Skocz do zawartości

Utrudnij Życie Motocykliście, Czyli Załóż Profil Na N-K

Blink
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Adam jak widać kolo jest twardy na fotce ... i duży ale daleko od ciebie

'Niue ważne co napiszesz i co będziesz miał do przesłania danej osobie nie którzy itak odbiorą to negatywnie .. zapodaj co ci odpisał i co ty mu napisałeś

Może troszeczkę chaotycznie to napisałem bo byłem troszeczkę zdenerwowany, może dałem się podpuścić:) ale jakoś nie trawię takich gości a i nie lubię odpuszczać w takich sytuacjach bo nie chcę spotkać takiego pajaca na drodze.

1.

a kto ty jesteś człowieku, że mi grozisz? w porównaniu do ciebie nie chodzi mi o przemoc tylko o wytłumaczenie temu komuś co on robi i uświadomienie mu jak się będzie czuł w takiej sytuacji. Widzisz nie wszyscy chcą się od razu bić a tym bardziej zabijać innych. Ale jak trzeba to i drugiego policzka nie nadstawię. zastanów się następnym razem co piszesz??

Pozdrawiam i życzą rozsądku na drodze

2.

a tak z ciekawości to ty jesteś za tym manifestem?? paru ludzi w krakowie i warszawie mam to może podejdą pogadać pokojowo?? masz ochotę to podaj adres!!

3.

Już może ostatnia wiadomość,. Myśli pan że każdy z nas to wariat? i tylko wśród motocyklistów tacy są? a ilu ginie od pijanych kierowców samochodów, od wariatów w BMW? pod wrocławiem zginęło 4, 5 w szpitalu bo kierowca w śnieżycę zapitalał 100 i co był oki? a ratował ich mój znajomy który jest instruktorem gopru i śmiga na moto, szkoda że go wcześniej nikt nie zepchną z drogi nie mósiałby później tego przeżywać (uratował w swoim życiu kilkadziesiąt osób, ale po co ma żyć skoro jest motocyklistą) teraz niedawno 5 młodych zginęło bo jeden chciał pokazać że ma najszybsze auto w okolicy! parę lat temu kierowca samochodu zabił motocyklistę, który dojeżdżał do pracy codziennie, spokojnie jak pożądny obywatel, chciał go tylko nastraszyć, tak to komentował zaraz po wypadku, ale później się wyparł i dostał marną karę za spowodowanie wypadku, ale to było sprawiedliwe bo przecież trzeba zajeżdżać motocyklistą drogę!!!

jeszcze raz pozdrawiam i nie chciałbym spotkać pana na drodze, dlatego, że się boję takich ludzi jak pan i chcę żyć, bo mam dla kogo!

Adam... ja wiem, że czasem, aż się prosi o wytłumaczenie paru podstawowych rzeczy na paru konkretnych przykładach, ale jest zasada:

"Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem..."

IMO tutaj ta zasada spisuje się idealnie.

I pamiętaj:

Idiot.jpg

:D

Swiete slowa Marqs (pozdrowienia dla babci) :)

Facet podany przek kolege wyzej jest ...windykatorem.

Nie dziwi mnie fakt ze nieco sfrustrowany.

Jak bedziesz mial ten adtres to chetnie mu wysle nerwosol :)

Zawsze zastanawiały mnie argumenty takich ludzi ... zawsze lubiłem debatować w pracy i polemizować z przeciwnikami motocyklistów.

Był jeden słuszny argument bo puszka bezpieczniejsza

A ja na to .. jak wpadanie w jego bok przy 200 to nie wiem na ile będzie w aucie bezp. i przeważnie na tym dyskusja się kończyła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.