Skocz do zawartości

Zestaw Mocujący Wingrack Y522 A Y523..

Konrad
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie, czy ktoś może próbował założyć zestaw mocujący Wingrack z Bandita 1200 (00-03) do Bandita 600 (00-03)?

Zestawy wyglądają identycznie:

- Bandit 1200 - Y523

- Bandit 600 - Y522

Czy to tylko kwestia śrub przy secie pasażera?

Ja będę mocował jutro Y522 do mojego B12 (bo Y523 tylko za granicą do dostania).

Z rysunków wynika że różnica jest tylko przy setach pasażera (jedna czy dwie pierdoły).

Dam znać co wyszło. Może się pomieniamy? :D

To fajnie, czekam na info :) Miałem okazję kupić zestaw do Badita 1200, ale nie zaryzykowałem.. Dziś na allegro był jeden do B12 :P ..dlatego też moje pytanie :)

No i po wszystkim. Wsadziłem WingRacka z mocowaniem dedykowanym do B6 do mojego B12.

Oprócz innej śruby mocującej przy secie pasażera różni się jeszcze element numer 12 z rysunków

montażowych. Wszystko to można z powodzeniem zastąpić czymś znalezionym w domowym korytku

ze śrubami/nakrętkami. Nie radzę montować całego, zmontowanego WingRacka od razu do motocykla

bo nie będzie licował. Po kawałku dokręcać zaczynając od pałąka na rączce pasażera.

I dla zagranicznych pipul bo widziałem na forach że nie wiedzą:

GIVI Y523 dedicated to GSF1200 can be raplaced by a GIVI Y522 dedicated to GSF600.

Edytowane przez Tolinek
  • Upvote 1

To fajnie :) Dzięki za informację i gratuluję udanego montażu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.