Skocz do zawartości

Jaką Puszką Jeździsz - Twoja Prywatna.

Jocker
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

VW Touran 1,9 tdi 2005. ogólnie spox. mega duzo miejsca, wygodnie. jedyny minus, że te 105 koni to ciut przy mało na taka masę. zamieniłem go za seata toledo podkręconego ze 115 na 140 i z wypłaszczonym momentem obrotowym - śmigał, że aż miło, żal było go pchac - ale cóz 2+2 ciasno było

• Odpowiedzi 149
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

5

• diabelok

4

• Cielak

6

Audi_S5_front_20070926.jpg

żartuje, narazie pożyczam skodziszę od ojca ;]

Prywatnie Skoda Felicia 1.3MPi - 121tys przebiegu i autko lata bez problemowo, od nowości (1998) w rodzinie także historia znana w 100%. Prócz tego Peugeotem 207 ojca, Seicentem siostry, i całym szeregiem aut firmowych, zaczynając od Renault Kangoo poprzez Skode Octavie, VW transportera a na Nissanie Navarze i Renault Master kończąc ;)

i Wam powiem, że gdyby nie to ze ta Navara pali po 15 litrów ropy na 100km i parkować tym w centurm miasta to sztuka to auto rewelacyjne :D

Edytowane przez kefirek

a ja smigam Renault Kangoo z 03r... autko pojemne, ekonomiczne i jak dotad bezawaryjne;)

Focus II 2.0 tddi 136 km :)

Miły i dynamiczny - polecam :)

Sharanek :)

Obecnie Audi A4 Avant 1,9 tdi 110km z 97. A na co dzień Renault Kangoo z 2009 oczywiście służbowy i mam go dośc, jak nie prądy gdzieś znikają ta ABS przestaje działac.

VW Golf V Variant z 2008 r 1.6 z setka i jeszcze troche kucy. Autkiem smigam na zmiane z ojcem Autko super. Wiadomo - niemiecka jakosc wykonania. Wszystko wygodne, ergonomiczne przyjemne w dotyku itp NIestety jak wsiada do niego 2-3 osoby i wlozy sie pare gratow (w koncu kombi) to silnik troche za slaby sie robi. Chcialem brac z 1.4 TSI 122 KM ale niestety facet przedemna sprzatnal mi ostatni egzemplaz sprzed nosa bo auto bylo kupowane nsa wyprzedazy rocznika :/

od 7 miesięcy Honda Civic sedan VTi. Po urodzeniu syna szukałem jakiejś 4-5 drzwiowej puszki, a że nie uznaję wersji z bazowym silnikiem i bez wyposażenia to po długich poszukiwaniach kupiłem perełkę w mega stanie z najmocniejszym motorem pod maską

post-953-1275165137,4983_thumb.jpg

• 5 months later...

pierwszy w 98r był fiat 126p rocznik 87;), ujeżdżany do 2003 kiedy nabyłem BMW 320 E-21 rocznik 1977;), w 2004 wpadł w ręce nowiutki Fiat Seicento- szalone 1,1;), 2007 Renault Megane 1,6 110KM z 2000 roku, 2008 Renault Laguna 3,0 V6 190KM z 1998 (rakieta;)), obecnie (od września 2009) renault kangoo 1,5dci 2004 r, w rodzinie od nowości, mało pali, grzecznie odpala na rozkaz i pies ma dużo miejsca w bagażniku;) ale, że życie jest zbyt krótkie żeby jeździć tylko dieslem to musiałem kupić bandytę;) pzdr

Edytowane przez kuba30

pierwsze auto

fiat 125p-wyspawany wymalowany -sprzedany

astra f 1.8 125km super autko technicznie i wizualnie przysłowiowa lalka rozbita

obecnie kolejna astra f 1.8 116km -swap na 2.0 150km+ na wypasie

Stilo JTD brum, brum :)

Golf 4 TDI, 100 kucy, 217tyś, ( polska - belgia, belgia - polska 2 x miesiąc). Czasem Ford ranger 2,5 tdci

kiedyś był mały wariat clio II 1,6 16v

a potem jak się córeczka urodziła to zmieniliśmy na coś bardziej rodzinnego czyli Megane II grandtour czyli kombi 1,6 16v - 115KM, ale za to bagażnik 520litrów, półskóry i klimatronik. Idealne autko dla rodziny. Obecnie na liczniku 135kkm, kupowałem jak miał 73kkm. Bez problemów do dzisiaj :)

A ja już prawie pełnoletnim E34 525 TDS w automacie ;-) hmm od prawie 5 lat (bez żadnych "tjuninguf", "gleb" itp) flegi z E38

004iizlotbmwteamslask20.jpg

pełgot 206 ;)

dodam czarny najszybszy ;P

Mój 206 z 2000 też był najszybszy - w drodze na serwis. Ostatnio sprzątałem dokumenty i wyrzucałem teczkę z jego historią ... 39 razy przez 5 lat poza przeglądami okresowymi.

I tu cytat " ... nigdy więcej nie .. jeździj peugeotem..."

Honda Civic tez od nowości i nic nigdzie nie stuka nie puka - jeździ. 170.000 nakołowane - tylko mocy mało.

obraz075i.png

obraz083.png

ja ma cos takiego o dwoch lat:):)

2.0 benzynka bez turba:):):):P

Edytowane przez tomek83

hm ni to auto do jazdy ni to do scigania... 150 km w tyllnim napedzie....z biabelskimi oczkami.... i logiem śmigla na tle nieba.... jeszcze nie wiadomo??? B- jak bolid M-jak młodzieży i W-wiejskiej :vroom: czyli typowe BMW e39 rok 97 i czasem lub czesciej skrót ten nie koniecznie wywodzi sie od bedziesz mial wydatki tylko od bedziesz mial wygode ps auto jak dla mnie dobre ekonomiczne dla ludzi z odrobina rozumu i klasa układu jezdnego pozdro

kiedyś był Mercedes 124 coupe 3.2 220 KM automat rok 1996 ostatnie wydanie full wypas włącznie z pełną elektryką foteli...

sprzedałem. img7232.jpg

img7237t.jpg

później prawie odziedziczyłem po tacie autko, później się trochę pokomplikowało w zyciu ale i tak będzie moje jak tylko firma się odbije troszkę ;-)

Mitsubishi Pajero Sport 3.0 V6, niczym się w tej chwili nie różni poza tym, że przyciemniłem szyby w przednich drzwiach do poziomu tylnych <_<

24588266.jpg

72651446.jpg

20400252.jpg

A poza tym to czasem biorę sobie na krótkie miejskie zapierdalanko brata Seicento 1.1 i wy*******am połowę większych osobówek jeżdżąc za pół-darmo :lol:

Edytowane przez chriss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.