Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czyj bandzior stał pod C13 dziś na pwr?...miał na kierownicy forumową smyczke wiec przyznawać sie :)

Gdynia, wiadukt nad SKM Redłowo, Czarny bandzior na blachach z Gdańska. wygląda jakby na rondzie zjechał na "pod żaglami" zatankować. potem gdzieś mi w lusterku mignął w okolicach zjazdu na obwodnicę (chyba on). niby mignąłem długimi, ale z świateł puszki za tobą niewiele wyczytasz...

Czyj bandzior stał pod C13 dziś na pwr?...miał na kierownicy forumową smyczke wiec przyznawać sie :)

srebrny olejak?

mój osobisty - pozdrawiam

BTW

dziś / 30.03.2011 / PWR / parking pod C-7 / godz. ~17 / czarny 1250 z żółtymi rantami na felgach i duuuużą owiewką na bokach (wersja GT?) + akcesoryjna złota kierownica :question1:

druga sztuka / N-600 / czarna albo granatowa / ul.Wróblewskiego na wysokości ZOO / kierunek most Zwierzyniecki / godz. 17:10 :question1:

Edytowane przez Amenofis3 - Mario

A ja dzisiaj chyba widziałem Tomka :D Tzn nie wiem czemu ale tak mi sie wydaje, że to właśnie on śmigał koło 17:30 Marynarską na wysokości Postępu :) czarny był to bandzior z czarnym kierowca i topcasem z dwoma masztami? To ty Tomku? Ja śmigałem w drugą stronę niebieską strzałą ;)

ruda, czy to nie Ty wczoraj jeździłaś przy mnie Aleją Zieleniecką? Kobieta, gsxf - wszystko pasuje :)

wczoraj tyle Bandytów widziałem przez cały dzień jazdy po wawie, że aż nie chce mi się wymieniać gdzie i kiedy.

To ja sobie jechałem :)

Ha! Tak wlasnie myslalem ze to ty :) A co wiecej dzisiaj rano znowu cie tam widzialem jakos o 8:50 :) ja stalem na pole position na swiatlach a ty akurat wyejzdzales z Postępu w Marynarską w kierunku galerii mokotów. Machnalem ci reką ale nie wiem czy widziales :)

Ty sie tu jakos przeprowadziles ze drugi raz z rzedu cie widuje na mojej trasie dom-praca-dom? ;)

czarna S-ka na bora komorowskiego około 11 albo 12 dokładnie nie pamiętam :)

Ha! Tak wlasnie myslalem ze to ty :) A co wiecej dzisiaj rano znowu cie tam widzialem jakos o 8:50 :) ja stalem na pole position na swiatlach a ty akurat wyejzdzales z Postępu w Marynarską w kierunku galerii mokotów. Machnalem ci reką ale nie wiem czy widziales :)

Ty sie tu jakos przeprowadziles ze drugi raz z rzedu cie widuje na mojej trasie dom-praca-dom? ;)

Na skrzyżowaniach patrzę czy mi coś nie wyjedzie a nie czy ktoś stoi :)

A na poważnie nie zauważyłem.

PS.To też jest moja codzienna trasa od 8 lat dom-praca-dom :)

srebrna S-ka zaparkowana przy nor auto na ostrobramskiej, czerwony łańcuch na tylnym kole

Przedwczoraj, środa ok godz 18:00, czerwona "S" po 2k widziana w miejscowości Chrząstawa Wielka.

Edytowane przez MIGOT

żółty bandzior w S w trzebinii koło 18:00

Dzisiaj około 16:30 w Świebodzicach na światłach Wałbrzyskiej i Piłsudskiego przemknęła czarna S, może to któryś z kolegów ??

Czy dzisiaj ktoś z forumowiczów był w Kazimierzu Dln. ? Widziałem niebieską (chyba) N ke na blachach WND czy jakoś tak :mellow:

Ok 18 Srebrny Bandzior na skrzyżowaniu Sobieskiego z Dolną (śmigałeś w stronę Wilanowa).

Krzyś D.

Czarny bandzior 3 generacji na trasie z Łodzi do Tomaszowa Mazowieckiego dziś ok 17:30? Stałem N-ką 2 generacji w stronę Łodzi czekając na zielone przy ruchu wahadłowym :)

Jeśli trzecia generacja to moj:] To byłem ja:) Czesto smigam Łódź - Tomaszów :D

żółty bandzior w S w trzebinii koło 18:00

Po pierwsze baldhead Bandzior nie był żółty tylko czerwony i jechał za CBR600 F3 :P daltonisto. :P

Po drugie to byłem ja.

Po trzecie 3.04 w Chrzanowie ok 17:45 na skrzyżowaniu na Zator w jego stronę jechało stado Banditów. Stałem na poleposition na przeciw mostu, była LwG :)

Edytowane przez Oktanski

Czerwony bandzior zaparkowany przed budynkiem na Al. Stanów Zjednoczonych (przy Wiatracznej)

Krzyś D.

Niebieski Bandzior, codziennie stoi na Wita Stwosza miedzy blokami 54 i 58 :D

Każdego dnia wychodząc z klatki schodowej przyglądam się jemu ;)

Edytowane przez bladys

Po pierwsze baldhead Bandzior nie był żółty tylko czerwony i jechał za CBR600 F3 :P daltonisto. :P

Po drugie to byłem ja.

Po trzecie 3.04 w Chrzanowie ok 17:45 na skrzyżowaniu na Zator w jego stronę jechało stado Banditów. Stałem na poleposition na przeciw mostu, była LwG :)

Daltonistą to raczej nie jestem ^_^ bo to była żółta S-ka po lifcie a nie nie żaden 98 r :tancze:

Edytowane przez baldhead

03.04 - 14.15 Opole ul.Niemodlińska Piękny czerwony bandit N 2000/2003,chyba był na OP

ale on pewnie nie z forum bo w Opolskim lipa :>

Warszawa 05.04.2011 ok. godz. 10.20 Czarny Bandit S skręcający z Radzymińskiej na przejazd kolejowy z Naczelnikowską.

Widziałem : ))

Warszawa - Bitwy Warszawskiej 1920r jakoś po 17 czarny bandzior. Na kasku miał napisane: " Chciałem sprzedać domenę PBC 1 kwietnia"

PS. Co się stało z flagami bo same antenki były : )

Dziś Poznań ok. godz. 15:45-16:00 na skrzyżowaniu Jana Pawła II z Baraniaka stała ciemno czerwona S 600. Była kiwka. Ja kręciłem w Baraniaka a kolega sunął prosto Jana Pawła II w stronę ronda rataje. Jestem ciekaw, czy jest użytkownikiem forum.