

Dojazd: Trasa

Leci sie po GPSie i nie da sie nie trafić - prawie pod same sklepy autostradą.

jj

Edytowane przez cleaner

Z Wrocka trasa to 3 godziny - od wyjścia z domu do wejścia do sklepu - do Warszawy jest o wieeeeeele dalej.

LOUIS

Adres

Holzhauser Strasse 148-152

13509 Berlin-Reinickendorf

Tel 030-41 10 96 00

Fax 030-41 10 96 02

POLO jest na tej samej ulicy.

POLO-Shop Berlin

Holzhauser Str. 62-68

13509 Berlin

Ceny popatrz na sklepy.... http://www.louis.de/ http://www.polo-motorrad.de/

Dojazd: Trasa

Leci sie po GPSie i nie da sie nie trafić - prawie pod same sklepy autostradą.

jj

Dzięki wielkie koledzy , teraz to już wiem co i gdzie uderzać . ;)

• 2 months later...

Wznawiam temat tym razem pytając głównie grupę wielkopolską gdzie w poznaniu można ciuchy dla płci pięknej przymierzyć? Głównie chodzi mi o sklepy z ciuchami Modeki. Proszę o podanie adresów sklepów gdzie jest duży wybór ubranek. Nie chce jeździć od sklepu do sklepu, których adresy z neta wyszukałem i odchodzić z kwitkiem bo jakaś lipa i bieda. Czyli o sprawdzone przez was sklepy. Dzięki z góry.