Skocz do zawartości

Jaką Puszką Jeździsz - Twoja Prywatna.

Jocker
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Audi A4 Avant 2,4 V6, tiptronic, rocznik 1997.

• Odpowiedzi 149
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

5

• diabelok

4

• Cielak

6

EZT EN-57

Metropolis Alstom

Seria81

13N

105Na

czasami sporadycznie 116Na/1

EZT EN-57

Metropolis Alstom

Seria81

13N

105Na

czasami sporadycznie 116Na/1

Sporawe te puszeczki :D

A ja spełniam swoje marzenia i Audi A6 z 2001 roku zamieniłem na BMW 735i (E38) z 1999 roku.

Marzyłem o tym aucie i kupiłem z zepsutym silnikiem. 4 miesiące go remontowałem wieczorami i jeździ. Przez 1,5 roku zrobiłem 70 tyś kilometrów bez awarii. Teraz ma 430 tyś kilometrów i zacznę się rozglądać za czymś innym jak pól miliona pęknie :)

post-353-1269728589,5092_thumb.jpg

Prywatnie Mercedes 300CE 24v 92r.

Mercedes+Benz+300+CE+AMG.jpg

Czasami pożyczam od rodziców: saab 93 2.2TiD 2000r.

saab_9_3_1_8.jpg

Do końca zeszłego roku miałem to 1,5 benz

1.jpg

A teraz na spółe z tatuśkiem jeździmy tym 1,4 benz

nissan-pulsar-sunny.png

Moja Ładziana była biała i stuknięta lekko w przód a Nissan jest taki ja ten ze zdjęcia tylko bez alusów.

Edytowane przez Ezekiel

Prywatnie renault clio 2 1,4 16v- ale ujeżdża go żona, ja mam służbowego passata 2.0 tdi 2008 rok,

ja próbuje sprzedać Astrę II kombi 1.7 DTI, bardzo ekonomiczny diselek spalanie w mieście poniżej 6ltr/100km!! a jakie nowe to się jeszcze zastanawiam, na pewno kombi i na pewno diesel!! :)

• 1 month later...

BMW e36 318is benz + podtlenek LPG coupe 92' - w takcie rozwodu ;) , planuję Galanta po 97' 2,5 v6 benz. :rolleyes:

Galant fajny wózek:)

FORD EXPLORER 5.0 V8 ALL WEEL DRIVE EDDIE BAUER taka udziwniona terenówka  :rolleyes:

FORD EXPLORER 5.0 V8 ALL WEEL DRIVE EDDIE BAUER taka udziwniona terenówka  :rolleyes:

Ile to ci pali :P?

VW Lupo 1.0 Benz. Miała być czysta ekonomia, a jest miejski muł pijący tyle co bandzior ;)

ja miałem 1.2 tdi wersja 3L z automatem. Palił 4-5L w mieście, z 3 w trasie (przy 110km) :D

zmieniłem właśnie przez skrzynie :/ to była jakaś max rzadka skrzynia, automat z możliwością sekwencji (montowana tylko w Lupo i A2).

Zawiozłem do ASO na jakąś tam regulację skrzyni!!! FIRMA BEŁTOWSKI W KRK GDZIE JA SPIEPRZYLI i jeszcze mi wyjechali, że przyjechałem uszkodzonym autem. ch*j z tym, przed wizytą auto jeździło normalnie a już po spotkaniu z mechanikami tylko na 1 biegu! Na początku krzykneli, że sprzęgło do wymiany i coś tam i coś tam łącznie 1000zł. Ja im na to, że ich chyba &^%@&@^*@^*&@^*@ @^*@^*^@*^@^*@^!%@*!!!!! Po paru dniach po przyniesieniu oficjalnego listu, że zabieram auto i sprawa do sądu, zmiękli. Naprawili... jak się okazało na 3 miesiące bo poźniej auto szarpało, biegi kiepsko zmieniało. Po wizycie w jednym z warsztatów "pana zenka" wszystko zrobili i działało.

Po takiej przygodzie stwierdziłem, że auto trzeba błyo niestety sprzedać....

UNIKAJCIE BEŁTOWSKIEGO

Obecnie jeżdżę focusem 2002 1,6 benzyna hatchback. Spalanie 7,8-8,5 :(

Moja Mondolina Ford Mondeo sedan 1,6 16V B+G Pojechalem po niego za miedze i już 160tys zrobiłem na gazie i nie narzekam 190km/h poleci i jakbym nie jeździł zawsze 11l gazu spali. Jakby kto chciał jest do kupienia :)

Edytowane przez M�ODY

Golf III GTI edition 2.0 + LPG, oraz Dodge Grand Caravan 3.3. Golf pali tyle samo kasy na LPG co Bandzior, natomiast Dodge 3x tyle ;) Ale za komfort niestety się płaci.

Alfa Romeo 145 1,4 Boxer :)

Ile to ci pali :P?

Nie jest tak źle na trasie 16 LPG w mieście 19 LPG ale za to w terenie w dobrej przeprawie to komputer wskazuje tak jak ostatnio 78L PB :)  

moje pierwsze auto

to audi 80 b2 1.6 d zakochany jestem do dzis niema lepszych aut

a46927b8982bfd99med.jpg

ale ze dostała w tył i w bok z przykrością musiałem sprzedać

i teraz jest passat b3 1.9 d kupiony za grosze i za grosze jeździ w zasadzie jak audi ale audi miała świetny środek i wygodę .

Jak będę na stabilnym podłożu to pewnie kupie sobie jakomś igłe audi b2 nawet mam taka w Niemczech 3 drzwiowa za ok 15 tysięcy :(

Edytowane przez Mateusz

Do marca jezdzilem Toyota Corolla 1.4 VVTI 2000r ale sprzedalem bo i tak caly czas jezdze dziorkiem a po co auto ma stac i rdzewiec :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.