Skocz do zawartości

Utrudnij Życie Motocykliście, Czyli Załóż Profil Na N-K

Blink
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Widziałem ten debilizm już jakiś czas temu, na preclach było... Nawet zgłosiłem nadużycie (idąc za przykładem wielu innych), jako powód podając:

art. 255 KK

§ 1. Kto publicznie nawołuje do popełnienia występku lub przestępstwa skarbowego, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Ale administracja n-k to banda debili, która ma wszystko w dupie, co zresztą potwierdza odpowiedź do motogena.

Swego czasu pałowałem się z n-k w prywatnej sprawie - jakiś debil ewidentnie podszywał się pode mnie, na co miałem dowody - i niewiele wskórałem.

Mam nadzieję, że ktoś ich pozwie za tą akcję i skończy się grzywnami...

Banda, k**wa, kretynów.

Pewnie jakiś frustrat przeżywający kryzys wieku średniego... kupił pewnie "wypasione" Daewoo i stoi w korku... kur**ca go bierze że inni jadą.

Według mnie ten profil założył jakiś gnojek albo (co jest bardziej prawdopodobne) Jakiś dresiarz który wozi sie golfem 3 lub calibrą albo bmw z lpg i wieśniackim tuningiem. I nie może przeboleć że jego zagazowana beta nie idzie i rdza ją wpiernicza. Nie mam problemów z kierowcami samochodów ale jak już są to właśnie jest to ztuningowany rumpel najczęściej z lpg :D

Miejmy tylko nadzieje że ludzie którzy posiadają samochody i czytają naszą klasę będa mieli troche więcej oleju w głowie...Po tych "pokemonach" jak to się zwykło obecnie nazywać wytapetowane nastolatki, które są sporą częscią populacji na NK nie spodziewam się rozumu ale również i prawa jazdy...nie pierwszy debil i niestety pewnie nie ostatni...możemy się kolejny raz rozpisywać nad tym jak ograniczeni są niektórzy ludzie i jak bardzo nienawidzą motocykli ale i tak ta dyskusja będzie prowadzona w gronie motocyklistów więc nic tak naprawdę nie zmienimy poza tym że "popsioczymy" sobie na innych... Tyle ode mnie..

NK dzieci neo w końcu czuje się teraz dumny że NIE MAM konta na NK a z plakatem to ładnie przegięli

http://www.motogen.pl/gfx/motogen/pl/default_aktualnosci/3/453/1/zajedz_droge.jpg

hasło akcji :

Patrz w lusterka. Zajedź drogę. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Edytowane przez baldhead

Krew człowieka zalewa jak czyta takie bluźnierstwa. Jaki kraj budują ci ludzie... tylko krytycyzm przez nich przemawia nic więcej.

Pełna zakłamania, kołtuństwa i pruderii jest odpowiedź administratorów "naszej klasy" skierowana do „motogena” i pokazuje jakie rzeczywiste intencje mają ludzie kierujący portalem "nk". Po tym co napisali jest dla mnie jasne, że liczy się dla nich tylko ilość odwiedzin tej stronki (i z tym chyba u nich coraz gorzej ). Osobiście nie mam konta na „nk” i powoli zaczynam być z tego dumny. A treści przekazywane przez tego nieszczęśnika w profilu „Patrz w lusterka …” ewidentnie wyczerpują znamiona przestępstwa określone w art. 255 K.K. i mam nadzieję, że ktoś z użytkowników „nk” dokona zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa z tego art.

Kontrakcja? Chyba nie potrzebna... Konto tamtego użytkownika jest po prostu prowokacją i do tego mało inteligentną. Żaden człowiek o zdrowych zmysłach nie zaakceptuje czegoś takiego, a kontrakcja? to tak jakby się zniżyć to jego poziomu...

No masakra, poprostu rece opadaja jak mozna takie rzeczy pisac. Powinni zajac sie autorem tych bzdur. Napisz na blogu ze zabijesz prezydenta to zapukaja do Ciebie organy scigania. Ale napisz tak o motocyklistach to nikt nie widzi w tym nic zlego (z wyjatkiem samych motocyklistow). Zgroza...

zawsze będą ludzie niepełnosprawni społecznie, tak jak zawsze będą stereotypy, je*ać to

Kontrakcja? Chyba nie potrzebna... Konto tamtego użytkownika jest po prostu prowokacją i do tego mało inteligentną. Żaden człowiek o zdrowych zmysłach nie zaakceptuje czegoś takiego, a kontrakcja? to tak jakby się zniżyć to jego poziomu...

Dokładnie.. nie ma co sie dać sprowadzić do poziomu głupka bo nas delikwent pokona doświadczeniem....co proponuję : olać..

A może po prostu zgłosić konto jako fikcyjna... albo po prostu raportować je adminowi, skoro mają 14 mln kąt sami nie są w stanie tego bajzlu upilnować...

hehe juz kontrakcja powstała :D

http://nasza-klasa.pl/profile/32079383

Bez sensu ta cała kontrakcja!

Jak to mówią:

"nie dyskutuje się z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" - założycielowi pierwszego profilu już udało się sprowadzić do swojego poziomu.

Lepiej było by się zastanowić nad ambitniejszym sposobem walki z takim postępowaniem.

Edytowane przez kuba

A może po prostu zgłosić konto jako fikcyjna... albo po prostu raportować je adminowi, skoro mają 14 mln kąt sami nie są w stanie tego bajzlu upilnować...

Było zgłaszane przez motogen i w artykule jest też odpowiedzieć adminisratorów NK.

I tak żaden na ulicy nie podskoczy, najwyżej na światłach podjedzie do do osi jezdni i będzie udawał, że nie widzi, na razie ma prawo do tego.

dlaczego my dwukółkowcy mamy mieć lepiej ?? ...:)

ot polska zawiść...stoisz w korku? stój jak reszta, wszystkim po równo, w imię drogowej solidarności

ja nie biorę w tym udziału (w zbiorowej zawiści) , staram się nie prowokować na drodze

co by mnie jaki debil nie potrącił "strasząc" puszką, lecz każdy może mieć słabszy dzień ...

trzymając się tego pierwszy sezon spokojnie minął...

a drugi sezon ?

nie wiem

jak mnie ktoś wk**wi, lub nazwie marchewką

to może wyk**wię z glana lub z bańki w lusterko tak profilaktycznie

pozdrawiam

Marcin

ja popieram popieram w pełni takie zachowywanie ze strony motocyklistów.

Zwróćcie uwagę iż kierowca nawet nie wysiadł z auta aby coś zrobić a pewnie jak motocyklista tak reagował coś mu zrobił. Kilka set takich przypadków i inaczej by mówili o motocyklistach w sumie to tu się mylę było by gożej itak pierd... głupoty itak co to za różnica. A tak jeden z drugim myślę ze najpierw by pomyśleli nim by coś zrobili

Takiie jest moje zdanie lecz ja nie bede stosował osobiście takiej praktyki ... ale moim zdaniem powinna się znaleśc jakaś gruba "cwaniaków nie za 5ka'' i kroić takich baranów na drogach w autach ..

Zastanowił by się jeden z drugim czy warto zajechać drogę czy trąbić na motocyklistę bez powodu bo ktoś ich nie lubu wolał by nie ryzykować okopania swojejgo wy szpachlowanego bmw

co prawda nie wiemy o co poszło ale po zachowaniu motocyklisty musiało być grubo aby tak nerwy puściły nieźle :D

wpisałem coś takiego na tym koncie: "Ciekawe co by mi powiedział jakbyśmy się spotkali twarzą w twarz?" i uwierzcie mi nie chodziło mi żeby zabrzmiało to agresywnie, ale chciałbym pogadać z takim gościem, z ciekawości co to za typ:) a tu po paru dniach jakiś tym razem chyba agresywny chociaż może źle odbieram:) wpisik na moje konto:) http://nasza-klasa.pl/#profile/24738 pana marka prykopiuka:) http://nasza-klasa.pl/#profile/16670595 . Napisałem mu parę przemawiających do rozsądku wiadomości, ciekawe czy się odezwie?

Nie mam profilu na NK więc wszelkie konwersacje mnie omijają. Niemniej mam takich gości w poważaniu, a jak się taki cwaniak na drodze zjawi to bardzo chętnie za nim pojadę. Jak ktoś to powiedział - mam przyjaciela na takich gości...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.