Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Pomyślałem że taki temat może się przydać, nie zawsze wszyscy się znają i widząc jadącego z przeciwka bandziorka nie wiemy kto go prowadzi.

Z tą samą osobą możemy się w sezonie mijać w tym samym miejscu nawet kilka razy, może się okazać też po jakimś czasie, że właściciela znamy i to dobrze, ale tylko z netu.

Z czasem może to ułatwić ewentualne ustawienie się na mieście celem załatwienia szybkiego tematu np: przed pracą wyjeżdżając 20 min wcześniej, lub pozdrawiając się na ulicy później dowiadujemy się z kim miałaś-miałeś (nie potrzebne pominąć) przyjemność.

Jeśli wszym zdaniem temat nie ma sensu, to proszę o admina o jego usunięcie

To ja zacznę.

Pozdrowienia dla właściciela czerwonego Bandziorka z kuferkiem, widzianego dzisiaj około 8.30 rano w Michałowicach, nie wiem czy to ktoś z forum, ale twardy był (strasznie ślisko było rano)

Edytowane przez Prywo

no to ja pozdrawiam właściciela czarnego badziora sprzed 2000 roku z zielonymi paskami na kołach, z rzeszowa co zawsze parkuje kolo sklepu na lwowskiej ;-)

Ja moge pozdrowić wszystkich bandytów z PWr.... Czarną Nke Kuby parkującą pod A-3, Cielakową niebieską Skę, pewnie i wkrótce Q_nerkowego sprzęta...a przede wszystkim osobę której nie znam i jeździ na identycznym moto jak moje ...:)

Z Politechniki Poznańskiej jest tu ktoś?

Jak dla mnie temat całkiem okey także z przyjemnością się podłączę. Kto leciał przedwczoraj w godzinach popołudniowych (jeśli mnie pamięć nie myli pomiędzy 14-15) od ronda rataje w stronę ronda Starołęka (potem miał czerwone na wysokości wioślarskiej) Niebieska N-ka wydaje mi się, że po 2000r. Ubrany w jeansy i czarną kurtkę ale nie wiem jaką :) Mówię oczywiście o Poznaniu.

Dzieki Prywo za pozdrowienia mnie widziales w Michalowicach. Z rana sie zastanawialem czy jechac ale zaryzykowalem i na spokojnie udalo sie dojechac. W michalowicach pracuje i do pracy sie wlasnie zblizalem.

Mówię oczywiście o Poznaniu.

W Poznaniu Bandziorów jak mrówków ;)

W zeszłym sezonie ciągle widywałem przy UEP dwa B6 (niebieski i czarny), czarny nie jestem pewien czy nie miał tankpada naszego PBC-owego.

No i pod UEP jeszcze stawał często B12 mocno potuningowany, czarny bodajże.

Pawt twardy byłeś, mi w puszce się laczki ślizgały, a ty nawet się za bardzo nie opierniczałeś :blink:

Pozdro szerokości i przyczepności.

pozdrawiam czarnego bandziora wczoraj ok 14 na Fordońskiej w Byddgoszczy... kieynek centrum koło Hondy...

Dzieki Prywo za pozdrowienia. Dzisiaj juz odpuscilem jazde motocyklem choc korcilo mnie nie powiem :)

Bedzie trzeba sie spiknac jak sie troszke zrobi cieplej.

Pozdrawiam

A kolegę pawt to ja chyba często widuję w ząbkach? W sezonie oczywiście....

Tak mi się skojarzył pomidorek z kuferkiem.

Pezez Ząbki praktycznie codziennie przejeżdzam więc tam mogliśmy sie mijać:) To tutaj mamy blisko żeby skoknąć na jakieś piwko bo Ty z Marek jestes.

• 2 weeks later...

Chyba teraz już codziennie będzie widać jakiegoś Bandytę na ulicy :-)

Więc pozdrawiam Bandziora z Wrocka który na niebieskiej S-ce <2005 zawracał na placu Strzegomskim :-)

okolo 17.30

jj

Hej. Dzisiaj tuż pod moim blokiem zaparkował srebrny B12 S, nowy model (wyglądał jak nowy).

Właśnie wracałem więc zaparkowałem tuż obok :) i poszedłem do domu zostawić graty. Wydrukowałem nawet kartkę z zaproszeniem na forum a gdy wróciłem motocykl zniknął. Tak więc mam prośbę, czy ktoś z forum parkował dzisiaj ok godziny 11.00 za mną: (właściwie to ja zaparkowałem przed :P)

dsc03506q.jpg

dsc03505y.jpg

Moto był prawie identyczny ale bez stelaży i gmoli, krótsza szybka, trochę inny bak ze srebrnym S zamiast 'SUZUKI' no i inne przednie światło.

00:42

Przeniosłem to z innego tematu. Teraz nie jest już 'dzisiaj' tylko 'wczoraj' :P

Edytowane przez Pawel

B6n (chyba czerwony) widziany dziś (20.03) pod Free&Fun Motors w Sękocinie. Podjeżdżał ok. 12.05. Przyznawać się, kto ma takiego ładnego Dziorka :D Pozdrawiam kolegę ;)

Wczoraj o godzinie 11.00 widziałem jeszcze czarnego B12 w towarzystwie innego moto. Jechali od Arkadii na Pragę. Pozdrawiam! :)

W mojej okolicy smiga ktos chyba na 600 nie zdazyłem zauważyć :P Ktoś z okolic Kępna, Wieruszowa jest zarejestrowany na forum ?;> Woj. Łódzkie oczywiscie :)

Dziś około godziny 16:00 widziany czerwony bandit N na wylocie z Tarnowa w stronę Brzeska.

Dziś bordowy bandit 1250SA na Czerniakowskiej koło godziny 14. Kierowca w spodniach combat moro. :)

Ktoś od nas?

niebieska Nka za Bełchatowem ok 14:00 :)

Warszawa, Wał Miedzeszyński na Saskiej Kępie, 8:30 w poniedziałek rano - pozdro dla kolegi na niebieskim B600S, który przedzierał się przez korki obok mnie i potem myknął na Trasę Łazienkowską. Rejestracja WE 2xx4. Nie ma to jak powdychać świeże uliczne powietrze z rana :)

Warszawa, godzina 11.00 InterMotors na Łopuszańskiej niebieski bandzior w Esce ; )

Niebieski Bandzior w Esce o 14.22 na ulicy Gładkiej-Tapicerskiej (okolice ul.Hynka - Warszawa) chyba model od 2005 wzwyż. Z kufrem. ;)

Edytowane przez Kaban

Rzeszów ul. Targowa dzisiaj tj. 25.03 godz: 17:13 - czarny Bandit N z niebieskimi paskami na oponach leciał w strone szpitala ;) Pozdrawiam :)

Właśnie wracałem z roboty... :D

Dziś około godziny 16:00 widziany czerwony bandit N na wylocie z Tarnowa w stronę Brzeska.

Hi

W niedziele to raczej nie ja byłem na wylotówce z Tarnowa ale latam czasami w tamtą stronę...

Wyjazd w kierunku Krakowa jest fajny i od świateł do świateł można przycisnąć ;)

Kojarzę gościa na czerwonej N 650 K7/K8 ale raczej nie jest z PBC.

Pozdrawiam

Edytowane przez Folti