Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek dziś o 8:09 widziałem Cię na Banacha jechałeś w stronę Żwirki Wigury :) Stałem na skrzyżowaniu, skręcałem w Pawińskiego, ale chyba mnie nie widziałeś, albo lewa była niewystarczająco wysoko :P

Wojtek...leciełes dziś przez plac Grunwaldzki ok 19,00? Czarne moto...biały kask....tylko nie widziałem czy biker mial plecak żeby stwierdzić w 100% czy to Ty...

jak nie było nawet małej gumki to nie ja ;)

To Macjek mógł być, a i spotkałem jeszcze jednego typa w podobnej konfiguracji, z tym że na PBC nie jest

Tomek dziś o 8:09 widziałem Cię na Banacha jechałeś w stronę Żwirki Wigury smile.gif Stałem na skrzyżowaniu, skręcałem w Pawińskiego, ale chyba mnie nie widziałeś, albo lewa była niewystarczająco wysoko tongue.gif

Mogłem nie zauwazyć.Tam zawsze się dość ostro skupiam uwagę na drodze czy ktoś numeru nie odstawi.Lubia zmieniać pas zajechać drogę wymusić.

A swoją szosą dzisiaj na grota wyprzedził mnie srebrny B12S na legionowskich blachch rocznik K1-K5.Gość w żółtym kasku.Niestety nie mogłem z nim pogadać bo dość ostro dawał potem w korku.Nawet zbluzgał jakiegoś biednego kierowce który mało go nie zdjął zmieniajac pas.

A ja pozdrawiam kolege na srebrnej S rejestracja LLB ... z ktorym dzisiaj okolo 21.10 kawalek jechałem od Ząbek w strone Zielonki do ronda przy stacji paliw.

Pozdrawiam kolege na skatowanym B12 którego spotkałem dzisiaj ja Grunwaldzkim jak na gumie leciał

Pozdro dla wlasciciela niebieskiej S'ki z ktorym sie spotkalem na swiatlach na niepodleglosci w Warszawie :)

również pozdrawiam ;]

Ktoś z forum ma tablice SPS? Dzisiaj mijał mnie taki nowszy, chyba czarny dziorek w Nce wraz z pasażerką w okolicach Lubienia Kujawskiego. Nawet dał mi po awaryjnych jak mu puszką zjechałem :)

Edytowane przez Manitou

Ktoś z forum ma tablice SPS? Dzisiaj mijał mnie taki nowszy, chyba czarny dziorek w Nce wraz z pasażerką w okolicach Lubienia Kujawskiego. Nawet dał mi po awaryjnych jak mu puszką zjechałem :)

lol.. SPS to Pszczyna. Koleś był looong waaay from home...

• 2 weeks later...

Pozdrawiam bandziora na gdańskich blachach (z plecaczkiem) który dzisiaj mnie wpuścił na lewy pas (służbowy dostawczak) ok godziny 11:00 warszawa przy dworcu centralnym.

co to za mameja taka roztrzepana ok 16.30 na Jaracza obok Shella? Niebieska N-ka :D

pod koniec lipca w Jastrzębiej Górze dwa czarne bandziory, chyba na jakichś lubelskich blachach ;] nocowały chyba przy ul.Derdowskiego czy jakoś tak... :) ja byłem kilka domów dalej na Rutkowskiego ;)

Pozdrawiam właściciela srebrnego Bandziora na blachach RNI, który mnie minął w Sanoku jak poprawiałem sobie rękawice i który niestety uciekł mi, bo światła mnie spowolniły ;)

Ciekami mnie kto parkuje przy bulwarze ikara czarnego bandita 1200N sprzed 2000 roku na seryjnym tłumiku. Pewnie to nikt od nas, ale nie raz widzę tam ten motor :)

4 Bandzory w łikend, Hotel Elbrus, Szczyrk?

1 niebieska Enka, Parking koło BP na Wojska Polskiego w Bielsku Białej?

dziś czerwona S po na parkingu w GKrakowskiej koło 19-20

wczoraj w okolicach godziny 13 w krakowskim salonie MotoFun przy kamińskiego stary B12 z sakwami na blachach OP. Ktoś z forum?

to ja pozdrawiam drajwera srebrnej n-ki z trasy Piaseczno - Zalesie Dolne /z wczoraj tj 17,08 przed 17ta/ Dzieki za miejsce przy swiatlach :) /czarny kask, bialo czarna skora/

dzis rano tez chwilke jechalem za Toba ;)

pozdr

Przemek

Pozdrowienia dla właściciela czarnego Bandita S z kufrem, który wczoraj około 16:30 stał na ul. Sanguszki przed mennicą w Wawie :)

Ps. Może wydrukował byś mi kilka kufrów banknotów? :lol:

Edytowane przez Konrad

a moge moge prooosze.. :lol:

jako ze poruszam sie puszka której nie zmienie pewnie długo a motóra nie dorobie wczesniej niz wiosnę :(

to jak mnie ktoś zobaczy to niech da klapsa w bok

i tak zjeżdzam i macham alee bedzie miło wiedzieć ze to ktoś z PBC

Ja ->>>>

ciemno zielony VW Golf IV TDI z wielka 1,5 metra antena CB

plus ukraińskie :blink: oznaczenia na tylniej szybie i flaga ukr. z przodu :) numery to KOS.....

pozdrawiam :vroom:

Edytowane przez mario

Pozdrawiam kolege jadacego na czerwonej Nce wtorkowym rankiem od strony Rzgowa w kierunku Tuszyna

Pozdrowienia dla właściciela czarnego Bandita S z kufrem, który wczoraj około 16:30 stał na ul. Sanguszki przed mennicą w Wawie :)

Ps. Może wydrukował byś mi kilka kufrów banknotów? :lol:

Witam to moja Bandytka Pozdrawiam

PS. Niestety nie ma takiej opcji.