Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj (21.10.2011) od rana pod samogłoskami na AGH stała czarna Nka, z ładnie pomalowanymi felami i śrubkami, doinwestowana, że aż głupio mi było stawać obok :)

Na Rakowickiej w Krakowie na przeciwko cmentarza dość często widuję turkusowego "N" z serii ostatnich olejaków.

Tablica KR ale chyba nikt od nas? Bo nie kojarzę.

Dziś na skrzyżowaniu Jerozolimskich/Łopuszańska spotkałem się z czerwonym bandziorem pawt'a :} Trochę pogadaliśmy przy okazji

Dziś na skrzyżowaniu Jerozolimskich/Łopuszańska spotkałem się z czerwonym bandziorem pawt'a :} Trochę pogadaliśmy przy okazji

Ledwo po spotkaniu zdążyłem kupić śniadanie w sklepie, podjeżdzam do roboty a tu niespodzianka Obieżyświat czeka pod firmą:) Ale z późniejszych relacji jednego świadka wszystko się wyjaśniło. Pasy zieleni, barierki itp. to żadna dla niego przeszkoda:):):)

Dzisiaj na Al. Armi Krajowej w Wa-wie po 12 , jechałem za bandziorkiem S wodniak rej. WPI **** jeszcze pachniał nowością .

Ktoś od nas?

Nie było okazji zagadnąć bo prędkość była nie na rozmowy .

Dzisiaj około 17:30 Marynarska róg Postępu.Najpierw czarna N-ka która obzyczała (bzzzzz) pikapa wyjeżdżającego z Postępu a zaraz potem z Postępu wyjechała czerwona S.

Ktoś z forum?

Dziś kilkanaści może minut przed 17 na skrzyżowaniu Al. Niepodległości z Woronicza przejechał obok mnie Bandzior. Już nie pamiętam koloru/wersji, ale zawołałem, czy jest z forum. Kiwnął głową chyba dając znak, że tak. Ale ani się nie przedstawił ani nie zagadał tylko ruszył strzałą przed siebie.

Aaa rejestracja WGM/WGR/WGS jak sobie kojarzę. Jeszcze te kilka godz temu pamiętałem całość :/

Edytowane przez obiezyswiat

Ale ani się nie przedstawił ani nie zagadał tylko ruszył strzałą przed siebie

Nie dosyć, że Bandyta, to niewychowany! :D

Dzisiaj około 17:30 Marynarska róg Postępu.Najpierw czarna N-ka która obzyczała (bzzzzz) pikapa wyjeżdżającego z Postępu a zaraz potem z Postępu wyjechała czerwona S.

Ktoś z forum?

Czarna eNka, jak z pasażerką, to mogłem być ja. Czerwona eSka chyba niezrzeszony bo już nawoływałem ;)

Czarna eNka, jak z pasażerką, to mogłem być ja. Czerwona eSka chyba niezrzeszony bo już nawoływałem ;)

NIe Ty on jechał solo

A dzisiaj około 16 wiśniowy Bandit 600S.Wyjechał z Postępu w Marynarską i skręcił nieprzepisowo w Wołoską ;)

Ktoś z forum ?

A ja dziś widziałem jak 2 niebieskie bandziorki II gen (S i N) ruszały sobie spod D-1 na polibudzie w okolicy 13-14. Jak tylko sie doczekam na uczszczelniacz to zajade swoim :D

Z miesięcznym opóźnieniem odpisuję że to byłem ja i kumel z roku (moja enka);)

Pozdrawiam czarnego (chyba) Bandita S II gen, który dzisiaj ok 14.30 jechał sobie Zakopianką na wyskokści Myślenic. Ciekawe czy ktoś z forum.

Wczoraj mijalem w Pawłowicach na rondzie srebrnego Bandita S chyba 600 wieczorowa pora gdzies kolo 18?Ktos od nas ?

Dzis w Kato na skrzyżowaniu Chorzowskiej i Brackiej(koło Wesołego miasteczka) 3 wariatów, z czego 1 na bandicie łostro poszl z pod świateł :vroom: :vroom: :vroom: ...az mi łezka poszła, potem najprawdopodobniej zawrócili i palili lacia koło stacjii...przyznac się czy ktoś z Was,bandit bodajze czerwony był :)

Wczoraj, przy Powązkach/cm. ewangelickiego stała na trawie eSka koło 2007-2008... tak jakoś w okolicach godziny 13.

Edytowane przez Scisek

Dzisiaj około 15,20 Niebieska N z zmienionymi światłami z przodu. Stacja Benzynowa zaraz za wiaduktem jak się jedzie na kraśnik.

Dzisiaj, Kraków, Armii Krajowej (koło przystanku zarzecze), ~15, N-ka z dwoma oczkami zamiast okrągłego światła, z plecaczkiem i z rejestracją RSA.

Dzisiaj, Kraków, Armii Krajowej (koło przystanku zarzecze), ~15, N-ka z dwoma oczkami zamiast okrągłego światła, z plecaczkiem i z rejestracją RSA.

No takich wielu tu nie ma :P To ja, to ja.

Ja także widziałem kogoś koło 15, czerwona Nka za Mostem Grunwaldzkim jak się skręca w stronę Ruczaju.

No takich wielu tu nie ma :P To ja, to ja.

Ja także widziałem kogoś koło 15, czerwona Nka za Mostem Grunwaldzkim jak się skręca w stronę Ruczaju.

No to witam kolegę :)

Dzis nad zalewem sulejowskim widziałem bandita n-ke w towarzystwie gixa i hondy ? A tak w ogóle to dziś w tym miejscu było więcej motocyklistów niż czasem w lato :-)

Dziś 16.22 stacja Orlen Luboń Niebiesko - biały bandzior przy dystrybutorze, chyba wiem kto to był Niestety jechałem puszką i za późno zauważyłem :rolleyes:

Dziś Piotrków,skrzyżowanie Kostromska/ Słowackiego, godz. 14.10

Granatowa S-ka B12 :)

Ktoś z forum ?