Skocz do zawartości

Gry Pc - Multiplayer - Kto Gra ?

Gość hajdas
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Idąc tropem chłopaków bawiących się na PS3 pomyślałem czy przypadkiem ktoś nie śmiga w coś ciekawego gdzie można pograć na multi ma PC ?

do połączenia się w trybie lan jest fajny program http://www.gameranger.com/games/ który obsługuje naprawdę spooooro gier

Mi do głowy z dobrych gier przychodzi tylko GRID ale może ktoś ma coś ciekawego zaproponuje i się uzbiera kilka osób żeby pograć ? pozatym skoro PC to zostaje jeszcze wieeele innych gier oprócz wyścigów

Sprobuj w serie Medal Of Honor. :) Najfajniej sie gra w pierwsza wersje Allied Assault. Mega duzo graczy na calym swiecie, lacze sie przez GameSpy

pzdr

MOHAA to były złote czasy rozpierduchy w necie.. Szkoda, że tak dawno minęły..

niedługo Diablo 3 wyjdzie to można będzie zrobić forumową bandę do rozpierduchy...

battlefield 3 juz do mnie leci wiec o to ze sam gdzies pogram mnie nie martwi po prostu chodzilo o to zeby pograc w gronie pbc jak chlopaki na ps3

Warhammer 40k

niesmiertelny cs liga PBC?? :D

kiedyś grałem chwile w CS'a ale bardziej podszedl mi Source albo Condition Zero dokładnie nie pamiętam :P ale jestem w stanie sciagnac zeby pograc :D

widać, że zima w pełni :D

w zeszłym roku graliśmy tu na forum w Q2 trochę, ale to było może kilka rozgrywek. Potem nikomu sie juz nie chciało/nie było chetnych :P

a w WarRocka nikt nie sieka?

Też łoiłem swojego czasu w CsS'a. Na esl a nawet miały być zawody w Poznaniu ale team niestety nie doczekał :( Ale koszulki i server od sponsora były :D Obecnie Warcraft3 DotA (garena) :)

Ja od kilku miesięcy męcze Battlefield 3 -> http://battlelog.bat...ser/buliczekPL/

Często jestem online, więc jak ktoś ma ochote, to niech śle zaproszenie i wbija :)

Przed BF3 ciapałem w Call of Duty MW2, a jeszcze wcześniej battlefield bad company 2 i stary battlefield 2. :)

Już dawno nie grałem w gre single player, skacze tylko między multi. Chociaż, że teraz czekam naMass Effect 3, grałem w demo i bedzie doooobrze :)

Edytowane przez l_bulix_

spoko jak tylko dojdzie paczka z Bf 3 napewno podeśle zaproszenie (powinna być najpóźniej jutro)

SWAT4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

od biedy batka moge instalnac albo i coda4.. ale nie wiem czy mi net wyrobi bo jednak za fajnie to ja ni mam w tym lesie. a Swacik to bez problemu.. :P

SWAT to tylko w zgranej ekipie bo FFA to jest bez sensu przy tego typu grze , za duzy bałagan

Edytowane przez lucas

co to FFA? ;p

no zgrana zgrana :D

A gdzie tam!

Jedyna zarąbista sieciówka to DDO! :vampire:

Ja tam jestem za CS'em....na steamie pykam czasem.

dobra to może zrobić tak żeby każdy coś zaproponował zrobi się ankiete i wyjdzie szydło z worka, ;p wg mnie CS o tyle dobry że każdemu na 100% ruszy

Ja za studenckich czasów grałem w Queja1 a potem w Americas Army aż zrobili taką grafę, że mój komp tego nie udźwignął.

A gra ktoś w Fifę (FIFA12)? :) Jak by było parę osób można by było jakąś PBC MASTER LEAGUE stworzyć? :)

Edytowane przez wojni

a da się przez neta na piracie? XD

EDIT. wieczorem jak wroce zainstaluje fife 12 i jakiegos cracka na multiplayer i się ogarnie

dla chętnych dodam że ssam cracka stąd

http://www.youtube.com/watch?v=oySiWRhPVhw

link do cracka w komentarzach na jutube

a gierkę http://torrenty.org/.../627217_13.html

lub jak ktoś niema konta to http://depositfiles....files/3zfmroy9p

Edytowane przez hajdas

Podobno jest do tego jakiś program ale akurat w tym roku mam org i się nie interesowałem tym:D

Edytowane przez wojni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.