Skocz do zawartości

[Ps3] Gran Turismo 5 - Liga Pbc

VooR
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

F40 rzeczywiscie padaka..

Jak padaka? Przecież to niesamowicie szybka bryka! Prowadzi się trochę nerwowo, ale czas ma bardzo dobry. Tak samo jak Countach 25th Anniversary (on ma czas np. na Deep Forest porównywalny z Gallardo. :)

Zróbmy poza rozgrywkami online też ligę czasową.

Podajesz:

-tor

-opony

-min. wagę

-maks. moc

ewentualnie

-tor

-opony

-samochód (tutaj właściwie tylko salonowe zaraz po kupnie, by były same)

I następnie każdy podaje swój czas :)

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Majki

24

• VooR

16

• ZaQaZ

10

• chriss

9

Top Posters In This Topic

Jestem generalnie na tak, ale dajmy sobie może jeszcze trochę czasu - ja poza wczorajszym graniem grałem może ze 3-4h, więc nie czuję się jakoś wymiataczem specjalnie ;)

A poza tym co online, to online - można się poprzepychać i pośmiać ;) (tak jak wczoraj np. MaxiKaz jak mnie wyprzedził lecąc w poślizgu i prawie dachując) :)

no możesz po kablu podłączyć

ze 30m by go trzeba, zęby ładnie nim zejść, stąd pytanie, czy nie ma opcji FiFiRiFi (WiFi, albo innej "nowire")

ale o co chodzi? Przecież PS3 ma fifirifi

Kiedy gramy misiaczki? :)

Dobre pytanie, coś spadło ciśnienie. Dzisiaj nie pogramy, bo mecz jest (a przynajmniej ja mam zamiar oglądać).

Proponuję jutro, czyli czwartek o 21. Pasi?

dla mnie git :) dzisiaj też mogę

pykniem coś dziś? jest kto chętny?

ja mam teraz PS w innym pokoju i jest gorzej z dostępem :/

behehehhe, tośmy pograli widze

Edytowane przez Majki

to może ja się skuszę :P

nick: donvictorio

Voor i Majki chyba już zaprosiłem, narazie jednak pykamy z Nikamo w La Noire, jak skończymy to możemy się pościgać :P

Panowie, trza się na konkretny dzień i godzinę ustawiać, bo inaczej dupa zimna... Mi też ostatnio jakoś się nie składało :(

oki nick jak na starym forum: biker6_2007

jak dodać znajomego?

Mam pytanko śmigacie na fajerze czy padzie.

Porzyczyłem od kumpla g25 i kiepsko mi wychodzi chyba nie kumam tej gry do końca.

Mieliście problem ze zdobywaniem licencji kończąc chociaż na sreberku.

I czy macie już wszystkie licencje zdobyte?

Mam pytanko śmigacie na fajerze czy padzie.

Porzyczyłem od kumpla g25 i kiepsko mi wychodzi chyba nie kumam tej gry do końca.

Mieliście problem ze zdobywaniem licencji kończąc chociaż na sreberku.

I czy macie już wszystkie licencje zdobyte?

W tej grze jezdzi sie inaczej niz w pozostalych tego typu ścigawkach (nfs, colin itp). w zasadzie to jest jedyna gra w ktorej naprawde trzeba hamowac, bo jazda po bandach sie nie sprawdza ;)

Zdobywanie licencji na brąz występuje już za pierwszym razem, na srebro często muszę powtórzyć, a na złoto to różnie bywa,czasami przychodzi łatwiej, czasami po 10 próbach wciąż brakuje 0.015 sekundy... zależy od rodzaju ćwiczenia.

Osobiście jeżdże na padzie, ale jestem total amator więc nie wiem na czym byłoby najlepiej i swoją drogą chętnie posłucham wyjadaczy w tej sprawie

Licencje brąz bez problemu, srebro po mniejszym lub większym wysiłku, złoto tylko w niektórych. Jeżdżę na padzie, szkoda mi siana na kierę i nie bardzo mam ją gdzie zamontować.

Co do zaproszeń do znajomych - Ty też możesz wysłać jeśli znasz nick. Z poziomu konsoli, a nie gry oczywiście.

Licencje brąz bez problemu, srebro po mniejszym lub większym wysiłku, złoto tylko w niektórych. Jeżdżę na padzie, szkoda mi siana na kierę i nie bardzo mam ją gdzie zamontować.

Co do zaproszeń do znajomych - Ty też możesz wysłać jeśli znasz nick. Z poziomu konsoli, a nie gry oczywiście.

Chłopaki, pozwolę sobie na mały OT, chodzi mi czy w strzelanki (np. battlefield) gracie też na padzie? niedługo przymierzać się będę (wspólnymi siłami z Nikamo ;P do zakupu tejże giery ale średnio sobie wyobrażam po 15 latach strzelania myszką przejście gałkę w padzie...

Jest ciężko na padzie ze strzelankami, w single-playera jeszcze jakoś idzie, ale w grach multi gdzie idziesz na wynik nie osiągniesz takiego poziomu jakbyś chciał jeśli całe życie grasz na myszce. Przynajmniej ja tak mam, więc odpuszczam BFy i inne MW. Jak będę chciał postrzelać po necie, to kupię sobie kompa, co to uciągnie. ;)

może zagramy dzisiaj w końcu? :)

jestem na tak

Potwierdźcie zaproszenie, to i ja zagram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.