Skocz do zawartości

Obraz Do Antyramy ;)

Gość paavo91
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie,

Chłop odwalił kawał dobrej roboty!!! :applause::beer: to nie zdjęcie, nie ma co się czepiać.... ale u nas standardowo... jak to Lady Pank śpiewa: Trzeba opluć, zgnoić, zgnieść...

Jak prosi o ocenę, to oceniamy:>

tja. a jak się teraz zamknie w sobie??? ;)

ja rozumiem ze van Gogh to jeszcze nie jest , ale czepiac sie tego ze laska jest blada B) . No, jak na murzynke to rzeczywiscie jakas taka niezbyt opalona. A ze tablica mala, no panowie - nie od razu sobie trzeba zapodac na tyl drogowskaz na Szczecin ,albo zadupek za wysoki- moze wstawil krotsze kosci :)

ja proponuje olowek w reke i pokazac jak powinno byc :cfaniak:

Rysuję, a właściwie rysowałem sporo. Teraz już mniej. Blada w sensie że mogłoby być na niej więcej cienia. Ale skoro już się rysuję to proporcje powinny być, stąd powiedziałem o tablicy i zadupku.

tja. a jak się teraz zamknie w sobie??? ;)

No cóż poradzić, skoro się wsadza i prosi o ocenę to oceniam. A że wiem o co chodzi to było trochę krytyki, która jest nieodłączna przy rysowaniu/malowaniu żeby nie powielać błędów. Swoją drogą przywitaniem nie zabłysnął.

Jak się lud będzie buntował to wrzucę swoje 3 najlepsze pracę :) Niestety nie związane z motocyklami ;p

Jak się lud będzie buntował to wrzucę swoje 3 najlepsze pracę :) Niestety nie związane z motocyklami ;p

a chętnie zobaczę, bo oceniać nie mam zamiaru ;) nie znam się.. nie oceniam... podziwiam... wiem jak to jest, mój brat maluje i rzeźbi....

Najlepsze rysunki to takie, które ludzie mylą ze zdjęciami W sensie, że rysunek jest tak dobry, że wygląda jak zdjęcie. Do tego ja nawet jeszcze nie doszedłem, ale dawno nie rysowałem, więc teraz to już w ogóle milowe kroki są

Suma summarum , jeśli nie kształci się w tym kierunku to pochwal kumpla, dobra robota.

Tu się z tobą nie zgodzę :) Rysunek musi wyglądać jak rysunek, polecam przestudiowanie rysunków motocykli Wild'ówny :)

http://wild.digart.pl/digarty/

To jest majstersztyk - nie lubię chałtur ze zdjęć, ale Gośka robi to naprawdę zacnie.

Ja sam w jakimś stopniu zarabiam rysując, więc dorzucie jeszcze parę uwag (ale bez urazy :P)

braki w anatomii dziewczyny (usta, oczy, nos, lewy bark), brak cieni rzuconych (dla mnie najpoważniejsza wada), koła na złych elipsach (chylą się w zła stronę), sposób oddania waloru (czarny jak smoła błotnik, do tego od spodu i nieoświetlony jest jaśniejszy niż spód tablicy rej.), sposób nakładania szrafu (kierunek) i moc ołówka - jakim on to ołówkiem robił, że tak musiał wymęczyć te czernie?

Ale motocykle to najtrudniejszy środek lokomocji do rysowania, więc i tak szacun że mu się chciało, szczególnie jesli nie jest związany z tym kierunkiem ;)

Ogólnie pogratulować :beer:

Nie buntuje sie :uscisk: ale kurde dobrze wiedziec ze na forum mamy pare innych osob co jakies tam talenta posiadaja; nie tylko amfi i Rabus ( z tych ktorych pamietam).

Takze zapodaj albo stronke do zdjec swoich prac ,albo jakies foty .Zawsze to milo popatrzec :peace:

Latajacy tez moze pokazac na czym robi taka kasiore :)

Edytowane przez jacekrysiek

@jacekrysiek

Proszę ;) W wersji linearnej to jest podrys do digartu, ale specjalnie dla Ciebie go szybko wykończyłem ;) Ogólnie nie żyję z samego rysowania - robię to dla przyjemności, kasiurkę trzepię na moim zawodzie ;)

post-3599-0-75806300-1328220860_thumb.jpg

• Upvote 2

podoba mi sie - plus ;)

triumphthruxtonse1.jpg

Edytowane przez jacekrysiek

Klasa :applause:

Ale tarcza chyba do wymiany :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.