Skocz do zawartości

Rejestr Motocykli

kraik
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że szanowna administracja nie będzie miała nic przeciwko, jeśli zalinkuję info z innego forum, na którym wypowiada się autor tego serwisu

Klik

• 1 month later...

Mimo mechanicznych zabezpieczeń naszych maszyn ryzyko kradzieży istnieje.

Może ten rejestr choć trochę utrudni nielegalną sprzedaż moto.

http://www.rejestrmotocykli.pl/

Fakt. Przepraszam nie zauważyłem. W takim razie temat do usunięcia co by nie dublował i forum nie zaśmiecał.

• 7 months later...

Witam

Ostatnio znalazłem taką stronę internetową rejestrmotocylki i zastanawiam się czy już ktoś korzystał z takiej rejestracji swojego motorku ?

Myślę że chyba na przyszłość może się przydać nigdy nic nie wiadomo co kogoś czeka, może akurat motorek komuś się spodoba i zmieni delikatnie właściciela :D

Kilka osób pewnie korzysta bo i temat już był.

a to sorki, wpisałem w wyszukiwarkę lecz nic nie wyszukało. :huh:

To temat do zamknięcia

• 2 years later...

Witam! Nie wiem czy podobny temat był jak tak to sorry!

Buszując po internecie znalazłem takie coś. REJESTR MOTOCYKLA - strona która działa jako baza danych motocykla, rejestrujesz się, dostajesz naklejkę na moto - która ma działać  jako "straszak". Na stronie po wpisaniu nr vin moto możesz sprawdzić czy ktoś go nie pożyczył wg zasad z gry GTA.

Do rejestracji motocykla nie podajemy nr tel, nazwisk adresów tylko email, model motocykla i vin. Nie wiem co o tym sądzicie ale może zawsze komuś ukochaną maszynę odnaleźć a nalepka - nie uchroni maszyny przed pójściem na żyletki ale zawsze jak będzie jakiś głupek miał pomysł życia typu pojeździć sobie czyimś sprzętem zawsze może 3 razy się zastanowi.

link do rejestru:

http://www.rejestrmotocykli.pl/#

wypowiedzcie się o czym mowa

W REGULAMINIE JEST WAŻNY 11 PKT.  "11.  Serwis umożliwia UŻYTKOWNIKOWI NIEZAREJESTROWANEMU przeglądanie listy skradzionych motocykli oraz korzystania z wyszukiwarki poprzez podanie numeru VIN. W przypadku korzystania z wyszukiwarki serwis przechowuje informacje o numerze IP komputera przy pomocy którego sprawdzano numer VIN. W przypadku, gdy sprawdzany będzie nr VIN motocykla oznaczonego jako skradziony, informacja o numerze IP sprawdzającego trafi mailem do osoby, która zgłosiła kradzież."

ZACHĘCAM DO PODZIELENIA SIĘ OPINIĄ.

Spoko to do  usunięcia żeby nie śmiecić  :bag:

Edytowane przez Krzysztof
Połączenie czterech identycznych tematów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.