Skocz do zawartości

Komisja Europejska

Gość Pkuczek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

ej no to jest bez sensu...

to co mam 2 swiece wyjac ?? :angry:

100KM to juz maja spocone Fazerki na dojazdy do pracy..

A ja tam 100KM jeszcze długo nie przekroczę, chłopy producenci podniosą wrzawę. Słusznie w artykule piszą o autach. Poza tym 100KM w moto to już można zdrowo zapierdalać. Mój ma 85 i 2paki przekroczy. Więc moc tu nie ma nic do rzeczy.

Edytowane przez Marqs

Heh lekka przesada...

"Na razie ograniczenia mocy motocykli do 100 KM (74 kW) obowiązują we Francji." - ciekaw jestem, jak to u nich przeszło, w sumie Francuzi zawsze byli dziwni, no ale że dali sobie to wcisnąć?

btw. Czyli pozostanie rejestracja motocykla w Szwajcarii albo w Kongo?

Jak dla mnie to nie przejdzie, będzie za duży sprzeciw producentów i użytkowników jednośladów.

Marqs jak to zrobiłeś, że Twój Bandit ma 85KM, jak seryjnie było 78KM? :P

Edytowane przez Konrad

(...) jak seryjnie było 78KM? :P

No właśnie... seryjnie :D Poza tym w dowodzie mam wpisane 63kW co po przemnożeniu przez 1,36 daje 85.

"Na razie ograniczenia mocy motocykli do 100 KM (74 kW) obowiązują we Francji." - ciekaw jestem, jak to u nich przeszło, w sumie Francuzi zawsze byli dziwni, no ale że dali sobie to wcisnąć?

We Francji ten przepis obowiazuje juz od 1986r a wtedy malo ktore moto mialo 100KM ;)

BTW. widac ze w motogen sezon ogorkowy na calego.

Skopiowali chlopcy artykul z motoblog.it :

http://www.motoblog....potenza-rivisto

tyle ze z 29 kwietnia zeszlego roku :lol:

Raz że to nie wejdzie, nie ma szans. Dwa to producenci pewnie będą jeszcze mieli coś do powiedzenia w tej kwestii a trzy to gdyby się komisji coś poprzewracało w głowach i by to przeszło to prawo nie działa wstecz więc byłby pokaźny rynek motocykli z 2 ręki:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.