Skocz do zawartości

Kamerka Motocyklowa (Nie Na Kask)

Gość igorcios
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pytanko: Czy istnieją kamerki które można jakoś przypiąć do kurtki? Mam kask HJC IS-16, z suwakiem do wysuwania ciemnej szybki, i nie da się tam zainstalować kamerki. Szperałem w necie, ale nie mogę nic takiego znależć. Mam nadzieję że istnieją, bo niechcę innego kasku :mellow: . pozdro

A nie myślałeś o zamontowaniu na moto kamerki/aparatu...jeżeli chodzi o mocowania do kurtki to nie wiem czy coś znajdziesz, wszystko jest albo do moto albo na kask...chyba że troche pogłówkujesz i zrobisz jakiś własny patent :) to oczywiście sie potem pochwal...

Wydaje mi się, że pozostaje własny projekt i wykonanie :D ewentualnie można kupić za dwie dychy takie coś, myślę, że da radę na baku Bandyty a jest dość giętki.

Statyw za 25zł

Poszukaj pierwszego lepszego patrolu z videło rejestratorem, Jest ich sporo. Oni napewno cie nagrają. Tylko taki videoclip kosztuje. I to nie są tanie rzeczy :D

Poszukaj pierwszego lepszego patrolu z videło rejestratorem, Jest ich sporo. Oni napewno cie nagrają. Tylko taki videoclip kosztuje. I to nie są tanie rzeczy :D

Sorry za :offtopic: ale... jebłem ze śmiechu :takaemotka:

Wydaje mi się, że pozostaje własny projekt i wykonanie :D ewentualnie można kupić za dwie dychy takie coś, myślę, że da radę na baku Bandyty a jest dość giętki.

Statyw za 25zł

Nawet nie próbuj, szkoda kaski. Chyba ze motocykl będzie stał w miejscu, to tak :)

Jest taka kamerka Veho Muvi DV

muvi.jpg

Kupiliśmy sobie ostatnio z Krakusem po takiej z dodatkowym extreme sport packiem

pack.JPG

który pozwala na mocowanie w różnych dziwnych miejscach. Kamerka jest niesamowicie mała, nagrywa w VGA 25fps. Max 8h (na 8GB karcie), czas życia na baterii to ok 3h.

Filmiki z niej wyglądają tak:

http://www.youtube.com/watch?v=nB98eFvKwxo

Raz mnie nagrali! Niemcy na autostradzie pojechali za mną - zwężka, ograniczenie do 60km/h...ja miałem 128km/h. ale nie dali mi nagrania..tylko mandat 125euro :(

Masher...DZIĘKI!

Edytowane przez JackRM

Mam tę kamerkę Veho Muvi DV. Jak chcesz zobaczyć jak mi wychodzą filmiki kręcone spod szyby kasku to możesz wejśc na mój profil na Youtube: wpisać nick multinexia i coś sobie obejrzeć (z wyjątkiem filmu o gs) np.

kręcona właśnie tą kamerką

Dziś 9.03.2010, znów jest ta kamerka z zestawem extremalnym w super promocji za 199 +27 przesyłka, więc jak ktoś jej szuka to polecam - normalna cena ~550-600zł

http://www.ibood.com/pl/pl/

Gość sprzedaje na allegro bo nakupował na iBoodzie wcześniej ;)

Fajny dobry sprzęcik i jakość nagrania też ok - jak najbardziej godny polecenia

Dziś 9.03.2010, znów jest ta kamerka z zestawem extremalnym w super promocji za 199 +27 przesyłka, więc jak ktoś jej szuka to polecam - normalna cena ~550-600zł

http://www.ibood.com/pl/pl/

Kupione, zobaczymy, ronda będę nagrywał.

Dookoła.

Kupione, zobaczymy, ronda będę nagrywał.

Dookoła.

Hehehe :D

No ja też kupiłem... chyba... bo coś ten ibood nie pokazuje mojego zamówienia, ale kasę z karty mi ściągnęło... :/ pożyjemy zobaczymy.

Edit:

Ile do Was szła przesyłka z ibooda? u mnie jest tydzień po zakupie i status jest tylko, że zapłacono, czyli nawet jeszcze nie wysłali? miało być 1-7dni... Napisałem do BOKu, zobaczymy co powiedzą.

Edytowane przez VooR

• 3 weeks later...

Mnie się akurat dzisiaj o tym przypomniało jak kurier podjechałem pod bramę.

"Gdzie jest k**wa moja kamera?"

I dziś przyszedł @, że właśnie ją wysłali.

I dziś przyszedł @, że właśnie ją wysłali.

No mi też taki mail przyszedł, zobaczymy kiedy kurier przyjedzie.... kurna tak to bym ją jutro wypróbował od razu a tu pewnie dupa byndzie...

Witam. Pytanko: Czy istnieją kamerki które można jakoś przypiąć do kurtki? Mam kask HJC IS-16, z suwakiem do wysuwania ciemnej szybki, i nie da się tam zainstalować kamerki. Szperałem w necie, ale nie mogę nic takiego znależć. Mam nadzieję że istnieją, bo niechcę innego kasku :mellow: . pozdro

Allegro

Może nie do kurtki ale ogólnie na klatke piersiową. Niestety pasuje jedynie do kamerek firmy Go Pro.

Pozdrawiam

Kamerka dotarła do mnie dzisiaj :)

Jak na takie małe bździdło naprawdę solidna jakość obrazu. No i całkiem nieźle spisuje się w niedoświetlonych pomieszczeniach - daje to szansę na to, że nocne przejażdżki nie wyjdą na filmie jak kupa. Jakość wykonania kamery i akcesoriów bardzo dobra.

Do extreme sports packa przydałaby się instrukcja obsługi - mnogość pasków i mocowań więcej niż zadowalająca. Nawet do ściany można przykręcić jak ktoś ma ochotę. :P

Niech już pogoda w końcu będzie! :)

PS. Pit, dostałeś info, że za opóźnienie będzie kod na przesyłkę gratis? Jeśli tak to dostałeś kod?

Nie dostałem kodu, a miałem dostać, kamerkę za to dziś dostałem i jestem zadowolony, jak za takie pieniądze super zabawka.

Pierdół tyle jest, że chwilę mi zajęło dojście do tego żeby to zamocować na desce. Przymocować ją można do wszystkiego.

http://www.youtube.com/watch?v=3pLvi5E6U6g

pit akcja z pierwszy sekund filmu zajebista:D zrobilbys temu wystajacemu panu mini z tego forda:D:D:D piona!

No i się napaliłem !! Wlazłem na allegro... ale ręka mi zadrżała nad przyciskiem Kupuj... Szybko wpisałem w wyszukiwarkę "Gmole bandit" i szybko je zamówiłem :) Chyba sa bardziej przydatne niż kręcenie filmów :) Ale kamerka też będzie moja :D

Pieprzyc gmole - bierz kamerke :-)))

PS

zareklamowaliscie kamerke zajebiscie. Dajcie link. taki tani do kupienia...

Da sie jakos wyswietlic to co pokazuje? jakis mini ekranik chociaz....

A jakies inne zastosowania? da sie cos innego sensownie nakrecic??????

jj