Skocz do zawartości

Tylny Błotnik

Gość Woytec
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W zawiązku z tym że urodził sięw mojej głowie pomysł pozbycia się tej części błotnika na której zamocowana jest tablica rejestracyjna kieruję do was pytanie... jak odkręcić cały tylny błotnik... może jakiś manual albo fotki gdzie są umieszczone śruby i jak się do tego zabrać... mam nadzieje że nie musze demontować koła :)

Jeśli macie u swoich bandziorach przerobiony tylny błotnik z dodanym mocowaniem tablicy i kierunkowskazów chętnie zobaczę fotki :) generalnie planuje zakupić uniwersalne mocowanie tablicy na allegro (około 40zl) i na podstawie tego wymodzić sensowne rozwiązanie...

i będziesz miał plecy w błocie - ale do rzeczy. Jeśli chcesz to wywalić tył to od spodu masz kołki(wciskasz środek), pod siedzeniem śruby i musisz dodatkowo odkręcić rączke. Reszta jest na wcisk po bokach. Później odkręcasz lampe i masz kilka widocznych śrubek. Błotnik wyciągasz. A tym momencie możesz to rzeźbić, albo kupić wypełnienie zadupka -estetyczniejsza jest opcja nr2. No i przy rzeźbie woda Ci będzie lecieć

Jak chcesz wejdź se w moja galerie i tam masz fote na której widać jak ja mam to zrobione. Błotnik jest troche przyciety ale jednoczesnie nie mam zachlapanych pleców :)

Ja zimą zdjąłem bak zadupki, odkręciłem błotnik wziąłem pod pachę i pomaszerowałem z nim do wanny :D po kąpieli linijka w dłoń i ołówkiem naniosłem linie od początku chlapaka i poprowadziłem tak aby przechodziły na styk przy wgłębieniu kierunkowskazów. Opierd*liłem brzeszczotem, wykończyłem pilnikiem i mój bandzior ma teraz sexi dupkę. Na plecy nie chlapie(przynajmniej na moje hehe) oto kilka zdjęć, niestety tylko efekt końcowy, z przebiegu pracy nie mam..

blotnik1.jpg

blotnik2.jpg

blotnik3.jpg

Edytowane przez kornikbp

dzieki za informacje... moze faktycznie docięcie go pod odpowiedni wymiar to calkiem fajny pomysl... mam jeszcze kilka dni mrozow zeby cos sensownego wymodzic :)

dzieki za manuala i za pomysly... przetrawie... zrobie i sami ocenicie... moze w Czewie? :)

Witam.

Twardy jestes... :D Pod kolami widze lod i snieg.... niedlugo bedziesz klamek szukal :D

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.