Skocz do zawartości

Gry Pc - Multiplayer - Kto Gra ?

Gość hajdas
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

WoW na polskim serwie Andeeria albo Nexus.

Ewentualnie B3 :)

WOW to gra od której bym nie odszedł :P a tu chodzi o coś w co można usiąść na godzinke dwie.. no może na nocke :D aktualnie oczuje na BF 3 originał więc też mogę na multi postrzelać :P

do głowy przychodzi mi z takich dość popularnych CS 1.6 (na allegro za dyche można cd key oryginalny kupić) FIFA 12 info podrzuciłem wyżej, BF 3 ale to już trzeba oryginał mieć

ja jestem w stanie nawet zakupic tego cs'a tylko właśnie.. żeby sie ludzie zebrali na to :P

może przez hamahi?

Css jak najbardziej. Panowie tylko po co laczyc sie np przez hamahi skoro bedzie nas np tylko 6osob? Nie lepiej razem w polaczeniu przez skype wbic sie n a jakis serwer gdzie juz pare osob gra?:)

co to FFA? ;p

no zgrana zgrana :D

To tryb gry multiplayer:

Free For All

Fifa 12 to nowa generacja. Na kompie poraz pierwszy wygląda tak jak na konsole. Inne zachowanie piłkarzy itd. Ciężko się "cofać w rozwoju":)

moze Unreal Tournament? kazdemu pojdzie a na wersji z netu lata bez zadncyh krakow itp

serwerow tez duzo

Jeśli CSS to dawać na steama. Nick: Conorian

:)

a ja bym proponowal sie wkoncu dokladnie dogadac co komu pasuje moze po prostu zrobic ankiete ? :D kurde zdecydujcie sie bo bym sobie zagral na multi -_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.