Skocz do zawartości

Czyj To Bandit, Tu Się Odnajdujemy.

Prywo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę z relacji, że jeździsz mniej więcej tą samą trasą co ja, jeno jakieś 15 minut później B)

Niebieską hornetkę to parę razy widziałem, ale jakoś nigdy nie zwracałem szczególnej uwagi :P

Moją ma dwa znaki szczególne. Najpierw widzisz ją daleko z tyłu w lusterku, a chwile później oglądasz jej tyle światło jak się oddala :) hihi

A jeżdze codziennie tuż przed 9 kenem, dolinka i marynarska do alei ;)

Łukasz600 jechałeś dziś przed 7 rano przez most zwierzyniecki ? bo śmignęły mi podwójne lampy ;)

Kto lata non stop po Poznaniu Grunwaldzką niebieską Nką na podwójnej lampie w zielonej kamizelce z napisem POLSKA ???

Dzisiaj widziałem pana Modelatora... Jak wchodził do sklepu Alkohole świata 24h. Pewnie po fajki B)

A potem na dolince przy stegnach puściłem niebieską/granatową eNkę WH* z plecaczkiem w czerwonej kurtałce.

Pozdrówki

29.05 Kraków przed 15tą Słowackiego, 29 listopada. Czerwona N-ka pierwszej generacji KLI... Jechaliśmy kilka świateł. Ktoś z forum?

Dzisiaj w Suchej Beskidzkiej ok. 19:00 mijałem S-kę po 2000r chyba srebrny metalik. Ktoś z naszych ? Pozdrawiam ;)

Dzisiaj o 8:05 na chałubińskiego-niepodległości doszedł mnie 1250S wodniak WA* z Kappą 49

I parę minut potem czarna Ska z soczewkami skręcała z Postępu obok luxmedu.

Nie liczę, że to ktoś od nas ale...

Błękitnosrebrny Bandzior 1250 (WK XXXX) czekał dziś do odbioru w serwisie w Piasecznie :)

Na bank ktoś od nas bo oklejony :)

Jakaś szara 600 była na w serwisie (numerów nie pamiętam)

Krzyś D.

czarny bandzior, N-ka koło batorego w gdyni dziś w okolicach 19...

narobiłeś mi smaka... w środę oddaję swojego do kontroli po glebie i jak wszystko git to jadę dalej przed siebie!!!

Kruk, czy byłeś może dzisiaj, przed 17 przy dolnej?

Bo widziałem kogoś na czarnej eNce zatrzymującego się przy skrzyżowaniu Sobieskiego z Dolną w kasku z uszami takimi jak w twoim awatarze:]

dziś na Szpanerze w Gdyni. stała czerwona Ska. stała też moja. tak zakres od 19 do 22, bo troszkę tam na gadce z znajomymi mi zeszło...

może to jakiś obecny (nie ćwiczący, bo nie ma stroju)

Kruk, czy byłeś może dzisiaj, przed 17 przy dolnej?

Bo widziałem kogoś na czarnej eNce zatrzymującego się przy skrzyżowaniu Sobieskiego z Dolną w kasku z uszami takimi jak w twoim awatarze:]

Byłem wczoraj i zatrzymywałem się przy dolnej/sobieskiego, jeno raczej przed 18 ;) Stałem tam chwilę i widziałem kilka eNek, ale niektóre okazały się hornetkami więc sobie odpuściłem zapamiętywanie :P

Dzisiaj widziałem Tomka. Za każdym razem jak go mijam to okazuje się, że kamerka się wyłączyła i nie mogę zacytować tej wiekopomnej chwili na tubie B)

Dziś w Wawie, koło 8:00 kolega na czerwonym Bandit w N-ce po 05r. jechaliśmy Wawelską, a później staliśmy na światłach skręcając w Żwirki i Wigury, ktoś od nas?

Dziś, tj. 3.06, godzina ~16:30 widziany w Gdyni czarny Bandzior (chyba 3G) jechał w stronę Chwaszczyna/Żukowa, odmachał mi - może ktoś stąd?

Ktoś z naszych niebieska s chyba 600 rok po 2000 :rolleyes: 2.06 tak ok. 18:30?? Spotkaliśmy się na światłach Hallera z grabiszyńską i jechaliśmy na klecińską światła dalej strzeliłeś piękną gume :vroom: :vroom: i pożegnałeś się na moście i pojechałeś na strzegomską a właśnie za nami wlokła się czerwona hayabusa z gościem w orzeszku na głowie :lol: :lol:

Dzisiaj ok 8:50 Żywiec ul Piłsudskiego przed rondem mijałem pięknego Dziorka ciemno czerwona S-ka chyba 1250 na Krakowskich numerach w towarzystwie czarnego czopera. Ja akurat parkowałem puszkę. Najlepszy był błysk w oku mojej lepszej połowy. Ktoś z naszych ? Czy tak czy nie Pozdrawiam ;)

Dzisiaj w na DK1 w Pszczynie po 10 mijalem sie z niebieskiem bandziorkiem wersja S lecial na kato przyznawac sie kto ? :)

Dzisiaj ok godziny 17:00 Na wylocie z Żywca w stronę Korbielowa mijałem bronzowego Bandziora S . Później w Żywcu koło ronda srebrna S-ka . Może ktoś w końcu się przyzna ? Pozdro :)

Dzisiaj ok 13.30 niebieska S leciała w stronę Ślesina od strony Konina, a później przed samym Koninem czarna N nas doszła. Ktoś z forum?

Edytowane przez Sergio

Dzisiaj czarny Bandit S 1200 na wiadukcie w Piastowie, rej BI XXXX. Driver z jedynką na plecach ładnie przeciskał się środkiem w stronę Alej Jerozolimskich.

W sobotę około 18 w Błoniu na wyjeździe z parkingu Biedronki dwa srebrne Suzuki Bandit S, może ktoś z forum?

Wawa - Bandit 500 kierowca - kobieta poniedziałek rano ok 7.30 przy pl. Zawiszy w stronę Pruszkowa... ktoś może zna??? :D

Tradycyjnie na skrzyżowaniu Marynarskiej i Postępu ok 9 z rana spotkałem Tomka :) Bardzo ładnie sobie machamy :)

Ja dziś widziałem ładną 1250. Zatrzymaliśmy się razem na przejeździe kolejowym w Morach. Trochę pogadaliśmy - kupował nowe oponki i jechał do Larssona. Niestety tu się nie odezwie - jak twierdził takie pierdoły jak fora PBC go nie obchodzą. Jeden plus - mówił że żałuje że zmienił B12 na B12,5 :D