Skocz do zawartości

Jaką Puszką Jeździsz - Twoja Prywatna.

Jocker
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

ja ma cos takiego o dwoch lat:):)

2.0 benzynka bez turba:):):):P

Coś przepięknego, zawsze mi się marzyło to auto ale na razie ze względów ekonomicznych nie kupie.

Ja na teraz Fiat punto II FL.

• Odpowiedzi 149
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Kaban

5

• diabelok

4

• Cielak

6

A ja nie mam auta :D

Ale jak już jeżdżę, to Skoda Felicia LXi z 1996. albo 1997. roku :)

Niezawodne autko... Tylko jak się przygazuje, to przepustnica szaleje, ale wystarczy laptopa do komputera podłączyć i w parędziesiąt sekund się adaptację robi :)

Edytowane przez Kukurator

BMW e36 318is benz + podtlenek LPG coupe 92' - w takcie rozwodu ;) , planuję Galanta po 97' 2,5 v6 benz. :rolleyes:

Nie kupuj tego galanciaka, piękny owszem jest ale awaryjny... Stanąłem kiedyś na stacji benzynowej obok gościa w takim miśku i sobie pogadaliśmy, ja chciałem kiedyś takiego galanciaka a on moje E39, no i po tej rozmowie to bym sie nie zamienił :D

Wcześniej miałem E30 iS i zapierdzielał, a teraz dziadowóz E39 touring 3,0d w automacie - uczy pokory.

Od kilkunastu dni VW Golf IV TDI Edition Generation z 2000 roku ;)

wycinka.png

Edytowane przez diabelok

tak sie mi przypomniało ze dwa dni po zakupie tak wiało ze siepr..z dachu wszystko i powaliło drzewa na osiedlu

i mało co nie porwało mi mojego 1.9 TDI 110 (81kW)AHF

ale miałem ubaw xD stąd wiem ze Szef jednak czuwa nade mną :P

post-1213-0-41012600-1290624336_thumb.jpg

hmmmm od czego zacząć.... :D

ford mondeo 2006 (ghia, pełna wersja) 2.0 TDCI

volvo XC90 2006 2,4 (pełna wersja, zrobiona do 200KM)

suzuki vitara 2006 2.0 benzin (nowa buda)

bmw x1 2006 1,6 benzin

zalezy gdzie śpię i co aktualnie stoi w garażu no i który ma najwięcej wachy ;)

ale i tak z tego wszystkiego turbofocus 2004 bo najlepszy, bo służbowy, bo darmowy :D :D

a i peugotem partnerem nie pogardze i jak trzeba na na grilla do Qnerka krzesla przywiezc to takim tez sie bujne :D

a jak bedzie wiecej czasu na jezdzenie to pocisne Mietka SEC 5.0 lub 5.6 rok 1988-1990 coś takiego jak Ślicznotka Blachy w Odwróconych :D

Dżi, a mówiłeś że masz malucha ;)

to przeciez pisze ......przy autobusach VOLVO z wyczesanym oprogramowaniem robionym przez najlepszych leektrykow na świecie takie zabawki to maluszki :D

Od kilkunastu dni VW Golf IV TDI Edition Generation z 2000 roku ;)

wycinka.png

prezentuje się godnie, ale na tych felach to Ci współczuję komfortu i szybko wyje.banego zawieszenia...

mój kumpel założył do S60 22/45/17 i po lecie tuleje wahaczy itp wybite (nówki sztuki)

w moim pajero też wszystko siada jak mam 265/60/18 zamiast seryjnego 245/70/16

beemka x1 z 2006r ...?  :rolleyes:

Jak się Volvo sprawuje? Bo akurat jestem zakochany w szewdzkich autach...  :) (no może xc90 ma tyle wspólnego ze Szwecją co teraz z Chinami...)

Taaaaaaaaaa...... Tylko w przeciwieństwie do Twoich maluchów one nie są Moje ;)

Ty, serio serio masz takiego meśka :)?

prezentuje się godnie, ale na tych felach to Ci współczuję komfortu i szybko wyje.banego zawieszenia...

mój kumpel założył do S60 22/45/17 i po lecie tuleje wahaczy itp wybite (nówki sztuki)

Rzecz jasna obecnie felgi są normalnych rozmiarów, miałem wcześniej Passka na 17" kosztowało mnie to wymianę zawieszenia :lol: :lol: Tak więc doświadczenie mam w tych sprawach ;)

beemka x1 z 2006r ...?  :rolleyes:

Jak się Volvo sprawuje? Bo akurat jestem zakochany w szewdzkich autach...  :) (no może xc90 ma tyle wspólnego ze Szwecją co teraz z Chinami...)

beemka oczywiscie 1 :D .... dopisek x ma byc na wiosne jak fundusze pozwola (wymysl kobity ale niech sama dokłada ja palcem nie dotykam :lol: )

XC90 fajniutkie tylko wbrew pozorom bez przesuwanej tylniej kanapy to auto dla dwoch osob :lol: (p.s automatyczna skrzynia - naprawa 10 tysi ;) )

Tolin czytaj uwaznie takiego mesia chce miec jak czas pozwoli.......jest zajebiscie klimatowy i jeszcze za dobre pieniadze mozna kupic bo za pare lat to kasa bedzie pewnie sporo wyzsz :D

Edytowane przez dzichad1 - �ysy

A ja turłam się 13 letnią Nexią 1,5 8v LPG :P Auto od nowości w rodzinie - wcześniej jeździł nim ojciec a od kilku lat ja.

Samochód maksymalnie bezawaryjny - usterki przez 13 lat to: raz wywaliło uszczelkę pod głowicą i to chyba w pierwszym roku ekploatacji - co było skutkiem niechlujnego montażu w fabryce. Po dobrym splanowaniu do tej pory lata bezawaryjnie nie licząc wymiany czujnika prędkości.

Auto jak na razie przejechało ponad 170 tys z czego około 150 tys na LPG i silniczek chodzi jak zegarek - spaliny książkowe, zużycia oleju brak. Mam znajomka co swoim bliźniaczym nexem nawinął ponad 450 tys km i auto jeździ dalej....

Minusy to niestety korozja - ale to "spuścizna" po Kadecie, którym Nexia jest w 95%. W związku z tym koroduje tam gdzie Kadety - ranty drzwi od środka, tylne nadkola, ostatnio zaczynają się plamki na progach.

Kolejny minus to wystrój wnętrza z późnuch lat 80tych - czyli twarde i czasem nieco skrzypiące plastiki we wnętrzu, ale można z tym żyć ;)

Zwłaszcza biorąc pod uwagę, że auto warte może z 1,5 tys pln, i totalnie bezawaryjne, a jak już trzeba co wymienić (z materiałów eksploatacyjnych) to kosztuje śmieszne pieniądze. :D

Przez rok miałem jeszcze równolegle Audi A4 1.6 100KM. Wózek bardzo fajny (oczywiście nie do wyścigów, tylk odo spokojnej jazdy z A do B ) - głównie ze względu na komfort jazdy oraz całkowity brak problemów z korozją. Ale z racji zmiany motocykla opchnąłem go szwagrowi.

A tak na co dzień to jeżdżę służbowym Peugeotem Partnerem 1.6HDi. Głośna i powolna blaszanka....

Edytowane przez goramo

tez sie nad nim zastanawialem :D bo na allegro wyczailes nie? te felgi sa takie przykuwajace wzrok ze szok - od razu wiedzialem ze skas go znam:D

XC90 fajniutkie tylko wbrew pozorom bez przesuwanej tylniej kanapy to auto dla dwoch osob  :lol:   (p.s automatyczna skrzynia - naprawa 10 tysi ;) )

:D

U stryjka w xc90 T6 awd była robiona już dwa razy...    ostatnio odkręciła się kierownica, co najlepsze jak zadzwonił do serwisu (gwarancja) to kazali mu przyjechać.... :rolleyes:

Mam S70, stare, kanciate, ale 270tys km na blacie i nic. Oryginalny tłumik jeszcze, dopiero drugie amortyzatory, w dodatku niedawno wymieniane. Totalnie nic się nie dzieje, miód auto... Tylko zamieniłbym je na C70, bo zbędny mi jest sedan...

nie, mam go od 2006 roku, jakis czas temu stał na Allegro. Cały czas u nas w rodzienie <_<

tez sie nad nim zastanawialem :D bo na allegro wyczailes nie? te felgi sa takie przykuwajace wzrok ze szok - od razu wiedzialem ze skas go znam:D

Tak z allegro, kupiłem bez felg, nie jestem katem zawieszenia :D

Tak z allegro, kupiłem bez felg, nie jestem katem zawieszenia :D

patrz jaki k**wa szfagierr !! konkurencje mi robi na forum ;):P

p.s. of k zart -ja obecnie juz nie szukam auta bo stracilem prace ;/ wiec golfiki odkladam na inne czasy:(

takiego mesia chce miec jak czas pozwoli.......jest zajebiscie klimatowy i jeszcze za dobre pieniadze mozna kupic bo za pare lat to kasa bedzie pewnie sporo wyzsz :D

Pięke te mietki, jakby się trafił za dibre pieniądze to trzeba brac.

A ceny strasznie zróżnicowane od 12-30 tyś zł

• 1 month later...

w tłumik ładujesz jabłka i strzelasz do sąsiadów? :D A tak na serio to troszkę takim jeździłem i miłe autko.

Golf III 1.9 TDI 90 KM tanio, miło i przyjemnie. polecam!!! wszystko z 1.9 TDI!!! miałem kupować coś lepszego ale od zabawy i hobby jest Bandzior ;)

coś lepszego tzn. Leon 1.9 TDI ale Bandit siła wyższa ;) polecam 1.9tdi! Common rail itd. shit!!! pozdrawiam

Edytowane przez Looki88

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.