Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Wyspianskiego kursuje do pracy, czerwona S. A golas przed 2000 widzialem 2-3 razy na tej ulicy od AZS do klinik, nie wiem jaka to...

Był ktoś z forum w Smardzewicach nad zalewem dzisiaj z forumowiczów ? Widziałem zaparkowane bandziora n-ke czerwono czarną oraz inazume ?

ja dziś też pierwszego Bandita w tym sezonie widziałem, srebrna S po 2000 roku na blachach WPL smigał z Zakroczymia w stronę Wyszogrodu. Ktoś z forum?

Dzisiaj koło 13.00 Poznań, Grunwaldzka przy skrzyżowaniu z grochowską sunął niebieski dziorek z żółtymi paskami na felach i rozwiana kamizelka odblaskowa na klacie kierowcy. Chyba go już wcześniej w tym rejonie widziałem - mieszkam obok. Ktoś stąd? Pozdr

Dzisiaj koło 15 w Sztabinie czerwony bandzior tak powiedzmy k5, chyba ktoś z okolic np z Augustowa. Może kiedyś się zgadamy na wspólne latanie :)

dzisiaj Rzeszów koło godziny 17.20 skrzyżowanie przy mcdonalds przed mostem Karpackim, czarny bandzior 650 S :-) ktoś od nas?

Dzisiaj, Wrocław, ok. godz. 15:00. Granatowa 600, S'ka po 2000r. Skręcał na światłach z Karkonoskiej w Zwycięską.

Dzisiaj, Wrocław, ok. godz. 15:00. Granatowa 600, S'ka po 2000r. Skręcał na światłach z Karkonoskiej w Zwycięską.

To ja to ja przyznaje się bez bicia :vroom: jechałem na przegląd bandziorka a tak nawiasem mówiąc to mój dziorek jest chyba niebieski :D ale nie bede się sprzeczał niech będzie że granatowy :vroom: :vroom: A tak poza jak ktoś będzie chciał podbić dowód rejestracyjny i np. tak jak ja ma ang lustro z przodu to niech jedzie do mitsubishi na ulicy obrońców poczty gdańskiej tam jest gostek który rozumie ze nowa lampa jest droga i za ta kase to lepiej paliwo kupic :D:vroom:

[...] A tak poza jak ktoś będzie chciał podbić dowód rejestracyjny i np. tak jak ja ma ang lustro z przodu to niech jedzie do mitsubishi na ulicy obrońców poczty gdańskiej tam jest gostek który rozumie ze nowa lampa jest droga i za ta kase to lepiej paliwo kupic :D:vroom:

może się czepiam, ale czy nie lepiej kupić tę lampę i mieć spokój, nie oślepiać jadących z naprzeciwka?

Jeżdżę z taką lampą s-ka i w dzień i w nocy i jeszcze nikt mi nie mrugał i nie machał złowrogo, tak więc nie jest tak źle :-)

Szczerze nie ma różnicy i nikogo nie oślepiam bo jechałem ze znajomymi wieczorkiem tylko ze ja na :vroom: a oni puszka i nic się nie skarżył że wali po oczach. Różnica miedzy lustrem europejskim a angielskim jest taka ze w naszych prawa strona świata idzie do góry a w ang lewa i to wszystko. wiec nie ma tragedii :D

jest tragedia -- to ze tak twierdzisz świadczy tylko o twojej niewiedzy

to ze nikt nie mruga świadczy o tym że ludze myślą że i tak nic nie da mruganie na wariatów na motocyklach

a najwarzniejsze jest to że sobie sam robisz krzywdę

bo światło jest dla ciebie -- to ty masz dobrze widzieć drogę

jest oczywiście na to metoda -- można podnieść lampę do góry

no ale ze wtedy walimy centralnie innym w oczy ??? to co -- przeciez nie mrugają

OFF TOP PANOWIE!

:offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic:

Godzina 16.20 Wał w stronę ronda Czarny bandit 600s rider w białym kasku : )

Warszawa 2011-03-15 po 17tej Rzymowskiego, albo to już dolina służewiecka w kierunku wisły.

Jadę puszką lewym pasem i przyklejam się do lewej krawędzi, a ponieważ widzę, że busik przedemną przylepia się do środkowego pasa, a wiem że zaraz coś będzie leciało na 2oo to zostawiam spory odstęp od busa, żeby dało się go minąć z drugiej.

Nie minęło pińć sekund wjeżdża przede mnie srebrna eSka na blaszkach WWL *UA* albo jakoś tak. Żebym nie zostawił odstępu (normalnie tego nie robię bo zawsze ktoś się wryje) to by stał biedaczysko, a tak pojechał ale ani rączki nie podniósł :(

offtop mode On

Żebym nie zostawił odstępu (normalnie tego nie robię bo zawsze ktoś się wryje) to by stał biedaczysko, a tak pojechał ale ani rączki nie podniósł :(

Ech, jak ja bym miał tak machać każdemu co mi ustępuje to bym musiał taką rączkę na sprężynce przyczepić do zadupka :D

Czasem nie ma jak machnąć w korku i często podziękuję ukłonem głowy..

offtop mode Off

Mnożymy się : ))

Niebieska/Granatowa N Warszawa 16.40 skręcała z Niemcewicza w Grójecką : )

dzisiaj ok godz 15.30 Poznań, koło WSB / Starego Browaru wiśniowa "S" II generacji z kobietą za sterami...

Pod budynkiem generali na postępu 15C we Warszawie stoi srebrna eSka olejak na blaszkach WF *

Czy ktoś z klubu?

Pod budynkiem generali na postępu 15C we Warszawie stoi srebrna eSka olejak na blaszkach WF *

Czy ktoś z klubu?

Aj prawie : )) srebrna eska by się zgadzało postępu też dziś leciałem ale nie stałem i rejestracja WD :P

wiec tak pozdrawiam studenta na czarnym Bandycie-N spotkaliśmy się dziś o 9 pod gmachem głównym na rogu Norwida a Skłodowskiej uniwerku przyrodniczego (cos się nie dogadaliśmy) i drugiego który leciał na światłach po karkonoskiej na wysokości stacji benzynowej Nestle w stronę bielan o godzinie ok 12:03 :D czarny dziorek S nie jestem pewien ale to jeszcze model z prostokątną lampą z bagażnikiem :D:vroom: :vroom:

a ja jestem ciekaw, czy kierowca czarnej N'ki dzisiaj wyjeżdżający z bocznej uliczki na Doktora Twardego -> Prądnicką, jest zarejestrowany na forum? 2dj7eh.gif

Na Politechnice Wroc staje często fajny bandziorek...czarna Fka po 2004....musze kiedys przyłapać drivera i wciągnąc w szeregi bo moto miał nieoznakowane forumowymi barwami...