Skocz do zawartości

Obraz Do Antyramy ;)

Gość paavo91
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

popraw ten silnik bo wyglada jak w wodniaku :krzeslo:

szkoda ze nie Ia generacja...

ach ta łukowata rama :trzepie: a tak to

no kobita jak kobita

:mario:

Jak cycata baba zejdzie z wozu będzie koniom lżej :P

a tak swoją drogą... jak zrobiłeś to, że Bandit się nie przewraca? :D:applause:

Edytowane przez obiezyswiat

Niezły trick odwaliła cycata - no hand wheelie.

Majtek zapomniałeś domalować - siedzenie zabrudzi :blink:

Heh to nie ja malowałem ale znajomy :) I faktycznie uskrzydlił maszynę - nie przewróci się :P

Poprawek już niestety nie da rady nanieść, jaki jest taki już będzie.

Dzięki za opinię, do przywitalni zaraz zmierzam.

No całkiem całkiem! W antyramie bedzie git. Nie podobają mi się tylko włosy panny, znaczy ten przedziałek co tak dziwnie schodzi w prawo. Wygląda jak by peruka się jej przekrzywiła ;)

tits-or-gtfo.jpg

ale moto całkiem nieźle wyszło :)

No racja, autor troche nie trafił w moje gusta, ale może komuś sie spodoba i będzie chciał kupić ;)

Jak nie to pewnie komuś dam na prezent, o ile się spodoba :o

Zegary od II generacji a silnik wodniaka, przedziałek jest namalowany tak, że wygląda jakby miała głowę jak predator :P Tylne koło w ruchu a przednie stoi, palenie gumy? :blink: Widać, że ktoś, kto to rysował ma pojęcie, ale detale, detale, detale...

Edytowane przez remki

Ale o rysowaniu, o moto mniejsze.

Dokładnie to miałem na myśli :beer:

Heh to nie ja malowałem ale znajomy :)

Rysował, maluję się farbami.

Sam maluję i rysuję, więc jak pozwolicie też się wypowiem.

Z -:

Trochę z proporcjami jest szturchnięte. Zadupek za wysoki w stosunku do reszty motocykla i tablica za wąska. Moto łamie się w takie odwrócone o 180 stopni V. Ze stopą dziewczyny tej dziewuchy coś nie halo ;) Silnik przekręcony w stosunku do ramy motocykla. Laska jakaś taka blada.

+ to co się inni doczepili, niektórzy słusznie, niektórzy nie.

Z + to ładnie nadane cienie, wszędzie świeci słońce tak samo. Mógłby być większy kontrast. Kolega już w miarę długo rysuję (a jeśli nie długo to systematycznie), ale nie skupia się na fundamentalnych rzeczach w rysowaniu. Więc rysunki psuje sobie od początku, że tak powiem. Ręka rozrysowana, to duży +.

Najlepsze rysunki to takie, które ludzie mylą ze zdjęciami :) W sensie, że rysunek jest tak dobry, że wygląda jak zdjęcie. Do tego ja nawet jeszcze nie doszedłem, ale dawno nie rysowałem, więc teraz to już w ogóle milowe kroki są ;)

Suma sumarum , jeśli nie kształci się w tym kierunku to pochwal kumpla, dobra robota. :beer:

Babka zupełnie nietrafiona według mnie. Psuje cały rysunek:)

No i koła dziwnie wyglądają. Jakoś tak coś mi tam nie pasuje, ale nie wiem co... (może za bardzo widoczny bieżnik w przedniej oponie?)

To i ja się wypowiem z punktu technicznego.

Tarcze zjechane i na pewno nie ma przebiegu 32tys. Łańcuch nierówno wyciągnięty. Moto leżało na prawo i lewo, kierowca chyba też :lol:

A tak poważniej, niech dorysuje logo PBC (jak mody wyrażą zgodę) i niech pójdzie na jakąś licytację na szczytny cel ;)

Ta laska nie ma majtek! :blink:

ja rozumiem ze van Gogh to jeszcze nie jest , ale czepiac sie tego ze laska jest blada B) . No, jak na murzynke to rzeczywiscie jakas taka niezbyt opalona. A ze tablica mala, no panowie - nie od razu sobie trzeba zapodac na tyl drogowskaz na Szczecin ,albo zadupek za wysoki- moze wstawil krotsze kosci :)

ja proponuje olowek w reke i pokazac jak powinno byc :cfaniak:

Edytowane przez jacekrysiek
  • Upvote 1

ja proponuje olowek w reke i pokazac jak powinno byc :cfaniak:

Dokładnie,

Chłop odwalił kawał dobrej roboty!!! :applause::beer: to nie zdjęcie, nie ma co się czepiać.... ale u nas standardowo... jak to Lady Pank śpiewa: Trzeba opluć, zgnoić, zgnieść...

Oj tam już zgnoić od razu. Dostał konstruktywną krytykę. Też trochę warsztatu mam w ręce, ale takiego czegoś bym nie narysował, albo wyszło by podobnie z proporcjami :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.