Skocz do zawartości

Konkurs Fotograficzny Na 100 Lat Suzuki

JackRM
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno ze zdjęć które wygrało.Na swoim ślubie też tak zrobię :)

. img_9527.jpg

poza tym jeszcze 2 nominowane

wyscig_2006.jpg

dscn5477.jpg

Edytowane przez Rabus

Zdjęcie musi uchwycić to coś i być nie banalne oraz w tym przypadku ważne zapewne dla producenta jest by był gdzieś napis Suzuki... Mogą być heehhe :lol:

Zdjęcie nr 1 to według mnie zwykła fotka - nic szczególnego, drugie jest zajebiste - pytanie tylko kto je robił, bo napewno nie kierowca :D, no a trójka to porażka bo w ogóle nie wiadomo o który motocykl chodzi - reasumując - majn is de best ;)

Jak mi przyjdzie przesyłka powiem:)

A widzicie to "rozstąpienie" wody na 2 zdjęciu...jest kawałek przed przednim kołem....dlaczego?? Ogólnie chyba jak koło jedzie do przodu to rozbija wodę w miejscu gdzie się z nią styka a nie 10 cm z przodu...

A widzicie to "rozstąpienie" wody na 2 zdjęciu...jest kawałek przed przednim kołem....dlaczego?? Ogólnie chyba jak koło jedzie do przodu to rozbija wodę w miejscu gdzie się z nią styka a nie 10 cm z przodu...

Tez sie nad tym zastanawialem. Moze to woda z opony chlapie odrobine przed i powoduje rozbryzg? albo ped powietrza, chociaz watpie.

może photoshop :P

Bardzo niewykluczone, ale ja jakbym robil w photoshopie to bym tak zrobil, zeby nie bylo nic podejzliwego i zeby bylo mega realistycznie.

Trzeba dobre brushe pobrać do photoshopa,część wie o co chodzi:) 2 proste przykłady B)

123bt.jpg

234v.jpg

20040506bikepics1460158.jpg

20040506bikepics1460158.jpg

PS Masher dostałeś już przesyłkę??

Edytowane przez Rabus

Dokładnie...nie wysyła się zdjęcia na konkurs które zionie photoshopem...cóż...tajemnice aquaplaningu są niezgłębione..:D

Mylisz się :-(

Teraz wszystkie zdjęcia wysyłane na konkursy są edytowane w jakiś aplikacjach... Wyostrzenie, rozjaśnienie itp. - to normalne...

Skoro robi się zdjęcia cyfrówką która sama w sobie już może "obrobić" zdjęcie to zaciera się granica między dobrze zrobionym zdjęciem a jego obróbką.

pozdrawiam

jj

Właśnie nie dostałem, ale czytałem w regulaminie, że przesyłki wyślą do 12 grudnia chyba.

Przyszła właśnie mi przesyłka, plecaczek zajebisty, koszulka męska też ale damskiej już nie ma a tą obiecałem już plecaczkowi, w zamian za nią smycz........

Edytowane przez Rabus

Ja też dostałem dziś przesyłkę od Suzuki.

Chciałem pokazać wam plecak, który był jedną z nagród (dodatkowo koszulka i smyczka GSXR - ta ostatnia będzie na konkursy :))

Według mnie jest super i bardzo dobrze przemyślany. Poza wielkim logiem Suzuki (+10 do lansu) plecak posiada kilka udogodnień.

Całość wygląda tak - jak widać paski odblaskowe świetnie sprawdzą się po zmroku.

4155212724_63944a0a03.jpg

Kolejnym fajnym rozwiązaniem jest ukryty w górnej kieszonce pokrowiec przeciwdeszczowy zamocowany na gumowej taśmie - dzięki czemu nigdy go nie zapomnimy i w razie deszczu po prostu zakładamy całość i ściagamy wbudowanym ściągaczem.

4155213238_e0399b50ca.jpg

Plecak jest bardzo pojemny choć na taki nie wygląda - dodatkowo można go sporo rozszerzyć dzięki wbudowanemu suwakowi

4154453029_995e94a5a6.jpg

W środku znajdziemy główną przegrodę, drugą zapinaną na suwak i małą kieszonkę w daszku. Całośc może pomieścić sporo rzeczy, facet zapakowałby się spokojnie na 2-3 dni :) U mnie np wchodzi mały laptop, sniadanko i jest jeszcze full miejsca.

4154453415_2be00a4b5e.jpg

Całośc bardzo ładnie przylega do ciała, dziś przetestowałem go w czasie jazdy i nic nie furkocze ani nie powiewa - generalnie plecak wygląda jak garb w kombinezonie więc areodynamika jest super.

4154472493_37e68bdc58.jpg

Prawdopodobnie można go kupić w Suzuki więc dla tych co nie wygrali go w konkursie - POLECAM!

a jeszcze jedno gdzie jest woda z koła która spływa z opony i leci na kolana nogi buty ? na wyskości przedniego błotnika z tyłu ?

ten plecak to jak garb w kombinezonie :P słit !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.