Skocz do zawartości

Aff

Gość tasior
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

W Warszawie się nie orientuje, ale pewnie jest tam kilka stref zrzutu. Ja mimo, że z Krakowa to wybrałem sobie Wrocław - Olimpic Skydive. Ew pomyśl o Słowacji - piękniej widokowo a cenowo w zasadzie podobnie ;)

ja robiłem, ale nie w PL, jeśli Wawa to Chrycynno... www.skydive.waw.pl strefa jest jeszcze w Piotrkowie Trybunalskim i Ostrowie WLKP.

jeśli masz jakieś pyt, wal na PW

Szkoła SKYFUN Nowy Targ, nie wiem jak kurs, robiliśmy tylko skok w tandemie ale i tak było zajeb...cie.

jeden forumowicz - łajza - skaka czasem z taka szmata w plecaku pod warszawa , w strone Nasielska . przy okazji - pierwsze urodziny PBC organizowane byly wlasnie w hangarze skoczkow na polu startowym

Witam, mam pytanko, czy ktoś robił może kurs aff (skoki) i może co polecić. Pzdr

Jak byś chciał się dowiedzieć do kogo najlepiej w wawie uderzyć, albo w Piotrkowie, albo w Przasnyszu w temacie AFFa, to pisz śmiało. Co prawda ja skończyłem skakać w zeszłym roku, ale znam wszystkich (chyba) :zeby3: uznałem że 2500 skoków styknie :jump: przynajmniej na obecną chwilę.

PS Jako łajza, to mnie tam nie znają. Instruktor spadochronowy JP126...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.