Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czarny Bandzior przydybany pod szpitalem w Ciechanowie

niebieska ( morska) N-ka z podwojnym oswitleniem dzisiaj miedzy 12-13 w Modece na Gajowickiej?

Srebrna Ska z mocowaniem na kufry w Pruszkowie i Ursusie mijana 2 razy oraz błękitna Ska nad Zegrzem    w piątek (4.06)

niebieska ( morska) N-ka z podwojnym oswitleniem dzisiaj miedzy 12-13 w Modece na Gajowickiej?

To ja hehe- zajebiste mam refliktory nie? :D Widziałem tam jakiegoś bandziora i się zastanawiałem czy to nie ktoś z forum...

To ja hehe- zajebiste mam refliktory nie? :D Widziałem tam jakiegoś bandziora i się zastanawiałem czy to nie ktoś z forum...

no to ku..wa jezyka w gebie brak? Trzeba bylo wejsc do modeki, trzasnac drzwiami i wydrzec ryja "co to za cfffaniak na bandziorze przyjechał " :D :D :D . Zartuje ofkorz

Ja zauwazylem na wyjscie Twoj sprzecior. No lampa ala bi-xenon.........w jedenj bi w drugiej xenon :lol: . Ale sprzeta moglbys umyc bo serce kraja jak bandziora widze uj***nego.

Teraz kojarze Ciebie po focie. Wsrod tych niziolkow co podjechali na yamaszkach i hondziawkach jeden postawa wygladal na wlasciciela bandziora . Przynajmniej we Wro mozemy utworzyc dobra ekipe w basket bo sporo nas +/- 195cm :lol:

Przynajmniej we Wro mozemy utworzyc dobra ekipe w basket bo sporo nas +/- 195cm :lol:

HE HE HE - do futbolu amerykańskiego raczej :-))))

jj

HE HE HE - do futbolu amerykańskiego raczej :-))))

jj

O Cleaner dobra idea...swego czasu "za mlodu" na wyspach bawilem sie w rugby.... angole zajoba maja na tym punkcie. Krotko bo krotko ale zabawa była przednia . Taki odstresowywacz. Futbol to dla amerykanskich ciot....za duza tam ochraniaczy :D

p.s czarna S nowa buda koles w niebieskiech?!? rękawiczkach - wygladały jak popularne "wampirki" ;) ? ok 14 przy muzeum poczty i telekomunikacji? Ktos z forum?

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

moto up*******ne bo wciąż na testach po swapie silnika od 650ki- pozostaje jeszcze kilka wykończeniówek więc go jeszcze paluchami obkleimy :)

lampa na podwójnej H4- ksenon będzie w przyszłości :)

Musimy sobie jakieś naklejki forumowe załatwić, bo wstyd jak c**j- forumowiczów się nie rozpoznaje ;)

Musimy sobie jakieś naklejki forumowe załatwić, bo wstyd jak c**j- forumowiczów się nie rozpoznaje ;)

no z naklejkami własnie wprowadzam do obiegu swoj plan. Jak bedzie ok pochwale sie.

No i troche spostrzegawczosci....np.Daniel poznał mnie po jak to nazwał "tenisówkach" na pierwszej ustawce :D:D a Tobie Mercyful jeszcze specjalnie linka do nich wysylalem gdzie kupilem....wiec rozgladamy sie Panowie.....rozgladamy

Dziś kolejne wspólne przeciskanie się w korku z czerwoną S olejak WPI. Chyba jednak nikt od nas z forum.

+

Czarna N pod Szpitalem na Barskiej.

Pozdrawiam

Edytowane przez Kaban

Ja dziś też widziałem wisniowa Ske...powyżej 2004r... pomachaliśmy sobie na skrzyżowaniu toruńskiej i Brucknera... czyżby któryś z nowych forumowiczów?

już drugi raz kolega na srebrnej S+kufer na Bielanach krk po godz. 15

Niedziela 06.06.2010, Poznań, godzina: ok. 15:00, niebieska N'ka jechała na Ratajczaka, na przeciwko wejścia do nowej części Starego Browaru ;)

dzisiaj chwile po 9:00 (8-06-2010) mała czarna N-ka; K5-6; Polibuda Wrocław - 100m na jedynce przed bud. A-1

dziś na trasie z Opola widziałem czerwonego bandziora N'kę (przed 2000) - może ktoś z naszych ?

Edytowane przez mercyful

to może teraz ja, widziałem mały wysyp bandziorów przeciskających się między puszkami na Al. Krakowskiej od Janek w kierunku Raszyna około 8.30 - 8.45

- czarny bandzior na rejestracjach WGM ****

- czarny bandzior na rejestracjach WB ****

- ? bandzior na rejestracjach ????? ( moją uwagę przykuł zbiornik w innym kolorze niż reszta moto )

Edytowane przez Prywo

Przyznawać się!

Kto parkuje czarnego (albo jakiegoś ciemnego) N bandziora na św. Mikołaja pod Delikatesami?!?!?!?!?!

jj

to może teraz ja, widziałem mały wysyp bandziorów przeciskających się między puszkami na Al. Krakowskiej od Janek w kierunku Raszyna około 8.30 - 8.45

- czarny bandzior na rejestracjach WGM ****

- czarny bandzior na rejestracjach WB ****

- ? bandzior na rejestracjach ????? ( moją uwagę przykuł zbiornik w innym kolorze niż reszta moto )

Dziwne, że mnie jeszcze nie przyuważyłeś. Przez Raszyn jeżdżę dwa razy dziennie. 7.30-8.30 potem 14.30-16 ;) 

Edytowane przez Kaban

Ba za szybki jesteś.Albo jesteś tak znaczny że szkoda pisać "widziałem jak Kaban lawirował miedzy puszkami" :P

Mnie też nikt nie widział albo nie pisze że widział bo tak znaczny Dziorek że każdy rozpoznaje .Więc po co pisac :)

Wczoraj przed 22 krzyzowka na Nowym Dworze pod budka z kebabem, Czarny dziorek z bialymi paskami na felgach bialy kask i kurtka?

Wczoraj przed 22 krzyzowka na Nowym Dworze pod budka z kebabem, Czarny dziorek z bialymi paskami na felgach bialy kask i kurtka?

Ja tamtędy często śmigam - ale tym razem to nie ja :)

A ten dziorek często stoi po drugiej stronie przed pocztą.

jj