Skocz do zawartości

Twist Of The Wrist 2 + Napisy Pl

Matt
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

bo stopę się cofa przy złożeniu a nie wystawia na zewnątrz :) Połamiesz sobie giry jak będziesz tak jeździł

Ja tam w ogóle jak kołek siedzę na moto. Dupy nic nie przesuwam w zakręcie, nie pochylam się do baku przy 140, zwiewa mnie, ale nieee :P wygoda. No tylko faktycznie z tymi girami mimo, że trzymam bliżej palców na podnóżku to czasem się coś złapie asfaltu, no ale żeby od razu prostować moto w panice??? Nieee ;p

Fakt faktem im mocniejsze złożenie tym więcej gazu się dodaje - zauważyliście ? Bo po filmie zacząłem się mocniej przyglądać temu co robię.

Pierwszy link znów działa. W zestawie są 2 filmy, ten drugi to instruktarz ustawienia SAG zawieszenia.

ten z pierwszego linka jest uszkodzony i jest tylko ustawianie zawieszenia sciągnij z tego linka co ja dalem i odrazu bedziesz mial po polsku tylko musisz miec klienta torentow np utorent a nie jak co poniektorzy probowac odtworzyc odtwarzaczem plik torent :D

Edytowane przez benywariat

torent śmiga aż miło

zassane, pooglądane i już wiem że póki co to na razie się przemieszczam z pkt A do pkt B - a nie "jeżdżę na motocyklu" :oczy:

• 2 weeks later...

Moje tak samo wgl ciesze się że obejrząłem ten film i polecam każdemu motocykliście!! Nprawde zkręty stały sie 100% lepsze po obejrzeniu tego filmu a jeszcze jak poćwicze to już wgl stane sie winkielkiem :D:D

Daje torrent leci maks transfer 24/7 http://www.torrentcrazy.com/torrent/4182701/keith-code-twist-of-the-wrist-vol.2-dvdrip

Edytowane przez Bandziorek

Jako ciekawostkę podam, że mam nawet podobną technikę jazdy autem i o dziwo dodawanie gazu w zakręcie również autu pomaga :D

Święta racja :) i to działa odwrotnie- większość rajdowej jazdy samochodem wykorzystuję w jeździe motocyklem- dociążanie, składanie i jazdach w zakrętach, przeciwskręty, międzygazy (na moto przynajmniej nie trzeba piętą dawać międzygazu, tylko swobodnie łapką), hamowania, przyspieszania itp itd... generalnie to w rajdach jest tak samo jak na moto (oprócz latania bokami, chyba że to supermoto:) ) w skrócie- źle się złoży w zakręt i jest sraka :D Muszę obejrzeć ten film, już się ściąga :)

• 2 weeks later...

Wczoraj obejrzałem, film bardzo wartościowy trza zacząć stosowac w praktyce.

Jak coś, to mam 1-wszą część filmu, jak ktoś jakimś ftp zarzuci, to mogę podesłać.

• 2 months later...

Maczaj - właśnie miałem dodać tego samego linka! :P

• 1 year later...
  • 10 months later...

nie wiem jak tam sprawa wygląda, ale na dzień dzisiejszy jest takie cuś z napisami i dubbingiem polskim :)

https://www.youtube.com/watch?v=2Lmzs2iCU7I

Edytowane przez vieto
  • Upvote 1

Tak powinno wyglądać szkolenie kierowców na kursach prawa jazdy... a w Polsce uczą jak zdać egzamin, a nie uczą jak jeździć... 

Porażka...

Film super!!!

Mam oryginalne książki :) Na terenie Krakowa mogę wypożyczyć komuś gdyby ktoś chciał :v

http://u84d9.turbobit.xup.pl/1r844p0wmyrd/Keith_Code_Twist_of_the_Wrist_vol.2_DVDRip.rar.html

za darmo ale prędkość 50KiB/s , plik 1GB = 5h ściągania

+xx godzin czekania na slot:

From your IP range the limit of connections is reached
Try downloading again after
I tak od nocy z przerwą na spanie. :D
Dzięki śliczne, kiedyś ściągnę :).