Skocz do zawartości

Gmole - Ochrona Silnika - Jakie Gmole?

Gość Snejk
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem informację od Roberta z motostel, że gmole zostały wysłane w czwartek, więc albo już doszły albo będą w poniedziałek lub wtorek. Songo odebrał osobiście na motobajzlu w Warszawie ale jeszcze nie zamontował, więc czekamy.

Mam również informację że towar na droższe gmole już dotarł (rura bezszwowa) i od przyszłego tygodnia będą powoli robione ale jeszcze troszkę trzeba poczekać, realizacja ma być na początku marca (dobrze że luty nie należy do długich miesięcy :D )

Panowie, a jest jeszcze szansa żeby zamówić te droższe gmole dla mnie ?

spróbuj poszukać na allegro

zaraz po przyjęciu od nas zamówienia wykonawca wystawił jeszcze

zrobienie tych gmoli na aukcji za 330

nie pamiętam nicka ale gdzieś się w tym wątku pojawia

może da radę się podłączyć i zrobi Ci za 300

Ja już dzisiaj dostałem swoje gmole. Dopiero na weekend będę w domu i wtedy je zobaczę i jak będę miał czas to spróbuję zamontować :)

Jason mogę się zapytać czy uda się dorobić dla nas jeszcze szt.

Okrop jeden Góral powiedział, że zima ma trwać do kwietnia, a potem to już lato (nie wiem czego on się na jarał ale ja 6 miesięcy bez moto nie wytrzymam)

spokojnie, jak lato będzie ciepłe i bez opadów to ja jestem skłonny poczekać:)

hmm a co do gmoli, jak ma wyglądać sprawa przelania reszty $? Przede wszystkim, do kiedy? no i gdzie? Tak jak zaliczkę, do Ciebie Prywo? Czy bezpośrednio do wykonawcy. Rozumiem, że termin ukończenia zbliża się powoli i trzeba by o tym już pomyśleć.:)

Jason mogę się zapytać czy uda się dorobić dla nas jeszcze szt.

Jeśli byś mógł to załatwić, byłoby GIT B) . Gmole czarne do 600-tki z 97r.

Jeśli się nie uda to trudno. Zamówię przez Allegro, bo znalazłem tam tego gościa.

Dzięki.

DevQ - resztę kasy przelewamy bezpośrednio do gościa na konto, w wolnej chwili prześlę wszystkie dane do przelewu na PW i dam znać kiedy będą gotowe i ruszymy z przelewami.

Jason - myślę że nie będzie problemu z załatwieniem gmoli za 300 zł + przesyłka, tylko poczekam na odpowiedź, na wszelki wypadek prześlij mi dane do wysyłki i napisz jeszcze raz jakie gmole i do jakiego moto

CLEANER zerknij na te http://www.motobagaz...ml?language=pl.

Kupiłem je rok temu z tej stronki, pasują idealnie (dołączone śruby i osłony do zestawu) Na fotce wyglądają nie najlepiej (kolor)

w rzeczywistości są czarne struktura plastiku :) Piękne są jak na gmole.

WITAM,

czy może ktoś z naszych bandyckich forumowiczów jest w posiadaniu rysunku technicznego lub opisu lub zdjęć z wymiarami gmoli do Bandyty 1999r?

Dobre piwo będę winien. Pozdrawiać :rolleyes:

ja mam do oddania za dobrą flaszkę gmole kupiłem je w wakacje i nie potrafiłem ich wsadzić i sobie darowałem i teraz kupiłem nowe. Tamte mogę opchnąć za groszę. wydaje mi się, że są do dużego bandyty albo po prostu ja nie umiałem ich odpowiednio wsadzić (w sumie bardzo nie próbowałem). Możliwe, że wystarczy zmienić trochę jedno mocowanie coś pokombinować...

A rysunków technicznych nie posiadam.

Dzisiaj założyłem swoje gmole. wyglądają tak:

http://polishbanditcrew.pl/index.php?app=gallery&module=images&section=viewimage&img=462

http://polishbanditcrew.pl/index.php?app=gallery&module=images&section=viewimage&img=463

Moim zdaniem trochę za bardzo odstają dołem ale jak będzie zobaczymy. Ciekawe... :)

śruby wszystkie były, tylko kluczy trzeba nic wiecej ;p

Moim zdaniem trochę za bardzo odstają dołem ale jak będzie zobaczymy. Ciekawe... :)

Mówiłem od samego początku że cholernie odstają !!!!..........ale nie spodziewałem się że aż tak

Skuterami będą szybciej winkle robić :lol:

myslicie ze bedzie to spory problem??? ja dopiero zaczynam przygode z motocyklami i pewnie kladzenie sie na winklach to odległa przyszłosc ale...

nie wiem czy je odbierac czy nie!!!

Edytowane przez klekot

Jarek kolor faktycznie nie teges, przemaluj je :D

zobaczymy jak będzie z droższymi, dalej czekamy.

Jarek a weź obadaj czy najpierw przytrzesz gmolem czy ogranicznikami na podnóżku? =)

jak w garażu opuszczałem go to najpierw dotknął gmol

uhh z jednej strony gmole dobra rzecz - ale z drugiej to Ci może zabrać sporo fun'u

problem w tym że gdy w zakręcie przytrzesz podnóżkiem to nic się nie stanie, ale gdy zahaczysz gmolem najpewniej przekonasz się po co go zamontowałeś - chociaż mam nadzieję że tak się nie stanie