Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

czyj blekitny dzziorek po 2005 N przed 10 min na kosciuszki vis a vis nowego urzedu? Ladnie wypucowany :D

czyj blekitny dzziorek po 2005 N przed 10 min na kosciuszki vis a vis nowego urzedu? Ladnie wypucowany :D

pytanie pol-retoryczne: jakie sa szanse ze w 10 min po minieciu sie z innym Banditem ten drugi przyleci do kompa ? ;)

pytanie na zaś ;) ale inna kwestia ,ze motorek stal z boczku a wlasciciela nie bylo wiec moze siedzial przy kompie i czytal forum PBC :D wiec to nie byla klasyczna mijanka :)

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

czarny bandzior N-ka sprzed 2000 roku namierzona na motocyklowej niedzieli na BP w Wieliczce, ktoś z forum to chyba był bo na przednim błotniku miał naklejkę PolishBandit Crew. Kto to?

To ja czekałem w kolejce na hamownię :)

A tak w ogóle to nie czarny tylko ciemny zielony, taki prawie czarny:) koleś na przeglądzie też nie chciał uwierzyć że to zielony :D

Kefirek, a Ty dlaczego się nie ujawniłeś tylko potajemnie czaiłeś na mojego rumaka? ;)

To ja czekałem w kolejce na hamownię :)

A tak w ogóle to nie czarny tylko ciemny zielony, taki prawie czarny:) koleś na przeglądzie też nie chciał uwierzyć że to zielony :D

Kefirek, a Ty dlaczego się nie ujawniłeś tylko potajemnie czaiłeś na mojego rumaka? ;)

hehe nie tyle czaiłem, co zobaczyłem właśnie bandziora z wlepką na błotniku. Rozejrzałem do około ludzi w pierony i poszukiwania właściciela przyznam się szczerze odpuściłem. Ja byłem na niebieskiej S-ce po lifcie, blachy KWI tyle że bez żadnych gadżetów PBC ale może gdzies tam zauwazyłeś.

pzdr

Dziś około 14-tej jadąc od strony Nowego Dworu Mazowieckiego na Pomiechówek doścignąłem srebrnego dziora rocznik 2000-2004 S na wołomińskich blachach WWL..... Może to ktoś z forum?

Czarna S drugiej generacji przedzierała się z plecaczkiem przez raszyńskie korki w stronę Wawy około 15.30. Bandyta miał przyciemniony wizjer.

Kaban - no i chyba udało mi się ciebie w końcu upolować :D

około 8.10 obok Opla na al. Krakowskiej jechałeś w kierunku Wawy, stałem na skrzyżowaniu przecinającym tobie drogę :D

A jechał konwój ŻW ?   :D Ale to raczej byłem ja :) godzina się zgadza. Pozdrówka ;)

Edytowane przez Kaban

to jeszcze dodam by uściślić, że jak przejechałeś skrzyżowanie właśnie obok Opla to pocisnąłeś prawym pasem (tam dalej jest prawo-skręt :D ) ale ja nic nie widziałem B)

a żetonów też nie widziałem, z resztą ja nic nie widziałem :blink::lol:

Edytowane przez Prywo

To ja dzisiaj miałem wysyp Dziorków.Sorki jak każdemu nie odmachałem ale nie zawsze mogłem.No to zaczynam.Około 8 rano.Niebieska N i S na Modlińskiej.Czarna N oraz Wiśniowa S na Grota.Srebrna S na Żwirki.

No po prostu byłem w szoku.

Niebieska N-ka (mój rocznik) dziś na placu strzegomskim....

Ktoś z PBC?

jj

kolejna niebieska S-ka po lifcie namierzona od ronda dywizjonu 308 pod M1 do zjazdu na autostradę. Lecieliśmy razem przez całe miasto ale kto to nie wiem, a na światłach nie było jak zagadać. Ktoś z PBC? Blachy SZO.

A ja wracając z pracy na Prymasa (przedłużenie toruńskiej) na wysokości salonów Jaskłowski/HD/Honda około 17:45 srebrna N a zaraz za nią po około 30s jechała Srebrna S 00-04

Jadąc wczoraj od strony Nasielska na Dębe mijałem się z ciemno niebieską S rocznik 00-04. ja leciałem swoją czerwoną S 2005

czarna N po 2005 zjezdzala z mostow na Klecinskiej o 19........za nia babeczka tez na czarnym sprzecie ale juz nie oblukalem na czym ;)

Dzisiaj przez Sztabin przejeżdżała pielgrzymka motocyklistów z Bielska Podlaskiego do Wilna, miało być ok 150 motocykli, ale moim zdaniem do tej pory przejechało ok 50 i nie było żadnego bandyty... :(

a teraz kto ma czarnego dziora i plecak vanucci - śmigał na legionów w pt chyba koło godz 17-18

a teraz kto ma czarnego dziora i plecak vanucci - śmigał na legionów w pt chyba koło godz 17-18

to chyba sem ja byl bo jakos tam sie krecilem i vanucci na plegarach jest ;)

o ty dziadu, a kolegi który Ci siedział na ogonie nie widział? hę? :P swoją drogą to ładnie szło Ci przeciskanie sie

o ty dziadu, a kolegi który Ci siedział na ogonie nie widział? hę? :P swoją drogą to ładnie szło Ci przeciskanie sie

trzeba bylo przykrecic :D masz numer

nawyk z puszki nie patrze w lusterka :lol: :lol: :D :D :D :

no z tym przeciskaniem to wiesz jak jest.....jedna k**wa wystarczy i caly plan idzie sie j***ć :P

p.s trzeba sie jakos okleic tez z tylu aby mozna bylo poznac "swojaka"

a widziales jak ta k**wa z lewego pasa zajechala mi droge a pozniej rewanz..ale byl wk**wiony i klakson jakos na mnie nie podzialal ;) troszke bylo hamowania-odpuszczania ....ale widok jego mordy bezcenny :D

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

p.s trzeba sie jakos okleic tez z tylu aby mozna bylo poznac "swojaka"

Jak będziesz jeździł z akwalungiem to każdy Cię pozna ;)

jj