Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne, że mnie jeszcze nie przyuważyłeś. Przez Raszyn jeżdżę dwa razy dziennie. 7.30-8.30 potem 14.30-16 ;) 

Też się nad tym zastanawiałem, mieszkamy po sąsiedzku i za każdym razem na Al. Krakowskiej staram się wypatrywać motongi, nawet podczas wieczornych wypadów zapuszczam się pobuszować w okolice Starej Wsi i Nadarzyna (twoje rejony).

Więc chyba Tomek dobrze prawi, za szybko śmigasz i jesteś prawie niezauważalny jak "błękitny grom" :D

Z drugiej strony rano około 8.00 - 8.15 przecinam (puszką) al. Krakowską obok salonu Opla (wiozę młodego do babci), a z roboty wracam dopiero około 21.00.

W tych godzinach co ty śmigasz to bez moto nie da rady, dzisiaj rano byłem puszką w Sękocinie po wyłaz dachowy i odcinek od rozjazdu w Jankach do OPLA w Raszynie jechałem 50 min myślałem że mnie krew zaleje (tam jest około 3 km) jeszcze trochę to wrzuciłbym wyłaz na garba i szybciej bym był z buta.

ALE JESZCZE CIĘ PRZYKUKAM :blink::D

Warszawa ul. Egejska 2 - parking pod blokiem. Wczoraj ok godz. 19. Ktoś od nas?

Krzyś D.

Edytowane przez pajhivo

mojego lukania na Kabana ciąg dalszy:

dzisiaj - Al. Krakowska obok Opla, godzina 8.00-8.15, czarny bandit S po 2005 roku z tablicami WZY ****,

Czarny S  2gen przy "Młynie' chyba to Raszyn. 

No i stał Bandzior bez przedniego koła przy warsztacie przy kościele w Raszynie.

Prywo, co do 'przepustowości' al. Krakowskiej. 

W któryś poniedziałek lało rano więc zmuszony byłem pojechać żółto-czerwoną miejską torpedą. Od Nadarzyna do pętli Okęcie 7.46-11.55  ...

Muszę coś nakleić pod tablicą, żeby być bardziej rozpoznawalnym... W soboty znowu cotygodniowa traska Ursus-zakłady->Cargo->MCDonalds Świętokrzyska->Cargo i też spotkałem tylko raz Bandytę, Masher'a (Pozdrawiam) ;)

Edytowane przez Kaban

Pozdrowienia dla dwóch Bandziorów w Kłodawie dziś ok. 19.00. Pierwszy B12- piękna Nka bordo w starym opakowaniu z wydechem Dewil. Potem kolega koło "kalesonów" skręcił w prawo i przez trasę poleciał na Dąbie. Za nim pomknęła bordowa 600 Ska z jakąś dziołuchą na tyle :). Później Skę 600 widziałem jeszcze przy zajeździe w Borysławicach(również pozdrawiam).

A czy osoba która ostatnio dopisała się do forum i studiuje na Pwr ma może czarną Nkę po 2004 roku? Z daleka myslałem że może to Majki albo Wojtek ale jednak nie ;) w każdym razie stało sobie moto pod c-13 dziś rano

Czarny bandyta N po 07-08r WY .... w piątek koło 7.50-8.00 al. Krakowska . Pewnie 1250 bo nie mogłem go dojść... 

Edytowane przez Kaban

Ostatnimi dniami widziałem pare w TOMASZOWIE LUBELSKIM, ktos z forum ?

Toruń - granatowa Nka 1200 Mazowiecka / Chrobrego - zaparkowana przed sklepem Porta obok hurtowni Trops

Gniezno - czarna Ska parkująca w Euroverluksie 

Ktoś z naszych ?

Przyznawać się!

Kto parkuje czarnego (albo jakiegoś ciemnego) N bandziora na św. Mikołaja pod Delikatesami?!?!?!?!?!

jj

a to czarne to jest moje wozidełko :) pod delikatesami ładnie się wygrzewa w słońcu

czarny bandzior N-ka sprzed 2000 roku namierzona na motocyklowej niedzieli na BP w Wieliczce, ktoś z forum to chyba był bo na przednim błotniku miał naklejkę PolishBandit Crew. Kto to?

Czarna N około 11.20 na Żwirki i Wigury przy skrzyżowaniu z Banacha. Pozdrawiam

To i ja się zapytam.Raz na jakiś czas widuje na Toruńskiej okolice Dworca zachodniego czarnego N w starej budzie i na czarnych blachach.Chyba 1200 ale tego już nie jestem pewny bo oglądam go tylko czasem z tyłu.A za wolny jestem ;)

Ktoś z forum?

godz 10.45 skret z mostu Grunwaldzkiego w Wyspienaskiego i parkowanie pod "ulem" niebieski bandzior (ja na moscie Grunwaldzkim w puszce czarne Volvo XC90 - zrobilem Tobie kolego miejsce ale wykorzystales inna "luke" :lol: ) .No i na Wyspianskiego mineliscie sie z niebieska S

dzisiaj 8:26 bielany piotr i pawel.. siwa eSka, tak szybko mnie scignal ze nie uwidzialem czy duzy czy maly.

pozdro

Daniel

a ja standardowo pozdrawiam kolegę Pawt który zatrzymał się po prowiant do roboty w sklepiku na Michałowicach obok WKD :D (a mówią że szczęki prawie nie wyciszają, widocznie Nolan jest dobrze wyciszony bo pomimo mojego trąbienia mnie nie słyszał :D )

no i jeszcze dzisiaj niebieska S po 2005 r. godz. 8.30 ul Spisaka w Ursusie

Wczoraj tj. 15.06.2010 ok. godz. 18.20 stacja shell na Trasie Toruńskiej przy rondzie z Łabiszyńską czerwony bandzior

Edytowane przez Tomo

wczoraj tj.15.06 ..niebieskie b12 w N-ce ze stelażem pod kufer widziany pod głownym wejsciem urzedu marszałkowskiego..swoja drogą bardzo zadbany sprzet

dzisiaj okolo 12 przy hali strzegomskiej na nowym dworze 2 dziorki jeden czarny i pomaranczowe ranty 2 seledynowy chyba 650 z 2004r. i chyba hornet ;)

pozdrawiam bandyte na czarnej n w starej budzie kolo arkad, oraz który z was ma niebieskiego dziora z pomalowanymi pod kolor kubkami?

Czarna Ska ciecz/wtrysk około godz. 8.10 wyjeżdżała z 17 Stycznia na Grójecką. Pozdrawiam