Skocz do zawartości

Wszystkiego Naj Panowie :)

Amfi
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

By ten sezon przyniósł masę pozytywnych wspomnień, moc wrażeń i miłych niespodzianek.

Wyrozumiałej drogówki, pomyślnych wiatrów, czytelnych drogowskazów, taniej benzyny, przyczepnego asfaltu, gumowych barierek.. Samych słonecznych dni.. podwyżki w pracy i zdrooooowia by móc się w pełni cieszyć sezonem!

Suzuki_Girl_3_by_CreativeInspirations.jpg

:rolleyes:

Najlepszego Panowie!!

Hehe.. dzięki :)

Dzięki!

Ktoś jednak pamięta ;) patrząc na serwisy internetowe, np. onet rzucają się w oczy teksty "Ranking najtańszych sklepów", "Top 7 sposobów na płaski brzuch i... nie tylko", "Czarny czwartek Krystyny Jandy: itp. :) o tym że faceci jakieś niby "święto" mają to nie warto nawet pisać hehe, nawet nie chcą przypominać...

Dzięki, dzięki...

również życzę Wam Panowie wszystkiego naj!

31CruiserCustomCycleandSexyHotHarle.jpg

dzięki, jakie ładne te "motocykle" na fotkach :D

Dziewczyny, ale mam nadzieje, że wy tu swoje zdjęcia wrzucacie?:applause: dzięki dzięki

Dzięki i wzajemnie!

dla mnie to już drugie życzenia ,tylko drugie <_< ale najważniejsze że sa dzięki wielkie ;)

Jeszcze zdaze podziekowac za zyczonka w dniu dzisiejszym :)

Nie rozumiem wogole po co to piszesz tutaj..jest temat z zyczeniami tak ? no tak..ktos składa zyczenia, ktos dziekuje..na tym to polega, jesli Cie to nie interesuje..nie czujesz sie facetem, to przeciez nikt Ci tego nie wypomni baa nawet nie zwroci na to uwagi..wystarczy to przemilczec i tyle, a tak wogole to pod spam mi to podchodzi

Ja też bardzo dzięki. Fajnie że dziewczyny pamiętają :cmok2: Właśnie skasowałem moto i siebie, sory że tu piszę ale nie chce mi się gdzie indziej. Uważajcie na piasek na drodze. Pozdrawiam wszystkich. A życzenia zawsze są miłe. :piwo:

Edytowane przez Å‚ajza

Ja też bardzo dzięki. Fajnie że dziewczyny pamiętają :cmok2: Właśnie skasowałem moto i siebie, sory że tu piszę ale nie chce mi się gdzie indziej. Uważajcie na piasek na drodze. Pozdrawiam wszystkich. A życzenia zawsze są miłe. :piwo:

Cały jestes ? skoro piasek to nawet nie musze pytac co sie stało..lipa, 3maj sie łajza i wracaj do zdrowia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.