Skocz do zawartości

Trucam - Nowa Broń Policji

cleaner
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

trucam

Taka ciekawostka w Policji....

jj

Edytowane przez cleaner

niezle, nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje..

ciekawe ile za to cacko zaplacili

Niezła zabaweczka szkoda że laski jeszcze nie robi... (przepraszam obecne kobiety na forum).

A zawsze się zastanawiałem bo miałem taką sytuację że policjant strzelał we mnie ale chyba mu nie wyszło a ja nie zwalniałem bo to już byłoby i tak po wszystkich więc będąc na jego wysokości zauważyłem jak machnął ręką że mu się nie udało i pytanie czy motocykl ciężej jest ustrzelić niż puszkę czy to są bardzo małe różnice?

Więcej zabawek z tej serii -> LINK

Edytowane przez Tribord

samo urządzenie bardzie przypomina osprzęt naprowadzający stingerów, niewykluczone że to bajer który dostępny jest w wersji pro i po przekroczeniu prędkości o 100km/h samoczynnie odpala i prowadzi do celu rakiety typu ziemia-ziemia (z tej bazy rakietowej amerykanów) lub powietrze-ziemia wystrzeloną z pokładu naszych niezawodnych F16 :D

A drogi kiedy naprawią ?

pierw muszą zarobić na nowy asfalt...

w myśl starego chińskiego powiedzenia, dasz biedakowi rybę, zje rybę i znów będzie głodny, dasz mu wędkę, złowi rybę i już nie będzie głodny :D

Podejrzewam, że nie jest to do końca legalne, ale czy nie wystarczy zamontować kilku diód na podczerwień w pobliżu rejestracji i kamerka zarejestruje tylko snop światła zamiast numerów? ;)

No legalne to to nie jest na pewno, pytanie czy te klika diod wystarczy ba dać snop światłą zakrywający tablicę w takim stopniu co by starczyło, zresztą tej zabawki mają używać patrole kaskadowe, druga ekipa kilkaset metrów dalej już ma wręczając dyplomy uznania i punkty w programie partnerskim.

(...) druga ekipa kilkaset metrów dalej już ma wręczając dyplomy uznania i punkty w programie partnerskim.

Zaq, aleś mnie rozbawił :D Chyba najlepszy tekst, jaki ostatnio czytałem :P

Z diodami to dajcie sobie spokój - trzeba by je ułożyć dookoła tablicy a i tak prawdopodobnie byłoby za mało (gdzieś na necie był ten temat poruszany ale już nie pamiętam gdzie)

Najgorsze jest to że w lublinie testowali <_< , dla zorientowanych na moście Poniatowskiego.

"... kierowcy nie zawsze doceniają jak dużo dla ich bezpieczeństwa robią policjanci ... "

najlepszy tekst tego kwartału :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.