Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A kto dziś stanął zaraz koło mojej pracy czerwoną Nką na Ogrodowej w Michałowicach/Regułach?

który miał czelność dziś we Wrocławiu, na placu solnym postawić swoją piękną czerwoną Nkę, przy mojej pięknej czerwonej Nce? Przecież ludzie nie wiedzieli który jest ładniejszy :P

Dzisiaj w Wa-wie ul Kondratowicza ok godz 18 niebieska N z kufrem i na dodatek jakaś dziołcha :unsure:

a kto taki ?

rejestracja CB ....

Edytowane przez Adamt1

A kto dziś stanął zaraz koło mojej pracy czerwoną Nką na Ogrodowej w Michałowicach/Regułach?

Hej Obieżyświat, mnie pewnie widziałeś. Pracuję w tamtych rejonach ale po drugiej stronie jerozolimskich a rano byłem na ogrodowej u takiego znajomego na moment.

Hej Obieżyświat, mnie pewnie widziałeś. Pracuję w tamtych rejonach ale po drugiej stronie jerozolimskich a rano byłem na ogrodowej u takiego znajomego na moment.

To było obok warsztatu, ktory cofa, wróć... koryguje liczniki. Jacyś ludzie przy budowie czegośtam się kręcili. Ja jechałem chyba kilka minut po godz 8 z rana czarnym skuterem. Myślałem, że robisz na tej budowie, więc po 13 tam podeszłem, ale już nic nie stało. Jak jutro Cię dojrzę tam znów to zawitam :P Ja robię w tym większym budynku zaraz naprzeciwko ;]

Dobrze, że koncu kogoś spotkać i się okazuje być z PBC :)

Edytowane przez obiezyswiat

To było obok warsztatu, ktory cofa, wróć... koryguje liczniki. Jacyś ludzie przy budowie czegośtam się kręcili. Ja jechałem chyba kilka minut po godz 8 z rana czarnym skuterem. Myślałem, że robisz na tej budowie, więc po 13 tam podeszłem, ale już nic nie stało. Jak jutro Cię dojrzę tam znów to zawitam :P Ja robię w tym większym budynku zaraz naprzeciwko ;]

Dobrze, że koncu kogoś spotkać i się okazuje być z PBC :)

Pracuję w firmie po drugiej stronie Alej obok Ramirentu. Najlepsze jest to że niedawno zaczął pracować u mnie kolega w robocie który jak się okazało też jest na forum i jeździ banditem.

Ja tu się rzadko udzielam ale on jest bardziej obecny na PBC.

Gdybyś kiedyś miał czas, na Aleje jerozolimskie 271 zapraszamy do firmy Beninca i pytaj o pawła albo Janusza:)

W Białymstoku na Zielonych Wzgórzach jakiś bandziorek stał przed garażem, a w garażu jeszcze jakiś inny sprzęcik. Widziałem Cię w niedzielę :)

Wczoraj i dziś ok 18, srebrny 650S ze stelażem pod kufer widziany na Wiktorskiej w Warszawie...

Kruk11 nie stałeś dziś przypadkiem koło 19:30 pod stadionem narodowym?

Widziałem tylko uszy na kasku, bo jakiś flesz mnie oślepił.. ;)

Pozdrawiam :)

Dzisiaj pod Politechniką Gdańską stała przepiękna, no śliczna niebieska S, drugiej generacji, zero rysek, śliczny lakier, no idealna. Szare gmole, ale spieszyłem się i nie miałem czasu, żeby się przyjrzeć. Jak nigdy mi się Ski nie podobały, to ta była tak zadbana, że aż miło.

Wczoraj od 19 w salonie free&fun w sękocinie przewinęło się sporo bandziorów... były kiełbaski, ogóraski i herbata... ktoś z was był?? bo ja bylem :)

Edytowane przez bini

Kruk11 nie stałeś dziś przypadkiem koło 19:30 pod stadionem narodowym?

Widziałem tylko uszy na kasku, bo jakiś flesz mnie oślepił.. ;)

Byłem tak zaaferowany, że Cię nie widziałem. Trzeba było podjechać mielibyśmy fotki dwumotocyklowe do kalendarza :D

Edytowane przez Kruk11

Byłem tak zaaferowany, że Cię nie widziałem. Trzeba było podjechać mielibyśmy fotki dwumotocyklowe do kalendarza :D

Akurat jechałem samochodem.. :( Może w przyszłym roku ;) Pozdrawiam

Czyje to bandziory stoja pod budynkiem polsatu obie N, jak dobrze pamietam to czerwona i srebrna

Po komenda na uminskiego stoi czarna N, stoi juz w tym samym miejscu ponad rok, ktos od nas?

Sent from Tapatalk

dwie sztuki dziś na Równicy ok 12,00 , tablice SR... pod Czarcim Kopytem, kto się przyzna?

Edytowane przez stpeter

Dzisiaj, około godziny 17:20, widziałem czerwonego Bandytę GSF600 skręcającego z ulicy św.Wawrzyńca w lewo w ulicę Niestachowską w Poznaniu, jadącego w stronę ronda Obornickiego.

Ktoś z forum?

Dzisiaj, około godziny 17:20, widziałem czerwonego Bandytę GSF600 skręcającego z ulicy św.Wawrzyńca w lewo w ulicę Niestachowską w Poznaniu, jadącego w stronę ronda Obornickiego.

Ktoś z forum?

przyznaję się bez bicia, namierzyłeś mnie... Oblatywałem dziś tamte rejony :P

... namierzyłeś mnie...

No to mam Cię, he he :D

Ciekawe, kiedy mnie ktoś zauważy. Ale Wy wypatrujecie tylko Bandziorki, he he ;)

Edytowane przez toooomelo

Dzisiaj na Legnickiej we Wrocławiu, na wysokości dworca Mikołajów w okolicach 8:30, granatowa Ska po lifcie. Anybody stąd? :)

Edytowane przez Spooner