Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj t.j. 18.09 Koniaków pod Karczmą Ochodzita dwie niebieskie S po 2006 , jedna na Katowickich blachach z kufrem centralnym. Ktoś z forum???

Dzisiaj Puszczykowo ul Dworcowa (moja ulica :)) godziny poludniowe Ruszalem na latanko rowerkami z zona i dzieciakami , cos mi się zdaje ze widzialem kolege Toooomelo na virazce jechal jeszcze jakis starszy naked przodem .

Woytas! To nie tym razem ja, hi hi.

Bywam tam czasami w weekendy, ale nie tym razem ;)

Wczoraj z kolegą Calanthe pojechałem z Poznania do Wolsztyna, zrobić sobie fotkę z parowozem :D

Można je obejrzeć w mojej "Galerii".

P.S.

Czy na tym forum jestem takim jedynakiem i "rodzynkiem", że Virażki będą teraz kojarzone z moją osobą? :)

(swoją drogą, to jest nawet miłe ;) )

icon3.png

Edytowane przez toooomelo

I kolejny Bandzior przydybany pod Złotymi Tarasami

Tym razem 650tka z numerami BI****

Przyznawać się :)

Krzyś D.

Może ktoś od nas z forum był około 18 na głębokiej niebieska S po 2000 roku.

Tak na marginesie mam nadzieje że wszystko ok się skończyło.

Dzisiaj koło 7.50, Kasprzaka przy gazowni w Warszawie bordowa eSka chyba coś koło 2005-2006 z kufrem. Od nas?

Wczoraj godzina 18.18 na Al. Niepodległości (tam przy Izie Rzemieślniczej) 4 motocykle z czego dwa bandziory.

Niebieska i czarna eNka, na czarnej siedziała kobieta. Jechała z Wami jeszcze biała cebra i drugiego nie dojrzałem ;) Niestety puchą jechałem.

Wtorek, Carrefour Wileńska na Pradze. Niesbieska S-ka wodniak. Często go tam widze. Tablice chyba WF... Nie mam takiej pamięci jak Obieżyświat :D

Dzisiaj w Ursusie około 18tej. Najpierw jechał gościu co mi na Blinka wyglądał, a potem jeszcze minąłem kolegę na srebrnej eSce.

dzisiaj ok 7.30 w Markach na światłach na Fabrycznej wiśniowa S-ka wodniak WWL GA76 (chyba). Już kilkakrotnie widziany w okolicy. Ktoś od nas?

Czy mamy u siebie Pana Policjanta pracującego przy ul. Karolkowej jeżdżącego... oczywiście niebieską eSką sprzed 2005 roku?

W tej chwili pod moją chatą (Poznań, mostowa) stoisz kolego w czarnym stroju z odblaskową kamizelką z napisem POLSKA, niebieski Bandzior 600N. Ktoś od nas? ;]

Niedziela 18.08 godz okolo 17 Jelcz-laskowice nad stawem tablice DOA czarny N ktos z forum?:)

Edytowane przez Bigos

Heya ja to mam szczęście do Ciebie Korytarz4 , ta kurtale to wszedzie wypatrze ,dzisiaj jechalem pucha w komornikach koło godz 15:00 przeciskales sie na swiatlach jadac od wir .Tak swoja droga to co tam sie pochwale wracalem ze zdanego egzaminu na "A" po 17 latach posiadania "B" :lol:

Tegoz samego dnia podziwialem czarnego Bandziora s.ke na dolnej Wildzie przykutego na parkingu targowiska "Bema" ktosik od nas ??

Edytowane przez Woytas

pochwale się, wracalem ze zdanego egzaminu na "A" po 17 latach posiadania "B"

Gratulacje!

A ja ostatnio Koryta4 w ogóle nie widuję. Nawet w garażu.

Edytowane przez toooomelo

Kogo dzisiaj spotkałem na wylocie do Aleksandrowa Łódzkiego ? Z tego co usłyszałem na światłach to zainteresowałeś się logo PBC na kasku ;)

ok 19,00 Bielsko-Biała jechałem za czerwonym banditem SB2... od Skoczowa, obok Makro rozjechaliśmy się

Edytowane przez stpeter

sie pochwale wracalem ze zdanego egzaminu na "A" po 17 latach posiadania "B" :lol:

ja tez gratuluje to niedługo bedzie się mozna ustawic razem :vroom:

Kogo dzisiaj spotkałem na wylocie do Aleksandrowa Łódzkiego ? Z tego co usłyszałem na światłach to zainteresowałeś się logo PBC na kasku ;)

Mnie. Niestety przykra sprawa, do wawy nie wrocilem. Na Strykowskiej zgarnal mnie pan w puszce podczas wyprzedzania. Oczywiscie wina jego, moj Bandit do kasacji, a ja spedzam kolejne dni w szpitalu :(

Mnie. Niestety przykra sprawa, do wawy nie wrocilem. Na Strykowskiej zgarnal mnie pan w puszce podczas wyprzedzania. Oczywiscie wina jego, moj Bandit do kasacji, a ja spedzam kolejne dni w szpitalu :(

O damn it :( przykra sprawa. Wracaj do zdrowia i na dwa koła jak najszybciej :vroom:

• Downvote 1

Mój kolega niestety w piątek też miał wypadek... 150m od mojego domu baba wymusiła na nim pierwszeństwo... całe szczęście że położył motor i zdecydował się puścić go i skończyło się na potłuczeniach i nodze w gipsie, FZ6 rozpadła się na 2 części, szkoda mi chłopaka bo pech go prześladuje... już 2 wypadek w jego karierze a jeśli licząc też samochodowe to 4 w przeciągu 3 lat posiadania prawka mimo że nie nalezy do szalejących w przeciwieństwie do mnie.... oJJ..

• Downvote 1

...Turkusowy Bandyta w Czeladzi na stacji ORLEN w sobote ok 16:00-17:00...czyj to wynalazek?:-)