Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj po 11 ze szpitala MSWiA na Wołoskiej (W-wa) w kierunku centrum wyjeżdżał srebrny bandziorek (rej. chyba WWL).

Wrocłąw :vroom:

Czerwony bandzior S-ka 600 rocznik <99 jeźdźca ubrany w jeansy czarną kurtkę tekstylną i czarny kask widziany dziś przed 12 na skrzyżowaniu Kościuszki i puławskiego jechał na trójkąt i to nie na wrocławskich blachach :P:P

I drugi Dziorek tylko już nie pamiętam jaki :( chyba niebieska S-ka, jechały na nim 2 osoby za mostem grunwaldzkim skręciły w lewo w kierunku polibudy to było chyba ok. 14-15

Drugi bandzior to na 99% ja... ;)... czas, skład, kolor i miejsce sie zgadza... pozdro :vroom:

ten czerwony bandzior jechał do mnie ;] - i jest w nim ZŁO

Czerwony akrylowy Bandit 650N rejestracja KOL (czyli z moich okolic :) ):

12:50 Kraków teren AGH koło pawilonu B3, stał z resztą towarzystwa Hornet900, Fazer600, VFR800, GS500 na chodniku,

a następnie około godziny 19:30 stałem z nim na światłach na ul.Armii Krajowej, skręcił na ślimaka na Bronowicką.

Edytowane przez Oktanski

Wczoraj, tj we wtorek 23.03 około godziny 9:30 w Gdańsku na skrzyżowaniu ulic Hallera, Wyspiańskiego i Klinicznej piękny granatowy bandzior N, wydaje mi się, że drugiej generacji, skręcił na Kliniczną. Praktycznie taki sam jak mój, tylko brzmiał dosyć seryjnie :) Ktoś z trójmiejskiego przedstawicielstwa PBC?

Edytowane przez remki

czarmy bandit 600N <99 , koło 10 zaparkowany pod budynkiem nowego ETI na Politechnice Gdańskiej. Swojego czerwońca zaparkowalem obok. jak wrócę do domu to zgram zdjęcie. obecny na form, czy profilaktycznie wydrukować kartkę z zaproszeniem?

Czerwony akrylowy Bandit 650N rejestracja KOL (czyli z moich okolic :) ):

12:50 Kraków teren AGH koło pawilonu B3, stał z resztą towarzystwa Hornet900, Fazer600, VFR800, GS500 na chodniku,

a następnie około godziny 19:30 stałem z nim na światłach na ul.Armii Krajowej, skręcił na ślimaka na Bronowicką.

to chyba byłem ja:) miło mi:P ale nie pamiętam żebym stał z Tobą na światłach, ale skręcałem na ślimaka:P

to chyba byłem ja:) miło mi:P ale nie pamiętam żebym stał z Tobą na światłach, ale skręcałem na ślimaka:P

Stałeś stałeś :D jechałem takim fioletowym Golfem III w dieslu :D zająłem pole position po Twojej prawej.

To miło, że jest ktoś z moich okolic :D a powiedz, nikt się nie czepia za stawianie moto na terenie AGHu? Bo chyba nie masz karty parkingowej :P

Dzisiaj około 15.30 niebieski akryl 650s na Zwycięstwa potem Wieczorka w Gliwicach.Motonita w czarno-żółtej tekstylce. Ja jechałem na swojej esce, była LWG ;)

Stałeś stałeś :D jechałem takim fioletowym Golfem III w dieslu :D zająłem pole position po Twojej prawej.

To miło, że jest ktoś z moich okolic :D a powiedz, nikt się nie czepia za stawianie moto na terenie AGHu? Bo chyba nie masz karty parkingowej :P

a to może:) myślałem, że na moto byłeś. A jeżeli chodzi o parkowanie, to jeszcze nikt mi nie zwrócił nigdy uwagi, a karty nie mam;)

Dziś na pwr pod budynkiem wydziału mech stały w koło 17 3 bike'i....i wszystkie 3 to bandyty...600....2 generacja....1 czerwona Nka i jedna czarna Ska...o 3 nie mówie bo wiem czyj jest :D...

Cybinka bandzior granatowy godzina 12:30 leciał w stronę Słubic ... ?

dziś między chyba 16 a 17 czarny bandzior w nowej budzie leciał z olkusza na krk miejscowość Sieniczno, który to przyznać się :chytry:

Edytowane przez baldhead

Czarna Ska 2 gen mijała sie ze mną na pwr ok 13-13.30.... była lewa w górze ;)

Wrocłąw :vroom:

Czerwony bandzior S-ka 600 rocznik <99 jeźdźca ubrany w jeansy czarną kurtkę tekstylną i czarny kask widziany dziś przed 12 na skrzyżowaniu Kościuszki i puławskiego jechał na trójkąt i to nie na wrocławskich blachach :P:P

I drugi Dziorek tylko już nie pamiętam jaki :( chyba niebieska S-ka, jechały na nim 2 osoby za mostem grunwaldzkim skręciły w lewo w kierunku polibudy to było chyba ok. 14-15

Faktycznie ten czerwony to ja trochę późno się odnalazłem...

Czarna 650 w N ; ) basen Warszawianka zaparkowałeś/aś next too me : ) być może mieliśmy przyjemność zamienić dwa słowa w szatni : ) ale po stroju nie poznałem jakim moto śmigasz : )

Warszawa, trasa siekierkowska kierunek ursynów, gocław 2011-03-27 godz 16:14 ;)

Akurat z aparatem się szwendałem.

Edytowane przez Kruk11

Czarny bandzior 3 generacji na trasie z Łodzi do Tomaszowa Mazowieckiego dziś ok 17:30? Stałem N-ką 2 generacji w stronę Łodzi czekając na zielone przy ruchu wahadłowym :)

dzisiaj przed 17, niebieskie moto, najprawdopodobniej Bandit, trasa Jonkowo - Olsztyn.