Skocz do zawartości

Nietypowa Praca Na Biegu Jałowym B1250

Gość Rosiu84
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na poczatku roku zakupilem Bandita 1250 SA (07 r). Zaniepokoilo mnie "rzężenie" motocykla na biegu jałowym, jak gdyby tarcie jakichś elementow. Nie jest to specjalnie głośny hałas ale po wciśnięciu sprzęgła już nie ma tego problemu, motocykl wyraznie pracuje inaczej. Czy to jest normalne? Boję się żeby nie było to wstępem do czegoś poważniejszego.

Proszę o odpowiedzi użytkowników B1250SA, jak to jest w przypadku ich maszyn.

Pozdrawiam

kosz sprzęgłowy nieco wybity - nie przejmuj się

Kosz jest aluminiowy i się wybija.Normalne nie tylko w Dziorku ale w większości Suzuki :)

Jeździć i się nie stresować.Suzuki tak ma.Jak myślisz o oddaniu na gwarancji to zapomnij.Odpowiedź serwisu będzie jedna.Normalna praca.

Też mam 1250 K7.

Wiadomo, "Suzuki - jęki i stuki". Do tego skrzynia biegów o finezji Stara 244. Nie przejmuj się. Nawijaj km i ciesz się jazdą. Nic złego się nie dzieje.

To mnie pocieszyliście. Dzięki wielkie za pomoc, posłucham waszych rad. Na Bandyte i kręcić kilometry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.