Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrówki dla koleszki w białym kasku na bandziorze. Dziś na Puławskiej ok 18:20 w Warszawie.

Pozdrowienia dla srebrnej N-ki stojącej za Halami Banacha o 15:30 w Wawie :)

2 golasy 600, jeden ok 13 Castorama Sosnowiec srebrny, drugi czarny kierunek pogoria 3 Dabrowa Gornicza, nawet sobie machnelismy, ktos stad?

aaaa i poniedzialek czarna eska Czestochowa na Legionow (rozgrzewajaca opony) :D

Dzisiaj w Gorzowie Wielkopolskim na Statoilu pod Pizzerią O.K stał wiśniowy bandit 1200N (starszy model) na rejestracjach FMI. Pozdrawiam! :)

Czarna S-ka, nowszy model...dzisiaj pod UZ (chyba to wydzial inzynieri ladowej i srodowiska) w Zielonej Górze:)

pzdr, dokładnie wydział inżynierii lądowej i środowiska..:) i nie taka nowa.. 2000r[;

Pozdr czerwoną N-kę, skręcała z Wyszyńskiego w Jana Pawła 2 na rondzie śródka w stronę ronda rataje dzisiaj koło godz 9.15 :) Poznań :P

Edytowane przez Adamus

To ja też poszukuję Bandyta(y) który na wielkim luzie przejechał obok mnie, jak leżałem na drodze po dzwonie z tirem...

Ale tak "głośno" myśląc, to chyba nikt od nas, nasi na pewno by pomogli :D

Przykro czytać. Co za lump. Może myślał, że to go nie dotyczy. Trochę smutne :angry: . Ale jak twoje zdrowie, jakie szkody? Pozdrawiam Cię kolego serdecznie.

To ja też poszukuję Bandyta(y) który na wielkim luzie przejechał obok mnie, jak leżałem na drodze po dzwonie z tirem... czarny bandit z kufrem centralnym, szczupły, nie za wysoki gość w czarnych skórach. Jechał z kierunku wawy w kierunku Białołęki, albo Zegrza. "pozdrawiam serdecznie " może kiedyś też będziesz leżał i kwiczał z bólu na zimnym asfalcie i trafisz na kogoś, kto ci pomoże.

Pasuje nieomalże do mnie i już się bałem... ale na Zegrze nie jechałem więc ulżyło :D

To ja też poszukuję Bandyta(y) który na wielkim luzie przejechał obok mnie, jak leżałem na drodze po dzwonie z tirem... czarny bandit z kufrem centralnym, szczupły, nie za wysoki gość w czarnych skórach. Jechał z kierunku wawy w kierunku Białołęki, albo Zegrza. "pozdrawiam serdecznie " może kiedyś też będziesz leżał i kwiczał z bólu na zimnym asfalcie i trafisz na kogoś, kto ci pomoże.

i tu zacytuję mojego kolegę, trochę off top.... ale nikt mnie chyba nie powiesi.......

"Jak sie dawne czasy przypominą... 10-15 lat temu każdy motocyklista był prawdziwym pasjonatem. Było o czym pogadać,nie liczyły się pierdoły tylko pasja.Nie było,żeby ktoś stał na poboczu a inny przeleciał bez zatrzymywania.Żeby nie machnął łapą...

Dzisiaj każdy dupek za trzy pensje może kupić moto i c**j strzelił klimat. Ostatnio w ******** wjeżdzamy w uliczke,siedzi kolo przy R1,kiwam mu,a ten patrzy na mnie tempym spojżeniem i ani drgnie... "

Jak dla mnie to Tomek :D

Tomek zawsze zatrzyma się zwolni pomacha jak widzi zdarzenie na drodze.Poza tym mam flagę PBC i PL na kuferku więc znaczny jak jasna cholera mój Dzior.

I nie wnikam czy to leży Plastik Czoper czy tez samochody się zderzyły.Zatrzymać się i zapytać nic nie kosztuje.

Włodek a Ty cały ? Nic się tobie poważnego nie stało?

To co opisałem dotyczy mojego wypadku z przed (już ponad) miesiąca, miałem nie pisać, ale siedzi to we mnie, bo gość niemal przejechał mi po nogach. Miejsce dobrze oświetlone, moto na boku, jeszcze dymiące, leżą dwie osoby na asfalcie, a gościu po prostu popatrzył i spie...ł ? po glebie wypadła mi ręka z barku, więc ciężko było się pozbierać itp.Ciężko w to uwierzyć, że tak można sobie pojechać w piździec, co?

Tomek ma czarny silnik, a to był jasny, i gość drobnej postury i niższy od Tomka, tak że lepiej tak nie żartować ;)

wyglada na to ze Wlodek sobie juz upatrzyl ofiare na ten rok - zapamietal takie szczegoly mimo bolu powypadkowego,

widac ze wypadek z wybiciem barku nie wart opisywania, pewnie dopiero jak sie polamie to powie ze sie podrapal troche . jest tu jeszcze jakis inny twardziel??

sorki z a offtop ,ale ja niestety nie napisze ze widzialem jakiegos bandziora na miescie i kto to byl , wiec to moje dwa grosze :)

Edytowane przez jacekrysiek

i tu zacytuję mojego kolegę, trochę off top.... ale nikt mnie chyba nie powiesi.......

"Jak sie dawne czasy przypominą... 10-15 lat temu każdy motocyklista był prawdziwym pasjonatem. Było o czym pogadać,nie liczyły się pierdoły tylko pasja.Nie było,żeby ktoś stał na poboczu a inny przeleciał bez zatrzymywania.Żeby nie machnął łapą...

Dzisiaj każdy dupek za trzy pensje może kupić moto i c**j strzelił klimat. Ostatnio w ******** wjeżdzamy w uliczke,siedzi kolo przy R1,kiwam mu,a ten patrzy na mnie tempym spojżeniem i ani drgnie... "

Zgadzam się w 100%. Już kilka razy zdarzyło mi się, że ja tu ładnie lewa w górę a koleś patrzy jak szpak w d.....e :) Nie wiem od czego to zależy bo taki zlew mają różni motocykliści zarówno czoperowcy jak i latający na plastikach. Nie rozumiem takiego zachowania- uschnie im ta łapa jak oderwą od kierownicy czy im za ciężko taki gest wykonać ?

Thomas, czy to czasem nie Ciebie spotkałem dzisiaj na al. Krakowskiej w stronę centrum. Jechałem z pasażerem?

Krzyś D.

pozdro dla czerwonej N-ki na Hetmańskiej Poznań, dzisiaj koło 15.00 (czarna S z plecakiem).

To ja widziałem niebieską S w srode w godz. popołudniowych w Katowicach na trasie od Mikołowa po między Lukoil a Shelem w okolicy hurtowni Sewera jak ktoś kojarzy - którz to tam śmigał ? .

Witam. Czy jest na forum właściciel czarnego bandita s-ki po 2005 roku, który parkuje często na ulicy ostrzyckiej na pekinie pod kładką koło warzywniaka? Też mieszkam w tym bloku ale parkuje na parkingu strzeżonym. Aha....o Warszawę chodzi :)

Wczoraj, 30 kwietnia, Janki przy wejściu do Real, Ska koło 2005r olejak. Pozdrawiam!

A ja pozdrawiam własciciela(chyba czarnej ) Ski który wczoraj koło godziny 14 jechał od strony Bukowic przez Złotów(tam Cię zauwazyłem :) )w kierunku Ludgierzowic, Wrocławia i po jakims czasie nie jestem wstanie powiedziec ile wracał ta trasą :)

Ps. miałes kamizelke BANDIT :)

Pozdrawiam

czarna N-ka śmiga codziennie ok. 7.30 Jagiellońską w kierunku ronda Starzyńskiego. Dziś ok. 8.00 ostry start ze świateł przy MPWiK aż w okno spojrzałem. Czy to ktoś z forum?

czarna N-ka śmiga codziennie ok. 7.30 Jagiellońską w kierunku ronda Starzyńskiego. Dziś ok. 8.00 ostry start ze świateł przy MPWiK aż w okno spojrzałem. Czy to ktoś z forum?

Ja wczoraj (chyba) z tym kolegą jechałem około 16 w stronę Tarchomina. Skręcił w Mehoffera i straciłem go z oczu. Ale spokojnie jechał. Chyba to jednak nikt od nas.

SZCZ widziany dziś w Solcu Kujawski na ul.Bydgoskiej a potem leciał w stronę przejazdu. Ja sobie szedłem z laczka na spacerku. :)

Pozdrawiam bandytów z wrocka, wczoraj kolo 8 na granicznej w towarzystwie kilku motorków i jeden na gaju chyba krynicka lub orzechowa pod szpitalem(przychodnia) :)

pozdrawiam koleżankę na czarnej S-ce, która wyjeżdżała dziś ok południa z grupą kilku bajków od strony (m.in. Fazer, VFR) Grodziska Mazowieckiego na trasę poznańską w Błoniu. Ktoś od nas? :)

komu piateczke przybilem dzisiaj kolo 19 na ruskiej we wrocku?

wisienka eS-ka 1200.

pozdro

Daniel