Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mijałem dziś Bandita na Puławskiej przy poleczki, w kierunku centrum, przed jakos ok 7:40-8:00.

Wczoraj ja jechałem między 18-19 , ale w kurtce zimowej ? Przeciw-deszczówkę miałem założoną z zielonymi rękawami

Kierunek Warszawa na S8 ? wlekłeś się za jakimś za samochodem wyprzedzaliśmy w 3 motocykle :D To Ty ? przy 150 falowało jak kurtka zimowa :D

Ja dzisiaj o 7.05 jechałem w śródmieściu za b12 limitem edition z 2005, kierownik z taktycznym plecakiem. Ktoś od nas?

Taki? https://polishbanditcrew.pl/topic/27964-suzuki-gsf-1200-limited-edition-k5/

Edytowane przez Pain

Kierunek Warszawa na S8 ? wlekłeś się za jakimś za samochodem wyprzedzaliśmy w 3 motocykle :D To Ty ? przy 150 falowało jak kurtka zimowa :D

Dokładnie.To byłem ja - kierunek W-wa na S8, pamiętam 3 motocykle. Jechałem za autkiem które prowadziła moja piękniejsza połowica, spacerowym tempem.

Edytowane przez MarkLubuski
  • Upvote 1

ale fajna Kawa :D czyja to???

jak następnym razem zobaczysz Kawę w tym rejonie to znajdziesz mnie u Argasia albo u Lelito :P

BTW. Jacek, kręciłeś się dziś Inazumą po swojej okolicy?

Tak:D Czyżbym Cię mijał? Bo coś mi się kojarzy:P

Tak:D Czyżbym Cię mijał? Bo coś mi się kojarzy:P

yep :) kawałek za Łąckiem w stronę NS, machneliśmy sobie lewą łapką

1. Bandzior wracający prawdopodobnie ze zlotu w Konopnicy w stronę Kluczborka. Spotkaliśmy się w Wieluniu na  światłach (był też kumpel na sporcie).

2. Ekipa chopperowców + jeden bandzior między Nysą a Opolem.

3. Czarny bandzior na Jesenickich winklach z tankbagiem.

Wszystko to w niedzielę :D

Dziś w Łodzi, piękna granatowa eNka zjeżdżała z ronda Lotników w kierunku Placu Niepodleglości, godz ok. 16

Kogo B6N stoi od prawie miesiąca u Maćka z Wesołej ? Ktoś od nas ?

Ok 19 przy dworcu kierownik w krótkim rękawku skręcał w stronę arkad wrocławskich srebrna eSką

Kto po Mińsku lata na srebrnej/szarej ence second generation?

Kierownik z brodą i w kasku bezszczękowym.

Blachy WM ......

Edytowane przez fido-dido

Piątek 29.08 na skrzyżowaniu Katowickiej i Radzikowskiego ok godziny 21 stałem na światłach wraz z plecaczkiem i wymieniałem ukłony z kimś na czarnej eSce. Ktoś z PBC?

Edytowane przez Lockwood

Niedziela 31.07 swietokrzyskie okolice poludnia trasa na Nowa Slupie mijalem czerwona Nke. Potem trasa nowa slupia - kielce niebieska 600 na LU mnie wyprzedzala. Na koniec kolo 17 trasa Tarnow Kielce - Ska :)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Dziś pod TVN na wiertniczej przez pół dnia stał taki o bandit. Ktoś od nas?

5f80fc62f9457064f11c33a12d1a9b31.jpg

Wysłane z mojego Honor 7 i tapatalka :-D

Przed chwilą w Siedlcach na BP srebrny Bandit N. Kierownik z pasażerem oboje w odblaskach pbc + kufer givi v47 czarno srebrny.

Często spotykany na ul. Dożynkowej, Lublin. Granatowy bandit 600 IIgen eSka

Zdj robione przenośnym tosterem będącym na wyposażeniu samochodu.

post-4826-0-32190500-1470582351_thumb.jpg

Edytowane przez grucha

A ze Zdunskiej Woli ktos tu jest?

Granatowy bandit n, dzisiaj okolo poludnia pod Ratuszem podnieslismy sobie lewą.

Przed chwilą w Siedlcach na BP srebrny Bandit N. Kierownik z pasażerem oboje w odblaskach pbc + kufer givi v47 czarno srebr

A jesteś pewien, że N ka?

Bo ja z Księżną byliśmy w Siedlcach na BP w tym czasie, ale ja mam S kę.

A jesteś pewien, że N ka?

Bo ja z Księżną byliśmy w Siedlcach na BP w tym czasie, ale ja mam S kę.

Oczywiście s. Pomyliłem się pisząc na telefonie :) byłeś pierwszą osobą o której pomyślałem. Jechałem blablacar em więc nie było opcji podejść i się przywitać.

Koło 22 na wałbrzyskiej z Hiradem mijaliśmy niebieskiego Bandita N, chyba już wodniak. Chwile póżniej już go nie było. Ktoś od nas?

Dzisiaj na Puławskiej (Warszawa) o 12. S'ka (wodniak) srebrny silnik. Zjechałem puszką i było  :oki:

:)

Później na Puławskiej czerwony 1200 (2 gen) z pasażerką.

i koło 13, ul. Taneczna, bandit 650 (wodniak z czarnym silnikiem) z oryginalnym wydechem :)

Dzisiaj na Puławskiej (Warszawa) o 12. S'ka (wodniak) srebrny silnik. Zjechałem puszką i było  :oki:

:)

Później na Puławskiej czerwony 1200 (2 gen) z pasażerką.

i koło 13, ul. Taneczna, bandit 650 (wodniak z czarnym silnikiem) z oryginalnym wydechem :)

Ska to nie ja, ale dziś też byłem na Puławskiej o tej porze ;) (koloru nie podałeś)

Ska to nie ja, ale dziś też byłem na Puławskiej o tej porze ;) (koloru nie podałeś)

Ciebie bym poznał :P

Kolor czarny albo granatowy (szybko śmignął :))

To była S'ka! :D W stronę Warszawy jakoś 2-3 km za Ducati/Aprilia

Edytowane przez Conorian

To była S'ka! :D W stronę Warszawy jakoś 2-3 km za Ducati/Aprilia

No doobra doobra ;P ja po prostu jezdzilem tamtedy 4x tego dnia ;) i niby mam Nkę ale z dużą owiewką...